AVADA MEDIA

Мобільна розробка з використанням технології блокчейн

Мобільна розробка з використанням технології блокчейн

AVADA MEDIA

Мобільна розробка з використанням технології блокчейн AVADA MEDIA

В умовах високої конкуренції на ринку багато стартапів намагаються використовувати нові технології, щоб привернути до себе увагу і розширити можливості проєктів. В їх число входять і компанії, що займаються розробкою мобільних додатків.

Однією з таких технологій є блокчейн, який давно користується популярністю, в першу чергу – завдяки активному розвитку криптовалюти.

Сьогодні ця технологія використовується в мобільних додатках не тільки для прискорення транзакцій, а й для забезпечення важливої для користувача інформації.

Фахівці AVADA MEDIA займаються впровадженням блокчейну в мобільні додатки і впевнені, що він має безліч можливостей, які в майбутньому стануть ключовими для програмного забезпечення.

Мобільна розробка з використанням технології блокчейн

Чому розробники мобільних додатків використовують блокчейн

Популярність блокчейн

Чому розробники мобільних додатків використовують блокчейн Популярність блокчейн

Ще недавно технологія блокчейн розглядалася виключно в контексті криптовалюти, але з часом її потенціал почав використовуватися і в інших сферах, зокрема при розробці мобільних додатків.

Блокчейн – це децентралізований цифровий реєстр, в якому дані про кожну транзакцію зберігаються в незмінному ланцюзі. Відповідно до доступу до даних можна виділити:

Відкритий блокчейн являє собою базу даних, в якій будь-який учасник ринку може переглянути історію транзакцій, вивчити дані і створити смарт-контракт.

Приватний блокчейн обмежує доступ до інформації, що зберігається в реєстрі, тому у всіх учасників мережі повинен бути відповідний дозвіл. До транзакцій отримують доступ лише сторони, що задіяні в них.

Загальнодоступний (інклюзивний) блокчейн не встановлює обмежень на особистість оброблювачів транзакцій, користувачі можуть самостійно створювати блоки, ексклюзивний – навпаки, допускає до обробки транзакцій тільки певний перелік суб’єктів з встановленими особами.

Чому це важливо? Всі особливості блокчейну роблять систему прозорою і підвищують безпеку додатків, оскільки виключають ймовірність шахрайства – в мережі неможливо здійснювати несанкціоновані транзакції без відома учасників.

Крім того, як з’ясувалося, будь-які однорангові транзакції в мобільних додатках відмінно підходять для цієї технології. Блокчейн дозволяє підтримувати записи про транзакції будь-якого типу, в залежності від потреб мобільного додатка.

За допомогою цієї технології можна буде автоматизувати безліч трудомістких процесів. Так, протоколи блокчейну здатні зробити цифрові транзакції в бізнес-процесах більш доступними і швидкими за рахунок застосування нових методів.

Як блокчейн може використовуватися в мобільних додатках

AVADA MEDIA

Як блокчейн може використовуватися в мобільних додатках AVADA MEDIA

В першу чергу впровадження блокчейну істотно підвищує безпеку мобільних платежів. Таким чином більша кількість користувачів зможе довіряти мобільному банкінгу, використовуючи для цього безпечні додатки.

Прикладом такої співпраці є партнерство між Telcoin і телекомунікаційними компаніями. За допомогою додатків безпечні платежі можуть здійснювати люди, у яких є мобільні телефони, але немає банківських рахунків.

Компанія Landmapp також займається розробкою сервісу та мобільних додатків, які будуть реєструвати право власності на землю з використанням технології блокчейн. В майбутньому це значно спростить багато рутинних завдань.

Прочитати детальніше про можливості технології блокчейн ви можете в нашій статті “Впровадження блокчейн в мобільні додатки“.

Децентралізовані додатки на блокчейні

AVADA MEDIA

Децентралізовані додатки на блокчейні AVADA MEDIA

Децентралізовані додатки (dApps) базуються на технології блокчейн і працюють в децентралізованій комп’ютерній системі або P2P-мережі. DApps створюють інноваційну екосистему програмного забезпечення з відкритим вихідним кодом, яка є одночасно безпечною і стійкою.

Особливу роль в роботі dApp грають смарт-контракти – комп’ютерні алгоритми, які призначені для укладення / контролю самовтілюваних контрактів в блокчейн-середовищі. Алгоритм виконує певні дії в тому випадку, якщо дотримані заздалегідь задані умови. Розумні контракти дозволяють усувати адміністративні витрати, що робить їх однією з найпривабливіших функцій, пов’язаних з новою технологією.

DApps знайшли застосування в багатьох сферах: від бірж цифрових активів до онлайн-гемблінгу. Можна виділити п’ять децентралізованих додатків, які є популярними, новаторськими і багатофункціональними:

  • Chainlink
    Блокчейн-платформа, яка спрямована на захист від несанкціонованого доступу. В її структуру входять спеціальні вузли (оракули), які звіряють вхідні дані з різних джерел, після чого відправляють на смарт-контракти. Chainlink дозволяє реалізовувати надійні розумні контракти з доступом до сторонніх джерел даних (API, фінансовим транзакціями, цінами на активи і ін.).
  • Brave
    Веб-браузер з вільним і відкритим вихідним кодом, а також майже 10 мільйонами активних користувачів. Brave відмовився від стандартного механізму відстеження активності користувачів і нав’язливої ​​реклами. Замість цього він підвищує рівень приватності в інтернеті і пропонує користувачам самостійно вирішувати, які конфіденційні дані вони готові розкрити. Ключові учасники нової рекламної екосистеми (рекламодавці і користувачі) отримують винагороду в токенах.
  • EOS Dynasty

Додаток, який претендує на звання першої PvP-ігри (гравець проти гравця), заснованої на блокчейні. Гравці можуть створювати до трьох персонажів для розвитку, збору предметів, участі в битвах, придбання екіпіровки і їздових тварин. За певні досягнення вони отримують токени трьох королівств (TKT) на основі смарт-контрактів.

  • MakerDAO

Популярний децентралізований кредитний додаток, що працює на платформі блокчейну Ethereum. Воно використовує стейблкоін Dai, прив’язаний до долару США. Користувачі можуть оформити кредит, в якості забезпечення заблокувавши певну суму в ETH, а натомість отримати Dai.

  • Chainyard

Додаток, спрямований на вирішення проблем, пов’язаних з системами управління даними про постачальників. Сервіс дозволяє значно скоротити матеріальні і тимчасові витрати на проведення цілого ряду операцій: реєстрацію постачальників, підвищення якості їх перевірки та управління життєвим циклом даних.

У найближчі роки блокчейн буде впроваджений в величезну кількість додатків: від роздрібної торгівлі та фінансів до відстеження стану здоров’я людини. Деякі великі компанії, наприклад, Microsoft і LG, вже займаються реалізацією потенціалу технології. Це підвищити рівень безпеки при використанні додатків і зведе до мінімуму ймовірність викрадення персональної інформації.

Компанія AVADA MEDIA представлена ​​на ринку програмного забезпечення більше 9 років. Ми надаємо повний комплекс послуг по розробці, впровадженню і супроводу надійних додатків на базі блокчейн, а також займаємося реалізацією проєктів різної складності та масштабу.

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Файли cookies
Будь ласка, дозвольте використання cookies для більш ефективної роботи з сайтом