ПРОСТІ РІШЕННЯ ДЛЯ ВАШОГО БІЗНЕСУ

САЙТ БУДІВЕЛЬНОЇ КОМПАНІЇ «ПІД КЛЮЧ»

САЙТ БУДІВЕЛЬНОЇ КОМПАНІЇ «ПІД КЛЮЧ»

ПРОСТІ РІШЕННЯ ДЛЯ ВАШОГО БІЗНЕСУ

САЙТ БУДІВЕЛЬНОЇ КОМПАНІЇ «ПІД КЛЮЧ» ПРОСТІ РІШЕННЯ ДЛЯ ВАШОГО БІЗНЕСУ

Підприємницька діяльність, пов’язана з будівництвом житлової нерухомості, несе чимало ризиків. Вони стосуються, перш за все, інвестування, грамотного проектування і надійного будівництва житла. Вимагають рішення також питання облаштування інфраструктури і узаконення прав на землю, де будується будинок або житловий комплекс. Не менш важлива і грамотна стратегія продажів нерухомості з рекламою в ЗМІ і сайтом будівельної компанії в інтернеті. Ми готові запустити для вас сайт забудовника «під ключ» всього за кілька тижнів. Потрібно лише ваше бажання, готова платформа і скелет для збірки сайту – у нас є.

Нерідко девелопери воліють запускати окремий сайт будівельної компанії для кожного конкретного проекту або великого об’єкта. Скажімо, для кварталу з кількох багатоповерхових будинків, котеджного містечка або закритого житлового комплексу краще зробити окремий сайт, а не об’єднувати їх в портал під брендом забудовника.

Такий підхід вигідний, тому що при порівняно невеликих операційних витратах компанія-забудовник отримує повноцінний інструмент, доступний як для бізнесу, так і для клієнтів або співробітників компанії.

Причому в разі з будівельною нерухомістю це повинен бути не просто сайт-візитка або примітивний лендінг з мінімальною функціональністю, якого може бути досить для багатьох інших цілей. Краще, якщо це буде легкий і швидкий веб-проєкт, де можна отримати уявлення і про саму компанію-забудовника, і про споруджуваний об’єкт.

На такому сайті за красивою інфографікою, наочними ілюстраціями, планами і візуалізаціями інтер’єрів квартир і фасадів будинків, корисними посиланнями з картографічними сервісами і формами для зв’язку буде ховатися серйозне функціональне наповнення. До того ж сайт для будівельної компанії повинен мати адаптивний дизайн і відкриватися на всіх пристроях – від смартфонів і планшетів під iOS і Android до лептопів і десктопних комп’ютерів під Windows або MacOS.

Сайт будівельної компанії

ЧОМУ САЙТ БУДІВЕЛЬНОЇ КОМПАНІЇ ВИГІДНО ЗАМОВЛЯТИ САМЕ У НАС

AVADA-MEDIA

ЧОМУ САЙТ БУДІВЕЛЬНОЇ КОМПАНІЇ ВИГІДНО ЗАМОВЛЯТИ САМЕ У НАС AVADA-MEDIA

Індивідуальна розробка функціонального і сучасного будівельного сайту зажадає чимало часу. Адже не всі програмісти розуміють специфіку роботи ринку нерухомості, і вже тим більше не всі мають досвід у впровадженні девелоперських проєктів.

Якщо звернутися до розробників програмного забезпечення, які не мають досвіду роботи з будівельними компаніями, доведеться пройти довгий і складний шлях всіх етапів розробки ПЗ – від написання розширеного технічного завдання та прототипування веб-проєкту до програмування серверної і призначеної для користувача частин будівельного сайту.

Компанія Avada Media має чималий досвід розробки та впровадження комерційних проєктів в сфері будівництва та нерухомості. У наше портфоліо входять, зокрема,

  • успішно реалізовані сайти і портали для забудовників і будівельних компаній;
  • веб-проєкти агентств нерухомості;
  • сайти житлових комплексів і новобудов.

Ключовий аргумент на користь Avada Media – наявність готового рішення для компаній-забудовників, в якому вже реалізована основна функціональність.

Для того щоб зробити сайт будівельної компанії з нашою допомогою потрібно буде направити основну увагу не на продумування архітектури та принципів роботи веб-проєкту, а на практичні завдання:

  • створення дизайну користувальницького інтерфейсу в корпоративному стилі;
  • адаптивну верстку сайту під всі пристрої;
  • доопрацювання програмного коду і тестування проєкту з урахуванням наявної функціональності.

Компанія Avada Media здатна запустити серйозний будівельний сайт за допомогою власної готової платформи всього за один місяць. А це мінімум в 2-3 рази швидше, ніж індивідуальна розробка сайту будівельної компанії «з нуля» силами програмістів, необізнаних з будівельним ринком.

