ПРОГРАМИ ДЛЯ АГЕНТСТВА НЕРУХОМОСТІ

CRM-системи ДЛЯ РІЄЛТОРІВ І АГЕНТСТВ НЕРУХОМОСТІ

Розробка CRM-систем для ріелторів

CRM агентства нерухомості

Розробка CRM-систем для ріелторів CRM агентства нерухомості

Цифрова трансформація бізнесу і автоматизація комерційної діяльності ставить під загрозу існування цілих професій. Наприклад, відомий футуролог і автор книг про майбутнє Ювал Харарі пророкує, що в найближчі роки багатьох фахівців в сфері послуг, таких як банківські службовці, біржові трейдери, туристичні агенти і брокери на ринку нерухомості, замінять роботи і алгоритми. А значить, щоб витримувати конкуренцію на ринку вже сьогодні сайт агентства нерухомості повинен бути автоматизований і мати CRM-систему для ріелторів.

Цифрова епоха змінює все схеми взаємин. Раніше, щоб купити квартиру на первинному або вторинному ринку житла доводилося спочатку переглянути величезну кількість оголошень про продаж. Потім потрібно було вибрати і впорядкувати найбільш відповідні пропозиції, зробити ряд телефонних дзвінків і особистих зустрічей, і тільки потім приступати до порівняння більш-менш придатних об’єктів.

І на етапі телефонних дзвінків, і в процесі перегляду житла чимало часу і сил йшло на те, щоб відкинути неактуальні або шахрайські оголошення. У підсумку остаточний вибір квартири, особливо на вторинному ринку, майже завжди ставав компромісом, а не ідеальним варіантом, який, можливо, не вдалося знайти в довгому списку оголошень.

До слова, звернення в агентство нерухомості в доцифрову епоху не спрощувало пошук квартири і не гарантувало оптимальний результат. А ось автоматичні фільтри для пошуку квартир на сайті агентства нерухомості дають можливість за дві секунди знайти ідеальний варіант житла з тих, що є в базі даних компанії. Причому автоматизація роботи агентства нерухомості за допомогою CRM-системи вигідна не тільки клієнтам, але і ріелторам. CRM дозволяє автоматизувати всі взаємодії з покупцями і здійснювати тільки цільові телефонні дзвінки з високим рівнем конверсій і фінальних продажів.

Як же працює сучасний сайт агентства нерухомості з CRM-системою для ріелторів?

CRM для агентства нерухомості

Функціональність сайту агентства нерухомості

Yii2 и Laravel

Функціональність сайту агентства нерухомості Yii2 и Laravel

Компанія Avada Media пропонує використовувати власні напрацювання з фреймворками Yii2 і Laravel для проєктування і впровадження нового сайту для агентства нерухомості. Основа і прототип проєкту – CRM-систему бронювання та продажу житла «Новобуд», випущена програмістами Avada Media.

Сайт агентства нерухомості з CRM-системою для ріелторів повинен являти собою структуровану інформаційну базу з декількох масивів даних.

  • База об’єктів нерухомості (квартир, паркувальних місць, офісів) повинні бути реалізована у вигляді карток з фотографіями, описом і характеристиками об’єктів. Завдяки тому, що вся інформація на сайті агентства нерухомості систематизована, потрібну квартиру можна знайти, задавши необхідну ціну і площу житла або вибравши в фільтрі відповідний район, поверх, кількість кімнат і інші параметри. При цьому в відібраному списку квартир з’являться тільки ті пропозиції, які дійсно є в продажу (продані або заброньовані об’єкти не відобразяться).
  • База новобудов (окремих споруд і житлових комплексів) – інша важлива частина сайту агентства нерухомості. У разі якщо мова йде про покупку на первинному ринку житла, клієнт може відштовхуватися не тільки від квартири, але і від конкретного житлового комплексу. Тому для вибору важливо задати можливість сортування об’єктів за терміном здачі і статусу (зданий або будується), а також дозволити покупцям ознайомитися з картками новобудов і житлових комплексів, де будуть вказані ключові особливості тих чи інших споруд.
  • База клієнтів і покупців, що включає особисті профілі користувачів з можливістю завантажити документи для купівлі-продажу житла, – ключовий елемент CRM-системи для ріелторів. Для кожного клієнта агентства нерухомості теж потрібно створити в особисту картку, де будуть вказані всі його побажання стосовно квартири.

Менеджеру з продажу, який займається обліком покупців, нескладно буде отримати доступ до даних клієнта, передзвонити йому при появі нової пропозиції, швидко підготувати пакет документів на продаж і зарезервувати, чекаючи оплати.

  • База ріелторів і менеджерів з продажу дозволить розподіляти клієнтів і об’єкти нерухомості між різними продавцями. Тут стануть в нагоді такі можливості CRM-системи, як зміна ціни з урахуванням відсотка продавця від продажу квартири або облік кількості проданих тим чи іншим ріелтором об’єктів. Продавці CRM-системи для ріелторів матимуть доступ до адміністративної частини сайту агентства нерухомості. Саме вони будуть створювати і оновлювати картки квартир і новобудов, вести облік особистих даних клієнтів і покупців, формувати звіти про виконані угоди, аналізувати поведінку покупців і інших гравців ринку.

Крім того, сайт агентства нерухомості повинен мати набір стандартних для інтернет-проєкту лендінгових розділів, таких як «Про компанію», «Контакти», «Новини», «Акції», «Вакансії» і т.д. Разом з цими розділами сайт агентства нерухомості буде являти собою зручний інтерфейс для управління базами даних житла, клієнтів і продавців.

Синхронізація даних між масивами інформації повинна відбуватися без затримок, а сам сайт бути адаптивним і швидко запускатися на всіх поширених платформах. Доступ до CRM-системи для ріелторів буде доступний користувачам усіх сучасних версій смартфонів, планшетів і комп’ютерів з будь-якою операційною системою.

Чому розробку сайту агентства нерухомості потрібно доручити саме нам?

AVADA MEDIA

Чому розробку сайту агентства нерухомості потрібно доручити саме нам? AVADA MEDIA

Компанія Avada Media має величезний досвід в розробці інтернет-проєктів по нерухомості, включаючи:

  • створення порталів для агентств нерухомості;
  • розробку сайтів забудовників, житлових комплексів і новобудов;
  • програмування веб-систем для компаній, що управляють.

Використовуючи ці напрацювання, ми готові розгорнути і впровадити сайт агентства нерухомості з CRM-системою для ріелтерів всього за один місяць. А це мінімум в 2-3 рази швидше, ніж індивідуальна розробка порталу для агентства нерухомості програмістами, які не знайомі з будівельним ринком.

Якщо ви замовте розробку сайт агентства нерухомості в компанії Avada Media, ви заощадите час, який буде витрачено на прототипування проєкту і постановку детального технічного завдання. При цьому дизайн і кінцевий функціонал сайту агентства нерухомості все одно будуть відповідати вашим потребам.

Існуючу CRM-систему для ріелтерів і скелет сайту агентства нерухомості команда Avada Media виконає на фреймворку Yii2 і Laravel. Це дасть можливість гнучко налаштовувати і змінювати кінцевий продукт. А дизайн інтерфейсу сайту в будь-якому випадку буде відповідати вашому корпоративному стилю.

Замовте в Avada Media створення сайту агентства нерухомості, щоб відповідати новим вимогам щодо якості послуг на ринку продажу житла. Нас вибирають компанії з нерухомості не тільки в Одесі, але і в інших містах України.

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Файли cookies
Будь ласка, дозвольте використання cookies для більш ефективної роботи з сайтом