BLOCKCHAIN TECHNOLOGY

Токенізація активів

Токенізація активів

ідеальне втілення сутності криптовалют і блокчейна

Токенізація активів ідеальне втілення сутності криптовалют і блокчейна

У міру того як світ переходить до децентралізованої економіки, з’являються нові можливості для інвестування. В даний час активно створюються цифрові бізнес-моделі, засновані на блокчейні та розповсюджуються на фізичні товари та активи, що незамінні.

Завдяки цьому інвестори отримують доступ до більшої кількості активів. Поява токенізації докорінно змінило те, як ми інвестуємо та збираємо кошти.

Що таке токенізація активів?

NFT-токени

Що таке токенізація активів? NFT-токени

Процес токенізації відноситься до випуску токенів на основі блокчейна, якими можна торгувати, зберігати та передавати у цифровому вигляді. Ці токени існують у ланцюжку, діють як заощадження і несуть права на активи, які вони представляють, тоді як реальні активи, забезпечені цими токенами, продовжують існувати «поза ланцюжком». Ця концепція не нова. Найбільш яскравий приклад токенізації – це NFT-токени (невзаємозамінні токени).

Завдяки властивостям NFT можна токенізувати як витвори мистецтва, так і предмети масової культури. Наприклад, створена в простому редакторі проста піксельна картинка може набути реальної вартості. Як інший приклад можна навести твори стріт-арт художника Бенксі, деякі роботи якого були продані за дуже непогані гроші у вигляді NFT-токенів.

Токенізація активів

Приклад, який пояснює токенізацію активів

NFT-токени

Приклад, який пояснює токенізацію активів NFT-токени

Припустимо, ви хочете інвестувати в нерухомість, але у вас є лише 5000 доларів для початкових інвестицій. Ви можете почати з малого та поступово збільшувати інвестиції. Наприклад, ви хочете інвестувати кілька тисяч кожні два-три місяці. Це може здатися незручним у сфері нерухомості.

Люди не можуть купити чотири або п’ять квадратних метрів у квартирі. Тепер давайте перевернемо ситуацію. У вас є квартира і вам терміново потрібні гроші. Вартість вашої квартири складає 200 000 доларів, але вам потрібно лише 30 000 доларів. Як можна використовувати це майно, щоб отримати гроші, які вам потрібні?

Ваша квартира вартістю $200 000 може бути конвертована в 200 000 токенів, де кожен токен дорівнює 0,0005% частки квартири. Потім токени випускаються на будь-якій блокчейн-платформі, яка підтримує смарт-контракти, наприклад, Ethereum. Коли користувач купує один токен, це означає, що він купує 0,0005% володіння активом.

Якщо хтось купує 80 000 токенів, йому належить 40% активу, а якщо всі 200 000 токенів, то він стане 100-відсотковим власником цієї власності. Блокчейн – це незмінний публічний реєстр, який гарантує, що після покупки токенів ви не зможете видалити право власності незалежно від того, зареєстроване воно в державному реєстрі чи ні.

Можливості токенізації

Підвищення ефективності вашого бізнесу

Можливості токенізації Підвищення ефективності вашого бізнесу

Завдяки можливості токенізувати фізичні активи за допомогою технології блокчейну, стало можливим отримати ліквідність сегментів, які раніше капітал обходив своєю увагою.

Ще одним цікавим аспектом токенізації є те, що вона робить прозорішим весь виробничий ланцюжок – від моменту появи активу, до передачі на нього майнових прав. Ця перевага пов’язана зі здатністю блокчейна передавати більше правил, ніж традиційні фінансові інструменти.

Переваги токенізації

AVADA-MEDIA

Переваги токенізації AVADA-MEDIA

  • Низький поріг мінімальних інвестицій

У традиційному фінансовому світі інвестиційні бар’єри зазвичай надзвичайно високі. Наприклад, інвестиції, необхідні для покупки об’єкта нерухомості або твори мистецтва, можуть становити десятки або навіть сотні тисяч доларів. За допомогою токенізації можна знизити мінімальний поріг інвестицій, дозволяючи дрібним роздрібним інвесторам диверсифікувати свої портфелі та виходити на ринки, які раніше були доступні лише для великих інвесторів.

  • Розкриття потенціалу неліквідних активів

Завдяки пайовому володінню традиційно неліквідні активи можуть розкрити свій потенціал і стати доступними для продажу на вторинних ринках, що дозволить ширшому колу інвесторів брати участь у екосистемі.

  • Зниження адміністративного навантаження

Токенізовані активи дозволяють проводити швидші транзакції з меншим адміністративним навантаженням. Завдяки використанню смарт-контрактів багато громіздких ручних процесів можуть бути автоматизовані та оптимізовані, а процеси клірингу та розрахунків можуть стати спрощеними та більш ефективними.

  • Прозорість

Оскільки кожен запис зберігається у загальному та незмінному реєстрі, ніхто не може претендувати на володіння активами шахрайським шляхом. Прозорість у рамках екосистеми гарантує, що кожен матиме чітке уявлення про оновлену книгу обліку прав власності.

  • Більш широке охоплення

На відміну від традиційної фінансової системи, обмеженої рамками юрисдикцій, у яких вона діє, технологія блокчейн дозволяє досягти ширшого охоплення за рахунок усунення географічних та інфраструктурних обмежень.

Очевидно, що токенізація активів призведе до появи на ринку нових учасників, нових послуг та нових можливостей. Це надасть традиційним та новим учасникам ринку унікальні можливості для інвестування та побудови бізнесу.

Ми ретельно вивчаємо блокчейн та варіанти його використання з моменту його появи на ринку. Тому ми розуміємо, що потрібно для токенізації реального активу без жодних обмежень. Проконсультуйтеся з нашими експертами з блокчейну та конвертуйте свій реальний актив у цифровий токен.

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Файли cookies
Будь ласка, дозвольте використання cookies для більш ефективної роботи з сайтом