Сайт будівельної компанії

БАЗОВА ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ САЙТУ БУДІВЕЛЬНОЇ КОМПАНІЇ

З ЧОГО СКЛАДАЮТЬСЯ Готові рішення

БАЗОВА ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ САЙТУ БУДІВЕЛЬНОЇ КОМПАНІЇ З ЧОГО СКЛАДАЮТЬСЯ Готові рішення

Кістяк сайту будівельної компанії може містити такі ключові розділи

  • Головна Лендінг-сторінка сайту. Зазвичай тут наводиться коротка інформація про забудовника, дається анонс-презентація готової нерухомості і тієї, яка будується, наводяться аргументи на користь вибору саме вашої будівельної компанії.
  • Розділи «Про компанію» і «Контакти» потрібні не тільки для забезпечення зворотного зв’язку і зрозумілою локацією будівельних об’єктів на картах Google. Нерідко тут вказується і інша комерційна інформація, включаючи, наприклад, дані про відкриті вакансії. Модулі телефонної або електронного зв’язку, а також опція відправки резюме з сайту будівельної компанії повинна бути інтегрована в функціональність пристрою, на якому відкрито веб-проєкт.
  • Досьє з картками об’єктів – ще один ключовий розділ сайту будівельної компанії, у яких вміщуються всі варіанти квартир, що будуються або котеджів.

Краще, якщо картки об’єктів будуть являти собою мультимедійну презентацію будівництва з інфографікою про ціну і площі об’єктів, а також можливістю представлення даних про нерухомість за допомогою відео, графіки і тексту. Навігація по сайту повинна дозволяти вибрати і переключитися на інші житлові комплекси будівельної компанії або на окремі секції даного об’єкта.

  • Розділи «Новини», «Статті» та «Акції» дозволять клієнтам і співробітникам забудовника бути в курсі подій, пов’язаних з діяльністю будівельної компанії. Важливо, щоб прес-релізи про здачу об’єктів будівництва, а також інформація про знижки і розпродажі, перш за все, з’являлася на офіційному сайті будівельної компанії і вже потім цитувалася в незалежних ЗМІ.
  • Адміністративна панель сайту будівельної компанії повинна дозволяти зручно оновлювати і додавати різну інформацію (статті, картки об’єктів, вакансії і т.д.) на сайт забудовника без виправлення програмного коду.
Сайт будівельної компанії

ДОДАТКОВІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ ЗАБУДОВНИКА

ПРОДУКТИ AVADA-MEDIA

ДОДАТКОВІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ ЗАБУДОВНИКА ПРОДУКТИ AVADA-MEDIA

Основну функціональність сайту будівельної компанії можна розширити, використовуючи готові рішення інших типових веб-проєктів в сфері нерухомості від AVADA-MEDIA.

CRM-система для забудовників «Новобуд», створена програмістами Avada Media, призначена для миттєвого бронювання і продажу нерухомості. Всі дані про об’єкти нерухомості, включаючи необхідну для продажу документацію, а також докладні відомості про покупців, ріелторів і статус будівництва, зведені в одну базу даних. До функцій CRM-системи, яку можна підключити до сайту забудовника, отримають доступ і клієнти, і менеджери з продажу. При зміні статусу об’єкта (завершення будівництва, покупка, бронювання і т.д.) в CRM, оновлена ​​інформація відразу ж відобразиться на будівельному сайті без додаткової синхронізації.

  • Веб-система для керуючої компанії в сфері ЖКГ «Мій Дім 24» – інший корисний інструмент розробки Avada Media, який може стати в нагоді після здачі об’єкта. Цифрове рішення являє собою не просто сайт-візитку керуючої компанії, а інтегрований веб-проєкт і мобільний додаток з особистими кабінетами мешканців, де можна залишити заявку для комунальних служб. При цьому для персоналу керуючої компанії передбачена розширена панель адміністратора, де можна швидко отримати детальну інформацію про власників нерухомості, комунальних заборгованості, показання лічильників і т.д. Подібне веб-рішення, інтегроване в сайт будівельної компанії, може стати новим стандартом якості для офіційних сайтів котеджних містечок або житлових комплексів.

Замовте в Avada Media розробку сайту будівельної компанії на основі наявних у нас платформ для ринку нерухомості і зробіть інвестицію в доступність вашого бізнесу. Довірте свій вибір професіоналам, які добре знайомі з нішею комерційного будівництва Одеси та інших міст України.

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Файли cookies
Будь ласка, дозвольте використання cookies для більш ефективної роботи з сайтом