СТВОРЕННЯ ВЛАСНОЇ CASHBACK-ПРОГРАМИ

МОБІЛЬНІ CASHBACK-ДОДАТКИ: ЗАПУСК УСПІШНОСТІ СТАРТАПА З AVADA-MEDIA

Як заробляти на CASHBACK-сервісах?

Швидкий розвиток власного бізнесу

Як заробляти на CASHBACK-сервісах? Швидкий розвиток власного бізнесу

Онлайн-сервіси і мобільні додатки дають все більше можливостей для запуску нового бізнесу. Один із прикладів цього – Кешбек програми.

Кешбек мобільні додатки – допомагають швидко розвивати власний сервіс, залучати зацікавлену аудиторію і заробляти. Ми покажемо, як заробляти на Кешбек сервісах і які переваги вам дає власне мобільний додаток.

Кешбек додатки

Як працює CASHBACK?

Переваги Кешбек-сервісів

Як працює CASHBACK? Переваги Кешбек-сервісів

  • Залучення клієнта вимагає витрат. Ці витрати продавець закладає в ціну товарів або послуг. Часто, щоб спростити і прискорити просування, компанії запускають партнерські програми. Вони платять тим, хто залучає клієнтів на їх сайт або магазин.
  • Наприклад, інтернет-магазин книг може запустити партнерську програму за умовами якої за кожного залученого покупця ви отримаєте 10% від суми його покупок. Звучить привабливо. Але як привести покупців на ваш сайт і переконати пройти саме по вашому партнерському посиланню?
  • Кращий варіант – використовувати win-win стратегію. Зробіть вигоду взаємною! CASHBACK-сервіс дає таку можливість. Ви, фактично, ділите свою комісію з покупцем! Кожен, хто купує товар через ваш додаток, отримає від 2 до 9% суми назад на карту.
  • З одного боку такий механізм знижує ваш прибуток з одного продажу. З іншого – Кешбек сервіс сам по собі генерує великий потік трафіку і клієнтів. Користувачі будуть рекомендувати ваш додаток друзям і знайомим. За рахунок цього аудиторія розширюється і щоденна кількість продажів росте. Вигоду забезпечують обсяги онлайн-покупок. Через великі CASHBACK-сервіси роблять тисячі покупок щодня.
  • У ваш додаток можна інтегрувати декілька магазинів з партнерськими програмами. Завдяки цьому вын стане ще привабливішим для користувачів.

Додаток для Кешбек сервісу доповнює адаптивну версію сайту. Він дозволяє охопити більшу аудиторію, працює швидше і стабільніше. Завдяки додатку посилюється вірусний ефект вашого сервісу. Інформацією про додаток простіше поділитися.

Кешбек додатки

Що отримує замовник співпрацюючи з Avada-Media?

Розробка мобільних додатків

Що отримує замовник співпрацюючи з Avada-Media? Розробка мобільних додатків

Якщо ви вирішили заробляти на Кешбек сервісах і запустити власний додаток, важливо правильно вибрати розробників. Кращий варіант – звернутися до нас. Робота з AVADA MEDIA дає кілька серйозних переваг:

  • Ми запропонуємо загальну концепцію програми та перелік необхідних функцій. Вам потрібно буде тільки поставити завдання і затвердити попереднє технічне завдання.
  • Працюючи над проєктами, ми завжди робимо додатки максимально зручними і для користувача. Встановлюючи мобільний додаток, власник гаджета отримує максимально корисний і вигідний сервіс. Про Кешбек додаток обов’язково захочуть розповісти друзям, адже вигідні покупки люблять всі!
  • Ми пропонуємо кращі технологічні рішення, які забезпечують надійність, працездатність і стабільність всіх додатків.
  • Налагоджений робочий процес дозволяє нам запропонувати адекватну ціну на послуги і виконати роботу строго в заявлені терміни.
  • Наш підхід до роботи забезпечує швидку окупність вкладень. Ваш бізнес-проєкт почне отримувати прибуток завдяки нашим розробкам в короткий термін.
Кешбек додатки

Як замовити розробку мобільного CASHBACK додатки в Avada-Media?

Максимально простий процес взаємодії

Як замовити розробку мобільного CASHBACK додатки в Avada-Media? Максимально простий процес взаємодії

Ви ніколи не замовляли розробку мобільних додатків? Ми зробили процес взаємодії з замовниками максимально простим. Для початку роботи достатньо зателефонувати або написати нам. Розкажіть про те, яка програма вам потрібна і які завдання ви хочете вирішити.

Всі формальні і технічні питання візьмуть на себе наші фахівці. Ми розробимо і подамо на затвердження попереднє технічне завдання. У цьому документі буде інформація про можливості і функції майбутнього програми.

Всю інформацію ми подаємо в простій і доступній формі – у вигляді мокапу. Навіть якщо ви не володієте глибокими знаннями в сфері високих технологій, прийняти рішення і розібратися в деталях буде неважко.

Після того як завдання затверджено, ми називаємо ціну і терміни розробки, підписуємо договір.

В обумовлені терміни ви отримаєте продукт, що пройшов тестування і готовий до запуску. Готовий додаток ми завантажуємо на платформи сервісів для iOs та Android. З цього моменту починається активна робота стартапу.

AVADA MEDIA пропонує більше, ніж просто розробку мобільних додатків! Ми можемо взяти на себе повний спектр робіт по просуванню вашого сервісу на локальному та світовому ринку. Успішний досвід в десятках проєктів дозволяє вибрати кращу модель монетизації і інструменти просування.

Хочете запустити свій Кешбек проєкт або стартап в іншій ніші? Зв’яжіться з нами вже сьогодні! Команда AVADA MEDIA розробить мобільний додаток і допоможе з його просуванням.

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Файли cookies
Будь ласка, дозвольте використання cookies для більш ефективної роботи з сайтом