AVADA MEDIA

Парсер для OLX

Парсер для OLX

AVADA MEDIA

Парсер для OLX AVADA MEDIA

Сайт безкоштовних оголошень OLX.ua, він же колишній Slando, викуплений міжнародною групою OLX кілька років тому – це найбільша з подібних дошок оголошень в Україні з мільйонами користувачів і десятками мільйонів оголошень в тиждень по всім областям. Нерухомість і транспорт, речі та інструменти, послуги плиточників та послуги репетиторів – все шукають на OLX, і саме тому сайт має такий інтерес для багатьох маркетологів і підприємців. Але ручний аналіз оголошень зайняв би настільки тривалий час, що з великою ймовірністю результати вже були б неактуальні. Тому ми пропонуємо вам розробку спеціальної програми для парсингу OLX.

 

Така програма називається парсер, і вона призначена для автоматизованого збору інформації з відкритих джерел, включаючи сайт OLX. За допомогою розробленого компанією AVADA MEDIA парсеру ОЛХ ви зможете автоматизувати безліч завдань, пов’язаних зі збором інформації будь-якого роду. Це можуть бути як контактні дані користувачів, які розміщують оголошення в певних розділах, так і ціни на ті чи інші лоти. Пошук можна гранично конкретизувати, наприклад, на ім’я користувача, регіону та іншими параметрами.

Парсер для OLX

У чому переваги парсеру OLX

AVADA MEDIA

У чому переваги парсеру OLX AVADA MEDIA

Таким чином, парсер OLX може виявитися корисним в самих різних випадках:

  • продавцям певного товару, які хочуть досліджувати ринок або знайти релевантні описи та фотографії;
  • агентам з продажу нерухомості, яке збирає пропозиції для своїх клієнтів;
  • підприємцям, які працюють на перепродаж певних видів товару, наприклад, старих автомобілів;
  • тим, хто хоче знайти нових постачальників або покупців.

Парсер дозволяє не тільки автоматизувати роботу по збору оголошень, але і зберігати зібрані дані в зручному для користувача вигляді, проводити експорт в CMS або вивантаження. Також парсер може бути легко налаштований для моніторингу певних категорій або ключових слів із заданою користувачем періодичністю. В такому випадку парсер буде сигналізувати при наявності оновлень в результатах пошуку за заданими параметрами.

Єдине, що потрібно від користувача – це налаштування параметрів роботи парсера, а саме, вибір виду даних, які потрібно аналізувати довільні, ключові слова, розділів та інших параметрів. Ми проводимо навчання роботі з парсером OLX, розробленим в компанії AVADA MEDIA, щоб ви могли отримати максимальну користь.

Парсер для OLX

Парсер OLX від AVADA MEDIA

AVADA MEDIA

Парсер OLX від AVADA MEDIA AVADA MEDIA

У мережі можна знайти безкоштовні парсери для OLX, однак вони не вирішують всіх проблем, оскільки володіють обмеженою функціональністю і невисокою швидкістю роботи. Але головне – вони не здатні проникати в розділи і поля сайту оголошень, захищені від парсинга.

Розроблений нами парсер може відкривати і переглядати в html-коді сторінки телефони, адреси електронної пошти, а також дивитися оголошення, закриті від парсингу, завдяки імітації поведінки користувача.

Крім того, працює парсер OLX від AVADA MEDIA значно швидше безкоштовних аналогів, так як ми пропонуємо багатопотокові парсери для різних завдань, що виконують безліч процесів одночасно.

Парсинг OLX проводиться в три етапи:

  • збір даних, по позиціях в окремих колонках: назва, локація, номер, час публікації, основний текст, користувач, фотографії, ціна, контактна інформація;
  • експорт даних, які можуть бути надані в табличному вигляді, в Excel або іншу програму, також можливе збереження в CSV-форматі;
  • при необхідності – експорт на сайт.

Звертаючись в AVADA MEDIA, ви можете бути впевнені в тому, що отримаєте швидкий і якісний інструмент для парсингу найбільшого сайту оголошень в Україні з широким функціоналом, налаштованим під конкретні завдання.

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Файли cookies
Будь ласка, дозвольте використання cookies для більш ефективної роботи з сайтом