BLOCKCHAIN ТЕХНОЛОГІЇ

Виведення NFT на новий рівень: 5 вдалих прикладів

Виведення NFT на новий рівень: 5 вдалих прикладів

BLOCKCHAIN ТЕХНОЛОГІЇ

Виведення NFT на новий рівень: 5 вдалих прикладів BLOCKCHAIN ТЕХНОЛОГІЇ

Активне зростання незамінних токенів впливає на бізнес та світ мистецтва. Торкаються не тільки таких сфер, як комп’ютерні ігри, а й нерухомість. Розкривається потенціал NFT поступово та світ перебуває на початку цього шляху. До унікальних токенів цікаві великі корпорації. У NFT вкладають гроші великі інвестори. На базі незамінних токенів щодня відкриваються нові компанії.

До якої наступної галузі зайдуть унікальні токени? Які розробки у цій сфері будуть актуальними найближчим часом? Вже зараз відомо, що багатомільярдні транзакції залучають бізнесменів. Спільнота NFT актуалізується та регулярно зачіпає нові галузі.

Виведення NFT на новий рівень: 5 вдалих прикладів

Спільнота: цінності та новації

Innovation

Спільнота: цінності та новації Innovation

Будівництво спільнот у цифровому світі ведеться навколо творця. В учасників складається враження єдності. Такі цінності справедливості, як один за всіх і всі за одного, стають базовими у спільнотах.

Приклад справедливості можна розглянути з боку роботи художника. Якщо раніше після створення картини та її продажу майстер отримував обумовлену суму, то зараз є можливість заробити на зростанні популярності шедевра. Для цього до смарт-контракту NFT достатньо додати згадку про відсоток з майбутніх продажів. Це доповнення допоможе отримувати кошти від майбутніх угод.

Чи можливі новації у спільнотах? Яскравою відповіддю на це питання є робота Девіда Б’янкі. Цей цифровий художник переніс у світ унікальних токенів активність у соціальній сфері. Усна NFT поезія, створена Девідом, торкається теми соціальної несправедливості у Сполучених Штатах. Потужним джерелом для змін Б’янки вибрав невзаємозамінні токени, які вже сьогодні впливають на суспільство.

Музика та NFT

Musical tokens

Музика та NFT Musical tokens

Музичні унікальні токени знаходяться на стадії формування. Існуючі тенденції свідчать про можливість кардинальної зміни індустрії завдяки NFT. Незалежні токени дозволяють трансформувати досвід, набутий при прослуховуванні композицій або творів. Посилити інтерес до творчості можуть самі виконавці. Наприклад, прикріпивши до NFT рідкісну фотографію чи акустичну версію виконання.

Музичні токени можуть вивести новий рівень як виконавців, так й їхніх шанувальників.

Для цього Spotify додає на свою платформу нові функції, які допоможуть висловити досвід, здобутий слухачами.

Іншим перспективним напрямом музичних NFT є вирішення питання з авторськими правами. Сьогодні музиканти, укладаючи контракти із студіями, часто втрачають право на інтелектуальну власність. Аналогічна ситуація у взаєминах виконавців та операторів потокового аудіо. Унікальні музичні токени дозволять як продати яскраві приклади творчості, так й зберегти право інтелектуальної власності.

Games and NFT

Games and NFT

Комп’ютерні ігри та NFT

Великі виробники комп’ютерних ігор поки не демонструють інтересу до NFT, але це не говорить про те, що невзаємозамінні токени не мають майбутнього в геймінгу. Токенізація – одна з найперспективніших тенденцій. В іграх NFT можна використовувати для покупки ексклюзивних аватарів, артефактів. У геймінгу, заснованому на блокчейні, унікальні токени найближчим часом займуть гідне місце. До цих ініціатив обов’язково підключатимуться великі виробники ігор, які зможуть за допомогою NFT просувати свої бренди на новий рівень.

Безмежні можливості соціальних мереж

Соцмережі виявляють інтерес до NFT. Розширення можливостей спільноти у сфері блокчейну чекають багато користувачів. Великі соціальні мережі можуть за допомогою NFT уникалізувати своє середовище. Однією з перших компаній, що запровадила унікальні токени, став Twitter. Передплатники можуть використовувати аватари NFT для свого профілю.

Виведення NFT на новий рівень: 5 вдалих прикладів

Future

Future

Аватари як відображення особистісних якостей

Тематика аватарів є однією з найперспективніших. У користувачів з’являється можливість виявляти особисті якості у створюваних образах. Для цього можна робити оригінальні селфі та за допомогою штучного інтелекту створювати унікальний аватар у 3D-форматі. Автор може змінювати за своїм бажанням одяг, позу, емоції персонажа, прикрашати оригінальними аксесуарами, які не доступні у звичайному житті. Створений за допомогою NFT аватар допоможе посилити інтерес до поста.

Яке майбутнє чекає на NFT?

Справжній потенціал незамінних токенів знаходиться тільки на початку свого розкриття. Нові варіанти використання з’являються щодня. Такі рішення, як Метавсесвіт, допоможуть розширенню впровадження NFT у всі сфери життя людини.

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@