ДЛЯ БІЗНЕСУ ТА РОЗВАГ

МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ДЛЯ КІНОТЕАТРУ

Мобільний додаток для кінотеатру

AVADA MEDIA

Мобільний додаток для кінотеатру AVADA MEDIA

Мобільний трафік перевершив стаціонарний ще кілька років тому, відтоді лише збільшуючи відрив. Зіткнувшись із питанням чи проблемою, людина звертається до смартфона. Це повною мірою стосується і індустрії розваг – наприклад, кінотеатрів.

Але використовувати мобільний браузер для відвідування сайтів кінотеатрів – не швидке заняття. Краще все робити у спеціальному додатку з мінімальними витратами сил та часу.

Додаток для кінотеатру, яке працює на смартфоні – це відмінний спосіб залучити нових клієнтів в ваші кінозали, розповісти їм про новинки, отримати зворотній зв’язок і запропонувати глядачам додаткові послуги.

Всі ці можливості без проблем реалізує в спеціальних додатках для кінотеатрів компанія-розробник AVADA MEDIA. Ми пропонуємо програми під ключ для мобільних пристроїв з операційною системою iOS і Android.

Функціональні можливості програми для кінотеатрів

AVADA MEDIA

Функціональні можливості програми для кінотеатрів AVADA MEDIA

Ми розробляємо додатки в чіткій відповідності з вашими потребами і включаємо тільки необхідний вам функціонал. Можливості вашої програми можуть включати (але не обмежуватися):

  • регулярно і автоматично оновлювану інформацію про нові кіно;
  • новини вашого кінотеатру (мережі);
  • актуальна інформація для глядачів, заснована на даних геолокації (пропозиції локальних кінотеатрів);
  • афіша з розкладом сеансів;
  • можливість швидко забронювати і / або купити і оплатити квиток з вибором місця;
  • детальна інформація по кожному фільму в прокаті і не тільки: актори, посилання на трейлер;
  • анонс новинок і рання бронь;
  • розбивка фільмів за категоріями із зазначенням вікових обмежень в списку;
  • архів сеансів;
  • можливість вибору фільму за категоріями: жанр, рік і т.д.
  • спільні акції та знижки;
  • програма лояльності: накопичувальні бонуси, промокоди.

Наприклад, в розділі «Всі фільми» ви можете публікувати інформацію про найрізноманітніші кінокартини – дайте вашим користувачам цікаві відомості в зручному форматі. Почитавши про що вже вийшли фільми, можна подивитися список схожих за жанром картин або фільмів з тими ж акторами, що йдуть в прокаті зараз.

У розділі «Категорії» дайте можливість користувачу підібрати з усієї великої бази фільмів по роках, режисерах, країнах, акторах, жанрах і стилістикою – а потім вкажіть, які з фільмів можна подивитися зараз і які готуються до виходу.

Використовуйте можливості геолокації: підкажіть найближчий до користувача кінотеатр вашої мережі і дайте розклад його сеансів. Формуйте індивідуальні пропозиції на основі минулих фільмів, переглянутих користувачем – і тих, якими він цікавився. Крім того, в додатку може бути інформація про загальні акції кінотеатру – наприклад, про знижки в певні дні.

Ми пропонуємо також готовий надійний і зручний модуль бронювання онлайн-оплати. Користувач може подивитися схему залу, вартість різних місць і вже зайняті місця, вибрати вподобані і забронювати одним дотиком екрану. Після чого оплатити за допомогою карти або, наприклад, в Google Pay і отримати QR-код, який білетер просто зісканує з екрану смартфона. Зробіть придбання квитків в ваш кінотеатр простим і приємним заняттям з додатком від AVADA MEDIA.

Отримуйте зворотний зв’язок від клієнтів. Любителі кінематографа не тільки подивляться новинку, але і поділяться своєю оцінкою і коментарем, особливо якщо ви будете стимулювати їх додатковими бонусними балами. Коментарі від тих, хто особисто подивився фільм для потенційних глядачів завжди краще професійних рецензій. Для вашого додатка ми впровадимо push-повідомлення, які будуть виводитись на екран смартфона в режимі очікування повідомлення про близький час сеансу і показувати персональні повідомлення.

Мобільний додаток для кінотеатру

Що ви отримуєте, замовляючи розробку

AVADA MEDIA

Що ви отримуєте, замовляючи розробку AVADA MEDIA

Ми пропонуємо створення готового до використання кросплатформного додатка з оригінальним дизайном і відмінним юзабіліті. На всіх стадіях розробки продукт ретельно тестується, і ми гарантуємо, що ви будете в курсі всіх процесів і отримаєте додаток під ключ в точно обумовлені терміни. Ще до початку розробки ми вивчаємо особливості вашого бізнесу, вашу цільову аудиторію, розставляємо пріоритети по функціональним можливостям, оцінюємо вартість і терміни розробки.

Після чого створюємо прототип додатка, щоб ви могли оцінити логіку його роботи ще до втілення. Далі розробляємо загальну архітектуру і працюємо над дизайном – палітра, шрифти, зображення і т.д. Потім за роботу беруться програмісти, які працюють над фронтендом (видимою частиною програми) і бекендом (прихованої програмною частиною). Ми вже виконували подібні проєкти раніше і знаємо, як вам допомогти!

Мобільний додаток для кінотеатру

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Файли cookies
Будь ласка, дозвольте використання cookies для більш ефективної роботи з сайтом