ДОДАТКИ З ФУНКЦИЯМИ GPS

ГЕО-ДОДАТКИ

ГЕО-ДОДАТКИ

Використовуємо геопозиціонування і GPS-навігацію в комерційних цілях

ГЕО-ДОДАТКИ Використовуємо геопозиціонування і GPS-навігацію в комерційних цілях

GPS-приймачами сьогодні оснащують самі різні пристрої, включаючи портативні девайси по типу смартфонів, планшетів або ноутбуків і навіть фітнес-браслети або смарт-годинник. Об’єднання можливостей GPS-позиціонування з картографічними сервісами Google дає можливість використовувати прийоми супутникової навігації в комерційних і призначених для користувача гео-додатках.

Досить проста технологія визначення географічних координат, а також високі точність і надійність геопозиционирования відкривають варіанти використання GPS-навігації в самих різних цілях. GPS-дані допоможуть покупцеві знайти найближчу точку продажу або потрібний офіс, спростять автоматичне формування накладних в CRM-системі при відправці товару з одного зі складів компанії, полегшать проведення спільних тренувань з друзями і допоможуть не заблукати і навіть знайти друзів в незнайомому місті.

Компанія Avada Media займається розробкою гео-додатків різного типу, а також пропонує інтегрувати GPS-позиціонування і карти Google в самі різні веб-сервіси та мобільні програми.

У форматі гео-додатків можуть працювати як спеціальні програмні рішення, де гео-позиціонування і навігація є основними функціями, так і програмні рішення з самою різною функціональністю.

У другому випадку сервіси Google і визначення координат користувача створює зручність і комерційні переваги цифрового рішення в порівнянні з конкурентами.

Гео-додатки

Можливості гео-додатків

Що дає GPS-навігація і карти Google?

Можливості гео-додатків Що дає GPS-навігація і карти Google?

Точна інформація про місцезнаходження пристрою в просторі дозволяє впровадити в гео-додаток такі функції:

  • Геопозиціонування – ключова можливість будь-якої програми з використанням картографічних сервісів. Завдяки GPS і карт Google гео-додаток може точно зафіксувати місце користувача на карті з похибкою всього в кілька метрів.
  • Знаходження об’єктів (POI, від англ. Point of Interest) на карті – друга ключова функція гео-додатків. Сервіси таких систем дозволяють додавати на карти мітки, що вказують розташування пам’яток та інших об’єктів. Це можуть бути не тільки архітектурні пам’ятники і музеї, а й адреси кафе, готелів, точок роздрібних продажів, складів, рекламно-сувенірної продукції, автозаправок, парковок і т.д.
  • Обмін інформацією. Мітки з даними про об’єкти можуть нести в тому числі закриту інформацію довідкового або комерційного характеру і бути доступними тільки користувачам конкретного гео-додатка. Наприклад, користувачі можуть публікувати фотографії і стислі описи локацій або в реальному часі фіксувати ДТП і транспортні затори.
  • Побудова маршруту між двома точками – ще одна базова можливість гео-додатків. У програмі можна прокласти маршрут, який буде оптимальний для пішохода, велосипедиста або автомобіліста. Подібна функція актуальна не тільки для автолюбителів або пішохідних туристів, а й, скажімо, для кур’єрів, які використовують велосипедну доставку товарів.
  • Стеження за користувачами можливо при роботі GPS-приймача в режимі супутникового маяка. В цьому випадку гео-додаток дозволяє, наприклад, стежити за поведінкою дітей на самостійній прогулянці або за тим, наскільки точно водій комерційної компанії дотримується оптимального маршруту.
Гео-додатки

Основні типи комерційних гео-додатків

Де корисно застосовувати?

Основні типи комерційних гео-додатків Де корисно застосовувати?

Функцію геопозиціонування і картографічний модуль Google можна додати в будь-яку програму, яка передбачає прив’язку до місцевості. Розглянемо варіанти використання гео-додатків.

  • Транспортні послуги, що включають навігаційні функції, сервіси стеження і дані про завантаженість доріг можна використовувати для регулювання руху. Може йтися про міський та міжміський громадський транспорт, службу таксі, вантажоперевезення, логістику, кур’єрську доставку та навіть авіа-, залізничні і морські сполучення.
  • Туристичні системи відкривають можливості використання гео-додатків мандрівниками. Пошук і бронювання готелів, замовлення екскурсій, створення сценаріїв квестів – все це можна реалізувати в програмі з підтримкою карт Google на смартфоні.
  • Спортивні та розважальні можливості гео-додатків застосовані для спільних і індивідуальних тренувань, трекінгу, водних подорожей, занять полюванням або риболовлею. У додатку можна відзначити місце для ночівлі, позицію для риболовлі, інструкції з пішохідного маршруту і багато іншого.
  • Геопозиціонування комерційних об’єктів може бути застосовано для пошуку найближчого магазину, кафе, складу або рекламного носія. Це може застосовуватися, наприклад, користувачем для вибору точки доставки товару або, як уже говорилося, співробітником компанії для заповнення накладної при відправленні зі складу.
  • Управління активами – це функція зміни статусу об’єкта на карті. Гео-додаток може зберігати дані про стан тих чи інших об’єктів, динамічно фіксуючи, наприклад, зміна вартості споруджуваного об’єкта нерухомості або готовності до збору врожаю плодового саду.

Компанія Avada Media розробляє гео-додатки різного типу, де можливо розмежування прав користувачів з доступом різних людей до різних функцій програми. Наприклад, сервіс замовлення таксі передбачає використання програми в ролі клієнта, в ролі водія і в ролі адміністратора (власника бізнесу).

Додавання модуля геопозиціонування і картографічного сервісу Google в комерційні програми сьогодні стало практично ознакою якості. Звертайтеся до нас для більш детальних консультацій щодо можливості розробки гео-додатків і додавання функцій GPS-позиціонування і карт Google в веб-сервіси та мобільні додатки для операційних систем iOS і Android.

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Файли cookies
Будь ласка, дозвольте використання cookies для більш ефективної роботи з сайтом