AVADA-MEDIA

Парсинг Ozon

Парсинг Ozon

AVADA-MEDIA

Парсинг Ozon AVADA-MEDIA

Сайт ozon.ru – це популярний маркетплейс з величезною кількістю товарів на продаж з сотень категорій і дуже великою програмою акцій і знижок.

Контент ресурсу надає величезний інтерес для маркетологів, контент-менеджерів, SEO-фахівців, підприємців та інших категорій користувачів.

 

Але збирати його вручну практично неможливо, адже на це довелося б витратити величезні ресурси – витратити практично даремно, так як результати пошуку потребують регулярних оновленнях.

Тому парсинг Ozon за допомогою вузькопрофільного парсеру розробки AVADA MEDIA – це відмінне рішення для малого та середнього бізнесу і взагалі всіх зацікавлених в автоматизованому парсінгу товарів фахівців.

Можливості парсеру Ozon

AVADA-MEDIA

Можливості парсеру Ozon AVADA-MEDIA

За допомогою парсера можливий збір такої інформації:

  • назва товару;
  • категорія, в якій він розміщений;
  • ціни товару – включаючи стару ціну і ціну по акції;
  • артикул;
  • рейтинг та відгуки;
  • опис;
  • зображення.

Результати парсинга можуть бути імпортовані безпосередньо в вашу CMS або представлені в зручному для редагування вигляді, ціни можуть публікуватися з урахуванням вашої націнки за формулою.

Крім вилучення і розміщення даних в каталозі інтернет-магазину, можливо також використання результатів парсинга Озон для конкурентного аналізу та формування своєї цінової політики на підставі пропозицій конкурентів.

Переваги парсеру Ozon

AVADA-MEDIA

Переваги парсеру Ozon AVADA-MEDIA

Основна перевага у використанні парсеру – автоматизація. Ви можете налаштувати автоматичний запуск і збір даних з певною періодичністю для постійної актуалізації контенту. І звичайно, одне з основних переваг – велика швидкість збору даних в порівнянні з ручною обробкою – за хвилини парсер обробляє тисячі записів. При цьому програма практично не допускає помилок.

Парсер Озон – це джерело релевантної інформації про ринкові тренди, яка обов’язково зацікавить маркетологів і бізнес-аналітиків. Завдяки парсингу з Озон ваша цінова політика завжди буде адекватною, ви не втратите ні прибуток на занижених цінах, ні покупців на завищених.

 

Компанія AVADA MEDIA пропонує розробку спеціалізованого парсеру з можливістю подальшого масштабування виконуваних ним завдань і розширення функціоналу. Наші рішення відрізняються високою стабільністю роботи при значних і тривалих навантаженнях. А крім того, парсер розробки AVADA MEDIA здатний збирати інформацію, яка зазвичай закрита від парсинга – включаючи телефони та електронні адреси.

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Файли cookies
Будь ласка, дозвольте використання cookies для більш ефективної роботи з сайтом