AVADA MEDIA

HIGHLOAD NODE JS.

Highload Node.js

AVADA MEDIA

Highload Node.js AVADA MEDIA

Довге завантаження сторінок, неповністю завантажений контент, випадкові помилки, відключення від сервера – поширені наслідки відсутності продуманої серверної архітектури. Саме з цієї причини створення ПЗ, здатного витримувати високі навантаження, має першорядне значення для будь-якого динамічного бізнесу.

Професійні розробники компанії AVADA MEDIA займаються створенням, запуском і супроводом високонавантажених сервісів на Node.js.

Хоча ця технологія, заснована на движку Chrome V8 JavaScript, була вперше випущена в 2009 році, вона і до цього дня актуальна. Walmart, LinkedIn, Uber, NASA і деякі інші гігантські організації використовують цю просту і легко налаштоване середовище для своїх високонавантажених додатків на Node.js.

Сильною стороною Node.js є можливість створення швидких і легко масштабованих мережних додатків, оскільки він здатний обробляти величезну кількість одночасних підключень з високою пропускною здатністю.

Highload Node.js

Що таке Node.js?

AVADA MEDIA

Що таке Node.js? AVADA MEDIA

Node.js – це середовище, яке дозволяє розробникам програмного забезпечення запускати як інтерфейс, так і серверну частину веб-додатків за допомогою JavaScript (JS). Хоча JS лежить в основі всіх процесів збірки додатку, серверна середовище розробки Node.js відрізняється від зовнішнього середовища.

Вона має унікальні API-інтерфейси, які підтримують HTTP-запити, файлові системи та інші серверні функції, для яких інтерфейсні API-інтерфейси надають обмежену підтримку. Оскільки JavaScript традиційно використовується для зовнішнього інтерфейсу, деякі розробники вважають, що його не можна використовувати для написання внутрішньої кодової бази, але Node.js спростовує цю точку зору.

Highload Node.js

Навіщо використовувати Node.js

AVADA MEDIA

Навіщо використовувати Node.js AVADA MEDIA

  • Високонавантажені додатки на Node.js дозволяють обслуговувати кілька одночасних запитів, забезпечуючи просте масштабування і швидке виконання клієнтських запитів на платформах з великою відвідуваністю.
    У порівнянні з традиційними методами веб-обслуговування, коли кожне з’єднання (запит) породжує новий потік, займаючи системну оперативну пам’ять і, в кінцевому підсумку, досягаючи максимального обсягу доступної оперативної пам’яті, Node.js працює в однопотоковому режимі, використовуючи неблокуючі введення / виведення. Це дозволяє підтримувати десятки тисяч одночасних підключень (утримуваних в циклі подій).
  • У зв’язку з ростом числа онлайн-користувачів, яким потрібна найактуальніша інформація та послуги, гнучкість і швидкість реагування середовища виконання Node.js є ключовими перевагами, необхідними сучасним веб-додаткам.
  • Node.js – це комплексне рішення для повнофункціональної розробки. Це знижує вимоги до навичок для програмістів і усуває необхідність вивчення додаткових технологій.
  • Мовою Node.js можна писати як призначену для користувача, так і серверну частини додатків, що забезпечує більш ефективну і краще скоординоване робоче середовище і позбавляє від необхідності пояснювати, як працюють певні функції або що означає певний код. Невеликі проєкти можуть виконуватися однією командою повного циклу, що економить час і гроші.
  • Мова програмування JavaScript дуже зручна і проста для серверної розробки, що надихає розробників програмного забезпечення відмовлятися від більш складних і громіздких варіантів. Node.js гарантує, що ваш додаток не застаріє через кілька років, і іншим розробникам буде легко зрозуміти ваш код.
  • Процес розробки значно прискорюється за рахунок спільного використання коду між веб-інтерфейсом і серверною частиною.
  • Node.js – це технологія з відкритим вихідним кодом, яка не потребує дорогого ліцензування.
Highload Node.js

Краще використання Node.js

AVADA MEDIA

Краще використання Node.js AVADA MEDIA

Це середовище виконання найбільш підходить для розробки додатків реального часу, які обробляють велику кількість онлайн-запитів на стороні клієнта, що не вимагають підвищеної безпеки, з першокласним призначеним для користувача інтерфейсом і швидким відгуком. Сюди входять живі чати, месенджери, онлайн-ігри, послуги відеоконференцзв’язку та електронної комерції, а також платформи для спільної роботи для декількох користувачів (Google Docs, Trello, Dropbox і т. д.)

Для проєктів такого типу Node.js – набагато кращий варіант, ніж повільніші і менш гнучкі технології. Здатність Node.js одночасно обробляти кілька запитів і надавати швидкі відповіді робить його ідеальним рішенням для розробки веб-додатків, орієнтованих на клієнта. Це середовище виконання частіше зустрічається в односторінкових додатках, ніж будь-яка інша внутрішня технологія.

Highload Node.js

Замовити проєктування високонавантажених систем в AVADA MEDIA

AVADA MEDIA

Замовити проєктування високонавантажених систем в AVADA MEDIA AVADA MEDIA

Інженери-програмісти AVADA MEDIA проєктують і створюють надійні архітектури, які ефективно вирішують спільні проблеми високонавантажених систем. Ми розробляємо адаптивне і швидке ПЗ на Node.js.

Наші проєкти з розробки програмного забезпечення підтримують роботу додатків для середнього та великого бізнесу, в т.ч. платформи бронювання, високонавантажені системи для телекомунікацій, фінансових технологій та інших галузей.

Ми ретельно розробляємо архітектури програмного забезпечення, щоб оптимізувати продуктивність веб-сайтів з великою кількістю щоденних відвідувачів і вичислень. Ефективність, масштабованість і надійність – головні особливості високонавантажених систем, які розробляються нами.

Ви можете замовити в компанії AVADA MEDIA високонавантажені сайти на Node.js або додатки (highload apps Node.js) будь-якого ступеня складності. Ми допоможемо провести експертизу вашого бізнесу і вибрати найбільш оптимальну технологію для підвищення його ефективності.

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Файли cookies
Будь ласка, дозвольте використання cookies для більш ефективної роботи з сайтом