AVADA MEDIA

РОЗРОБКА І ЗАПУСК ДОДАТКІВ ДЛЯ ТАКСІ

Додаток для таксистів від Avada Media

Розробка і запуск додатків

Додаток для таксистів від Avada Media Розробка і запуск додатків

У сфері пасажирських перевезень потрібно постійно контролювати десятки показників, стежити за роботою великої кількості людей. Без високих технологій в цих питаннях не обійтися. Додаток таксі робить роботу сервісу простіше, прискорює прийом заявок і вирішує ще кілька важливих завдань.

Більш докладно розповімо нижче. Фахівці Avada Media розроблять і запустять додаток для замовлення таксі. Проконсультують вас про можливості, які створює програма таксі.

Додаток, як інструмент маркетингу і сервісу

Програма для таксі

Додаток, як інструмент маркетингу і сервісу Програма для таксі

Завдяки швидкому розвитку інформаційних технологій додаток таксі став незамінним інструментом маркетингу і сервісу. У вашій компанії є сайт з адаптивною версією? Відмінно! Але додаток для виклику таксі виконує інші функції, доповнюючи і розширюючи можливості сайту. Це два принципово різних, не конкуруючих між собою інструменти.

Мобільні сервіси для iOs і Android замовляють компанії, які вже працюють в сфері таксі і т.д., хто тільки виходить на ринок перевезень. Що дасть вашому бізнесу програма для таксистів і клієнтів?

  • Прийом і обробка замовлень будуть відбуватися автоматично, а всі заявки потраплять в CRM або інший обліковий сервіс.
  • Ваша компанія зможе розвантажити диспетчерів або навіть відмовитися від них повністю.
  • Ви знизите витрати на телефонний зв’язок на 20-80%. Показник залежить від позиціонування вашого бізнесу і маркетингової стратегії.
  • Поліпшите сервіс для клієнтів. У додатку ми реалізуємо функцію відстеження машини на карті. Також користувач побачить марку авто і її номер.

Клієнт зможе замовити таксі на один з адрес, які ввів заздалегідь. Це спрощує роботу таксистів і економить час користувачів, які використовують мобільний сервіс.

  • Програма для служби таксі дозволяє оплачувати послуги з банківської карти, яку ви прив’яже до додатка.
  • Мобільний сервіс може показувати рейтинг водія та відгуки про нього.
  • Програма таксі для водіїв дозволяє контролювати роботу таксистів. Вона дає можливість зберігати дані про виконані замовлення, маршрутах, кілометраж.
  • Можливість контролювати процес виконання кожного замовлення в режимі реального часу.
  • У разі необхідності додаток таксі для водіїв дозволяє швидко підключати співробітників і відключати їх від системи.
  • У додатку буде вбудована програма лояльності для клієнтів. Можливість отримувати бонуси і знижки збільшить кількість постійних користувачів вашого сервісу.

І, звичайно ж, ви будете економити час на прийомі кожного замовлення. На отримання і обробку заявки піде менше хвилини! Це буде працювати не тільки на швидкість, але і на підвищення популярності вашого сервісу, а також формування відмінної репутації.

У мобільного сервісу для служби таксі є ще одна важлива особливість. Це по суті система з двох додатків і CRM-системи. Давайте розберемося, як це працює.

Додатки для таксі

Додаток для водіїв таксі і клієнтів

Зміст готового продукту

Додаток для водіїв таксі і клієнтів Зміст готового продукту

Що отримує клієнт, який замовив додаток для водіїв таксі? У готовий продукт входять:

  • Додаток для водіїв, який дозволяє їм приймати замовлення і взаємодіяти з адміністраторами.
  • Додаток для клієнтів, в якому пасажири оформляють замовлення, відстежують їх історію і оплачують послуги таксі.

 

Адміністративна панель програми. Тут власники бізнесу зможуть відстежувати і аналізувати всі важливі показники.

В адміністративній панелі можуть відображатися кількість завантажень, історія замовлень, відгуки, статистика кожного водія тощо.

Додатки для таксі

Програма для служби таксі від Avada Media

Замовити і запустити продукт

Програма для служби таксі від Avada Media Замовити і запустити продукт

Ви вже переконалися, що таксі додаток для водіїв і пасажирів необхідний вашому бізнесу. Але як замовити його розробку? Скільки буде коштувати готовий продукт?

  • Все починається з вашого дзвінка в наш офіс або e-mail. Розкажіть нам про ваш бізнес. В яких містах працює ваша служба таксі? На яких клієнтів орієнтується? Яка інфраструктура вже є у вашій компанії?
  • Наступний крок – наше глибоке занурення в потреби і запити вашого бізнесу. Ми пропонуємо загальну концепцію майбутнього програми з детальним описом функціоналу та дизайну.
  • Наші фахівці і маркетологи узгодять усі деталі співпраці. Визначається, якою буде нова програма для таксі, ціна та інші важливі деталі.
  • Коли всі деталі узгоджені, ми підписуємо договір на розробку. У ньому прописані всі ключові деталі, гарантії якості, терміни виконання робіт.

У кожному з проєктів ми застосовуємо сучасні та ефективні рішення і технології. Вони роблять мобільні сервіси зручними і максимально корисними для користувачів і замовників.

Велику увагу ми приділяємо і розробці дизайну. Це необхідно, щоб зробити додаток найбільш зручним і простим у використанні. Так він буде сприяти підвищенню впізнаваності бренду вашої компанії.

Avada Media допоможе не тільки з розробкою програми! Ми можемо взяти на себе і комплексне просування вашого бізнесу, з використанням всіх ключових інструментів інтернет-маркетингу.

Дивіться приклади робіт в нашому портфоліо і замовляйте розробку мобільних додатків в Avada Media. Телефонуйте вже сьогодні і ваш бізнес буде виведений на новий високий рівень.

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@