РОЗВИТОК ОСОБИСТОГО БРЕНДУ

ПЕРСОНАЛЬНИЙ САЙТ

ПЕРСОНАЛЬНИЙ САЙТ

РОЗВИТОК ОСОБИСТОГО БРЕНДУ

ПЕРСОНАЛЬНИЙ САЙТ РОЗВИТОК ОСОБИСТОГО БРЕНДУ

Як правило, персональні сайти замовляють для себе люди, які зацікавлені в саморекламі, або індивідуальні підприємці, які надають послуги в приватному характері: артисти, художники, музиканти, фотографи, лікарі, юристи і представники інших спеціальностей і професій.

Найчастіше, такі сайти замовляють з метою самопрезентації, а також для пошуку нових клієнтів, покупців, спонсорів, роботодавців або партнерів. Необхідно також відзначити, що навіть в порівнянні з сайтами-візитками розробка подібних проєктів коштує досить недорого.

При створенні персонального сайту особлива увага приділяється його дизайну. Він повинен бути не тільки яскравим і незабутнім, але, разом з тим, ненав’язливим. Тільки ретельно пророблений дизайн зможе передати характер власника сайту, а також позитивно позначиться на іміджі та репутації людини, якого він представляє.

Головною особливістю персонального сайту є те, що на ньому розміщують коротку інформацію про особу: тільки найголовнішу і необхідну.

Персональний сайт

Структура особистого сайту

З яких сторінок складається

Структура особистого сайту З яких сторінок складається

Таким чином, структура таких проєктів обмежується лише основними розділами:

  • Про себе. Біографічна сторінка, на якій власник сайту може розповісти про себе, свій досвід, професійний розвиток, головні здобутки тощо.
  • Послуги. В даному розділі можна вказати не тільки перелік послуг, які пропонує власник, але і їх вартість, а також короткий опис або фотографії.
  • Фотогалерея. На цій сторінці можна розмістити своє портфоліо, приклади виконаних робіт або фотографії зі значущими клієнтами або партнерами.
  • Форма зворотного зв’язку. Ця сторінка може виконувати функції зв’язку з власником, а також гостьової книги або книги відгуків для відвідувачів або клієнтів.
  • Контакти. Зрозуміло, крім зв’язку через сайт необхідно також вказати контактні дані власника: номери телефонів, адреса електронної пошти, посилання на сторінки власника в соціальних мережах тощо.

Звичайно, крім вищеописаних розділів, в залежності від роду діяльності власника, а також його особистих переваг, перелік розділів можна змінювати, прибравши з нього непотрібні або доповнивши, наприклад, сторінкою зі статтями для преси, новинами та іншим. Важливим також є наповнення сайту, його контент.

Якщо автор не впевнений в тому, що він зможе написати якісні та унікальні тексти для всіх розділів самостійно, цю роботу краще довірити професійним копирайтерам. Зрозуміло, власник може подати приклади, які ляжуть в основу майбутнього контенту. Точно те ж стосується і графічного наповнення: зрозуміло, якщо сайт належить фотографу, художнику чи дизайнеру, то з красивими і якісними зображеннями проблем не виникне, в інших випадках краще довіритися фахівцям.

Необхідно пам’ятати про те, що неякісний контент здатний завдати істотної шкоди репутації та іміджу власнику сайту, а також звести нанівець всю роботу по просуванню проєкту, аж до повного виключення з пошукових систем. Разом з тим, красивий і зручний сайт, з якісним контентом допоможе не тільки залучити нових, а й утримати вже наявних клієнтів.

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@