BLOCKCHAIN-ТЕХНОЛОГІЇ

Розробка дизайну для криптообмінника

Розробка дизайну для крипто обмінника

Дизайн

Розробка дизайну для крипто обмінника Дизайн

 

 

Криптовалютний обмінник – це простий і безпечний сервіс, в якому користувач може швидко обміняти свою крипту на фіат або іншу цифрову валюту.

У порівнянні з біржами, обмінники мають досить скромний функціонал, адже вони не зберігають кошти і не призначені для трейдингу, проте зручний і привабливий інтерфейс для них не менш важливий.

У чому цінність дизайну для обмінника

Значення дизайну

У чому цінність дизайну для обмінника Значення дизайну

Для обмінника цифрових валют зовнішнє оформлення грає таку значну роль, як і функціональна складова. Особливо якщо дивитися з погляду залучення нових користувачів.

Наприклад, якщо людині потрібно обміняти крипту, у неї буде вибір з десятків різних сервісів, але швидше за все вона вибере найбільш зручний, привабливий, який викликає довіру. Адже зрештою йдеться про фінансові операції.

Якщо говорити предметніше, то варто згадати кілька важливих досліджень з цього приводу:

  • 46,1% користувачів вирішують, чи можна довіряти сайту на основі його дизайну — такого висновку дійшли вчені зі Стенфорда.
  • 59% користувачів воліють працювати з гарним, а не мінімалістичним дизайном, вважають дослідники з Adobe.
  • Перше враження про продукт на 94% формує дизайн, вважають аналітики з Австрії.

Тобто, якщо обмінник має привабливий і продуманий дизайн, ймовірність його комерційного успіху зростає в рази.

Розробка дизайну для криптообмінника

UI та UX обмінника — у чому різниця

UI/UX дизайн

UI та UX обмінника — у чому різниця UI/UX дизайн

Насправді UI і UX — дуже пов’язані поняття, тому їх поділ досить умовний. Проте це різні визначення, тому про них варто поговорити окремо:

  • UX-дизайн — більш глибоке та широке поняття, яке включає всі враження користувача від взаємодії з проєктом: наскільки йому було зручно та зрозуміло працювати з обмінником, чи швидко завантажувалися сторінки, чи всі елементи перебували в очікуваному місці.
  • UI-дизайн – по суті є частиною UX та відповідає зовнішньому вигляду продукту, його зручність та враження, які отримає користувач.

Найчастіше UX закладається ще на етапі проєктування обмінника, коли визначається його структура та система навігації, а ось UI створюють безпосередньо дизайнери за готовим та затвердженим варфреймом.

Розробка дизайну для криптообмінника

Яка команда буде потрібна для розробки дизайну

Команда

Яка команда буде потрібна для розробки дизайну Команда

У створенні продуманого та ефективного візуального оточення обмінника може бути задіяна ціла команда фахівців. Як правило, до неї входять:

  • Project manager – відповідає за комунікацію з клієнтом та організацію роботи команди.
  • UI/UX дизайнер — проєктує досвід користувача і створює комфортний і функціональний інтерфейс продукту. Іноді реалізацією UI та UX займаються різні фахівці.
  • Графічний дизайнер – створює унікальну та привабливу графіку.

Незважаючи на різний напрямок робіт, всі члени команди тісно взаємодіють між собою та поєднують зусилля для досягнення найкращого результату.

Етапи створення дизайну

Етапи розробки

Етапи створення дизайну Етапи розробки

Є такий вираз: гарний дизайн – це непомітний дизайн. Він просто допомагає користувачеві, не замислюючись отримати те, що він хоче. Це означає, що всі кнопки в ньому мають бути розташовані відповідним чином, а шрифти та кольори підібрані максимально природно. Насправді, якщо дизайн справляє таке враження, це означає, що над ним добре попрацювали. Розглянемо докладніше, як це відбувається.

Етап 1. Розробка концепції

Насамперед потрібно зрозуміти, як криптообмінник буде влаштований зсередини — які будуть екрани, сторінки і як вони між собою взаємодіятимуть. Це свого роду каркас проєкту, а інші елементи, такі як ілюстрації та шрифти, з’являться трохи пізніше.

На етапі концепції основна увага приділяється UX та юзабіліті, а результатом роботи дизайнера стане низькодеталізований прототип, або, як його ще називають – варфрейм інтерфейсу.

Теоретично це так, але на практиці знайти ідеальне візуальне рішення з першого разу вдається досить рідко. Тому наша команда часто пропонує кілька варіантів UI-концепту дизайну. Наприклад, це можуть бути:

  • Мінімалістичний та спрощений концепт, з акцентом на функціональність.
  • Яскравіший концепт, з додаванням геометричних арт-об’єктів та ілюстрацій.
  • Концепт у строгому банківському стилі, стриманий та офіційний.

Запропоновані варіанти обговорюються з клієнтом, за необхідності комбінуються та доопрацьовуються. Як результат – ми отримуємо унікальну та ефективну концепцію дизайну обмінника, з якою можна працювати далі.

Розробка дизайну для криптообмінника

Етап 2. Розробка мокапу

Після розробки та затвердження варфрейму на готову структуру накладається графічний дизайн — тобто створюється мокап обмінника. На цьому етапі дизайн набуває відчутності і стає зрозуміло, як саме виглядатиме інтерфейс продукту.

Важливо, що мокап створюється не просто на будь-якому полотні, а з урахуванням розмірів екранів різних пристроїв – смартфона, ноутбука та планшета. Завдяки цьому обмінник коректно відображатиметься на будь-яких гаджетах.

Етап 3. Створення інтерактивного прототипу

Говорячи простими словами, це клікабельний мокап: при натисканні на кнопки відображатиметься відповідний екран обмінника.

Такий прототип допомагає протестувати інтерфейс на різні помилки та невідповідності ще до передачі на фронтенд-розробку, а відповідно знижує витрати на реалізацію продукту.

Розробка дизайну криптовалютного обмінника в AVADA MEDIA

Розробка дизайну криптовалютного обмінника в AVADA MEDIA

Для сучасного криптообмінника привабливий та продуманий дизайн – це не опція, а необхідність. Він допомагає не лише залучати нових користувачів, а й утримувати їх за рахунок зручності інтерфейсу та грамотного візуального оформлення.

Команда AVADA MEDIA має великий досвід у розробці високотехнологічних продуктів для крипто-індустрії. Ми виконуємо роботи, пов’язані з проєктуванням та дизайном обмінника, а також реалізуємо його технічну частину — аж до розгортання та технічної підтримки.

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Файли cookies
Будь ласка, дозвольте використання cookies для більш ефективної роботи з сайтом