Реалізація ідеї і просування продукту

СТАРТАПИ

Стартап:

Реалізація ідеї і просування продукту

Стартап: Реалізація ідеї і просування продукту

Стартап – один із трендів сучасного світу і його розвитку. Постійно з’являються нестандартні сервіси, нові технології та гаджети. Все це – стартапи. Розробка стартапів і подальше просування їх на ринок вже встигли стати великою індустрією, а перші стартапи перетворилися в компанії з капіталізацією в сотні мільйонів доларів.

Як інтернет стартапи починали:

  • Facebook
  • Instagram
  • PayPal і багато інших.
Стартапи

Стартап

Що це і з чого він починається?

Стартап Що це і з чого він починається?

Створення стартапу починається з ідеї. Секрет в тому, щоб ця ідея була принципово нової, а готовий продукт вирішував важливу проблему цільової аудиторії. Створити таку ідею і відшліфувати її непросто. У більшості випадків від ідеї до її реалізації і успішного продажу проходять місяці або навіть роки. Успішні стартапи можуть бути дуже прибутковими, але їх меншість. Чому так відбувається?

Ще одна складність – технічна реалізація стартапу. У вас може бути прекрасна ідея, але де взяти фахівців, хоча б для MVP (мінімальний життєздатний продукт)? Часто у стартаперів не вистачає технічних фахівців або повністю відсутня команда.

Компанія AVADA MEDIA візьме на себе технічне втілення вашої ідеї для стартапу. Ми надаємо послуги команди розробників, аналітиків, маркетологів, або окремих фахівців. Гнучкий підхід робить співпрацю з AVADA MEDIA максимально вигідним і продуктивним.
Важлива особливість – інноваційні стартапи часто не використовують активні маркетингові стратегії.

Зараз термін “стартап” поширився на всі напрямки економіки і підприємницької діяльності. З’явилося і поняття Фінтех стартап – принципово новий фінансовий продукт або послуга. Фінтех стартапи часто використовують і IT-рішення, які необхідні для надання послуг, обслуговування та роботи продуктів.

Стартапи

IT Startup

Від ідеї до прибутку з AVADA MEDIA

IT Startup Від ідеї до прибутку з AVADA MEDIA

Якщо у вас є ідея стартапу, але немає команди технічних фахівців, AVADA MEDIA допоможе реалізувати задум і зробити його прибутковим. Наші розробники і маркетологи запустили вже кілька успішних стартапів. Давайте розберемо реальні кейси з портфоліо AVADA MEDIA.

Веб-додаток Mobi Way

Стартап Mobi Way орієнтований на сферу логістики. Сервіс для підбору та замовлення вантажних і пасажирських таксі, евакуаторів. Стартап працює в Україні, Білорусі, Казахстані.
Фахівці AVADA MEDIA розробляли:

Стартап орієнтований на те, щоб зручніше пов’язувати служби таксі, диспетчерів і кінцевих клієнтів. Зараз сервіс успішно розвивається, впроваджує нові послуги і нарощує капіталізацію.

Мобільний додаток для замовлення квитків Party Ticket

Додаток Party Ticket – український стартап для сфери розваг. Сервіс дозволяє купувати квитки в нічні клуби і на концерти через смартфон. Основні використані технології:

  • Yii2,
  • Kotlin,
  • Swift.

Над проєктом працювала група з 8 фахівців. Ми створили проєкт “під ключ”: мобільні додатки в 2 версіях (під Android і iOs), серверну частину і адміністративну панель. Проєкт успішно працює, приносить прибуток.

Система монетизації фінансового трафіку LeadsJet

Сам стартап являє собою багатофункціональну WEB-систему для монетизації вхідного трафіку фінансової тематики.

По суті це веб-агрегатор з кредитування, де зібрані всі найпопулярніші мікрофінансові організації, які виплачують кошти за кожного приведеного клієнта.

Ефективна робота системи відбувається за рахунок аналізу даних про клієнтів і технічних даних вхідного трафіку. Також використовується технології Machine learning для адаптації і персоналізації розсилок і воронки.

Чим більше система отримує трафіку, тим вище конверсія. Таким чином веб-майстри і арбітражникі можуть отримувати високий пасивний дохід використовуючи цю систему.

Мобільний додаток FishMaster

Проєкт для аудиторії США і Канади. Додаток для рибалок – своєрідна спеціалізована соц.мережа, за допомогою якої можна відстежувати рибні місця, залишати і читати коментарі рибалок, дивитися фото.

Основна монетизація стартапу припадає на продаж реклами в додатку, а також оплату доп. функцій.

Стартап запущений і доступний для скачування в AppStore і PlayMarket.

Запуск стартапу з AVADA MEDIA

Ваші вигоди

Запуск стартапу з AVADA MEDIA Ваші вигоди

Що дає власникам стартапів співпраця з AVADA MEDIA?
Працюючи з нами, ви будете впевнені в тому, що навіть найскладніші завдання будуть реалізовані. Компанія зібрала фахівці високого рівня, які вже реалізували багато нестандартних проєктів.
Ми гарантуємо надійність і працездатність всіх технологічних рішень.

Наші фахівці запропонують не тільки технічні рішення, але і маркетингову експертизу стартапу.
Працюючи з нами, ви зможете перетворити стартап в прибутковий бізнес.

Стартапи

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@