РЕВОЛЮЦІЙНІ ФУНКЦІЇ

Оновлення Telegram 8.7

Оновлення Telegram 8.7

Створення телеграм-ботів від компанії AVADA-MEDIA

Оновлення Telegram 8.7 Створення телеграм-ботів від компанії AVADA-MEDIA

Telegram не перестає дивувати. Всередині квітня команда месенджера оголосила про випуск чергового великого оновлення. Крім невеликих покращень, які традиційно присутні у всіх оновленнях, версія 8.7 отримала без перебільшення революційні функції.

Тепер за допомогою телеграм-ботів можна створювати найнезвичайніші інтерфейси, а на повідомлення можна ставити будь-які аудіофайли: вбудовані, власні або завантажені з інтернету. Загалом список нововведень вийшов досить цікавим. Що ж приготували брати Дурова цього разу?

Розширені налаштування повідомлень

Поліпшення продукту

Розширені налаштування повідомлень Поліпшення продукту

З новим оновленням персоналізувати програму стало набагато легше. Насамперед це стосується настройок повідомлень. Починаючи з версії 8.7, будь-який користувач може встановити на повідомлення будь-який відповідний аудіофайл. Це може бути будь-що: спів птахів, муркотіння домашнього вихованця, фрагмент улюбленої мелодії, короткий аудіофайл або голосове повідомлення. Відповідна опція з’являється в меню під час утримання повідомлення.

Звуки повідомлень можна встановлювати як для окремого чату, так і для певного типу чатів (наприклад, для окремих папок). Поекспериментувати з повідомленнями та додати нові звуки можна в розділі «Сповіщення та звуки» налаштувань телеграм. Для цієї мети підійдуть будь-які аудіофайли розміром до 300 кБ та тривалістю не більше 5 секунд.

Наступним нововведенням є можливість відключати повідомлення на будь-який термін, а саме: повністю або будь-який заданий період (день, кілька днів, тиждень, місяць тощо). Як то кажуть, дрібниця, а приємно.

Видно, що творці месенджера крок за кроком, із завидною постійністю покращують свій продукт. Тепер вирушаючи у відпустку, можна відключити повідомлення і не турбується, що хтось потурбує ваш відпочинок.

Веб-боти на зміну традиційним веб-сайтам

нові інструменти на основі JavaScript

Веб-боти на зміну традиційним веб-сайтам нові інструменти на основі JavaScript

Telegram-боти стали візитівкою месенджера. Вони вже вміють заходити в сторонні сервіси, обробляти платежі через інтеграцію з платіжними сервісами та підтримку Google Pay та Apple Pay, надсилати повідомлення та багато іншого. Починаючи з версії 8.7, їх можливості виведені на новий, більш високий рівень. Мабуть, це найбільш революційне оновлення, яке дасть розробникам роботів квантовий поштовх до подальшого розвитку.

Справа в тому, що розробники роботів отримають нові інструменти на основі JavaScript, що дозволяють створювати вражаючі речі. Тепер роботи можуть самостійно інтегрувати веб-контент, аналізувати інформацію про колірні рішення, що застосовуються в інтерфейсі, перемикати зі світлого на темний режим і навпаки. Як стверджують брати Дурови, в майбутньому телеграм-боти можуть повністю замінити веб-сайти.

Інші поліпшення

зручний функціонал

Інші поліпшення зручний функціонал

  • Розширені можливості автовидалення повідомлень

Хоча цей функціонал вже давненько присутній в месенджері, з новим оновленням налаштовувати автовидалення стало простіше і швидше. Буквально 2 секунди і готово! Плюс до цього Налаштування по таймінгу стали більш гнучкими: повідомлення можуть автоматично видалятися через будь-який, заданий проміжок часу. Раніше було доступно тільки три варіанти: день, тиждень, місяць, починаючи з версії 8,7 – через будь-який заданий часовий проміжок.

  • Відповіді на повідомлення та пересилання повідомлень

Відмінною особливістю Telegram є дійсно дуже зручний функціонал для відповідей на повідомлення. Щоб відповісти на повідомлення досить провести по ньому справа наліво, після чого активується рядок для введення тексту, до початку якого прикріплено вихідне повідомлення. При натисканні на цей фрагмент відбувається моментальне відсилання до коментованого повідомлення. Ви напевно вже по достоїнству оцінили цю фічу. Але тепер можливість швидко переміститися до вихідного повідомлення з’явилася і при пересиланні повідомлення в інші чати. Дуже зручно, хіба ні!?

  • Покращений Переклад для iOS-пристроїв

Користувачі iOS-пристроїв можуть гідно оцінити більш точні переклади. В Налаштуваннях тепер можна вибрати більшу кількість мов, в тому числі українську. Оновлений додаток для iOS підтримує переклад з усіх мов, доступних користувачам Android. Можливість перекладати текст повідомлень можна включити в розділі “Налаштування” > “Мова”. Щоб перевести повідомлення, затисніть його пальцем і виберіть «Перевести» в меню, що з’явилося. У налаштуваннях можна вибрати мови, які не потрібно перекладати, для повідомлень на цих мовах кнопка “Перевести” буде прихована.

  • Поліпшення для Android-пристроїв

Користувачі андроїд тепер можуть дивитися будь-яке відео в режимі “картинка в картинці”. Наприклад, можна одночасно листуватися в чаті, не зупиняючи при цьому трансляцію або відео. У новій версії для Android можна змінювати розмір вікна програвача, розтягуючи або стискаючи його двома пальцями. Естети напевно звернуть увагу на новий дизайн програвача з округленими кутами.

  • Нові анімації

В оновленому Telegram змінився інтерфейс зміни телефонного номера. Тепер у ньому оселилися помічники-анімовані качечки. При зміні номера телефону важливо вчасно оновити його в додатку. На прив’язаний телефон буде відправлений код перевірки, без якого увійти в аккаунт не вийде.

  • Розширені можливості ботів-адміністраторів

Telegram-боти хороші і для вирішення невеликих завдань. Вони можуть, наприклад, полегшувати управління чатами: додавати нові функції, автоматизувати процеси або допомагати модераторам. Тепер додати бота в групу або канал користувача стало ще простіше: можна зробити це, не виходячи з профілю бота, і відразу налаштувати права і дозволи.

Висновок

Створення телеграм-ботів від компанії AVADA-MEDIA

Висновок Створення телеграм-ботів від компанії AVADA-MEDIA

Все-таки, конкуренція-дуже корисна річ. Не бажаючи здаватися в спробі повалити з верхнього ступеня п’єдесталу найбільш використовуваних месенджерів WhatsApp, розробники Telegram регулярно випускають оновлення, що поліпшують функціонал. Останнє оновлення 8.7 стало по-справжньому революційним. І новий функціонал дає Telegram непогані шанси стати номером один на ринку додатків для обміну повідомленнями.

Створення телеграм-ботів від компанії AVADA-MEDIA-це гарантована ефективність, функціональність і доступність для кожного клієнта. Професійний та індивідуальний підхід до реалізації поставленого завдання забезпечить успіх вашому бізнесу в онлайн-просторі, приверне цільову аудиторію, збільшить оборотність капіталу, а значить, призведе до високої рентабельності. Немає необхідності тримати персонал, який буде взаємодіяти з клієнтами. Таким чином, ви можете звести експлуатаційні витрати до мінімуму.

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Файли cookies
Будь ласка, дозвольте використання cookies для більш ефективної роботи з сайтом