AVADA-MEDIA

Розробка високонавантажених iOS додатків

Розробка високонавантажених iOS додатків

AVADA-MEDIA

Розробка високонавантажених iOS додатків AVADA-MEDIA

Одне з основних напрямків діяльності компанії AVADA MEDIA – розробка високонавантажених iOS додатків. Як показує практика, ідеальний час завантаження мобільного додатка – близько двох секунд. Однак, згідно з останніми дослідженнями, за кожну додаткову секунду, споживану додатком, коефіцієнт конверсії знижується на 7%.

Не секрет, що багато користувачів засмучуються і зляться, якщо їм доводиться чекати довше, і ніколи більше не повернутися в той же додаток. Інший звіт показує, що 48% клієнтів видаляють або припиняють використовувати додаток, якщо він працює повільно.

 

Основні проблеми, що уповільнюють роботу iOS додатків:

  • Додаток застарів і не підтримує останню версію операційної системи
  • Повільна швидкість роботи сервера
  • Зашифровані з’єднання не оптимізовані
  • Додаток переповнений даними
  • Мережева затримка
Розробка високонавантажених iOS додатків

Опис проблем і методи їх усунення

AVADA-MEDIA

Опис проблем і методи їх усунення AVADA-MEDIA

  • Додаток застарів і не підтримує останню версію операційної системи

Якщо ваша бізнес-модель має на увазі використання мобільного додатка, ви повинні розуміти, наскільки важливо регулярно його оновлювати. Ви повинні переконатися, що ваш додаток підтримує останню версію операційної системи. Якщо його не оптимізувати і регулярно НЕ обновлювати, значна частина користувачів буде зазнавати труднощів.

Крім того, більш старі версії платформи не отримують необхідної підтримки від постачальника, а після певної дати підтримка взагалі припиняється. Рішення проблеми – оновлення і оптимізація програмного забезпечення, а також відстеження останніх тенденцій, пов’язаних з розробкою і дизайном додатків. Оновлення вашого застосування і його тестування на нових платформах також гарантує його сумісність з новими версіями операційної системи. Це також підвищує продуктивність вашого застосування.

  • Повільна швидкість роботи сервера

Ви, мабуть, багато разів стикалися з цим повідомленням: «сервер не працює або не підключений». Це одна з найпоширеніших причин, за якими деякі веб-сайти завантажуються довго. Ця ж проблема має місце і у випадку з мобільними додатками.

Може бути багато причин, за якими серверна інфраструктура працює повільно. Основна причина всіх цих проблем одна: перевантажений сервер. Іноді проблема може бути пов’язана з затримкою іншого процесу, який пов’язаний з більшістю завдань програми.

Щоб вирішити цю проблему, ми зазвичай використовуємо кілька підходів:

  1. Визначення взаємодій між різними компонентами програми, відоме як зіставлення залежностей додатка (ADM).
  2. Зниження навантаження на сервер шляхом використання додаткового проксі-сервера. Зворотний проксі-сервер надає безліч переваг і прискорює веб-запити, забезпечуючи стиснення, завершення SSL, кешування і ін.
  3. Розгортання балансувальника навантаження для рівномірного розподілу трафіку.
  • Зашифровані з’єднання не оптимізовані

З’єднання SSL / TLS забезпечують шифрування переданих даних і мають вирішальне значення з точки зору розробки додатків. Вони можуть створити проблеми, якщо їх не оптимізувати. Неоптимізовані зашифровані з’єднання призводять до зниження продуктивності додатка. Для вирішення цих проблем ми зазвичай використовуємо OpenSSL, Session Tickets, кешування сеансу і деякі інші технології.

  • Додаток переповнений даними

Якщо додаток перевантажено даними, швидкість його роботи сповільнюється. Якщо завантажується надто багато серверів, на це йде багато часу. Однак скорочувати обсяг даних і ставити під загрозу зручні функції програми – не найкраща ідея.

Найпростішим і, безсумнівно, найкращим вирішенням проблеми є стиснення даних. Незалежно від того, чи є у вас зображення, відео, графіка або аудіоконтент, якщо ви стискаєте дані, це прискорить завантаження вашої програми, і вам не доведеться возитися з будь-якими налаштуваннями або функціями.

Для вирішення цієї проблеми необхідно вибрати відповідні стандарти стиснення відповідно до розміру файлу та вмістом. Якщо ми говоримо про деякі з поширених методів стиснення або зменшення розміру даних, є два доступних варіанти. Перший – це метод без втрат, другий – стиснення з втратами.

  1. Стиснення без втрат: за допомогою цього методу розробник може відновити файл до вихідного розміру, і дані не будуть втрачені, якщо файл не стиснутий. Цей тип стиснення даних використовується при зменшенні розміру текстових документів і електронних таблиць.
  2. Стиснення з втратами: в цьому підході фактично видаляються дані з програми, що зазвичай не помітно. Цей метод стиснення даних використовується для стиснення відео-, аудіо- та графічних файлів.
  • Мережева затримка

Швидкість мережі може сильно вплинути на швидкість вашого мобільного додатка. Якщо мережа повільна, продуктивність програми також буде низькою. Якщо додаток робить запит до неіснуючого первинного DNS-сервера і не отримує відповіді, він спробує другий DNS-сервер, але це сповільнить швидкість програми.

Щоб вирішити цю проблему, необхідно постійно контролювати швидкість мережі і швидкість роботи програми.

Розробка високонавантажених iOS додатків

Замовити розробку високонавантажених iOS додатків в AVADA MEDIA

AVADA-MEDIA

Замовити розробку високонавантажених iOS додатків в AVADA MEDIA AVADA-MEDIA

 

Мобільні додатки – відмінне джерело для охоплення цільової аудиторії. Але якщо вони не працюють на належному рівні або стають повільними, ваш бізнес неминуче буде нести фінансові втрати.

Щоб уникнути цього, зверніться в компанію AVADA MEDIA. Наші досвідчені розробники створять новий або виправлять iOS додаток, який буде повністю відповідати сучасним вимогам IT-технологій і потребам вашого бізнесу.

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Файли cookies
Будь ласка, дозвольте використання cookies для більш ефективної роботи з сайтом