Website development

Розробка складних сайтів на Python

Розробка складних сайтів на Python

Універсальний спосіб перекладу бізнесу в онлайн

Розробка складних сайтів на Python Універсальний спосіб перекладу бізнесу в онлайн

Python — це мова програмування загального призначення, за допомогою якої можна реалізувати найрізноманітніші проєкти, у тому числі веб-сайти та програми. Незважаючи на свою простоту, вона відрізняється високою продуктивністю, через що використовується в програмних продуктах найбільших корпорацій, таких як NASA, Google, IBM та Microsoft.

В останні роки популярність Python сильно зросла — за даними GitHub, вона посідає друге місце в рейтингу найпопулярніших мов програмування, поступаючись лише JavaScript, а на платформі StackOverflow обійшов за кількістю запитань користувачів навіть Java. При цьому Python має відкритий вихідний код і може використовуватися в проєктах без будь-яких обмежень.

Переваги розробки складних сайтів мовою Python

основні функції

Переваги розробки складних сайтів мовою Python основні функції

Python має кілька вагомих переваг, які роблять його практично незамінним при реалізації складних і високонавантажених проєктів. Ось деякі з них.

Простота у освоєнні

Python має простий синтаксис і досить проста у вивченні, що робить її дуже популярною серед новачків. Як наслідок, великий проєкт, створення якого може піти не один рік, ніколи не зіткнеться з проблемою дефіциту розробників.

Хороша читаність коду

Над реалізацією складних проєктів найчастіше працює ціла команда розробників. Кожен пише пише окрему частину коду, а потім готові блоки об’єднуються в єдиний продукт. Таким чином, час реалізації скорочується в рази, але, при цьому, програмістам доводиться працювати з чужим кодом, що може викликати деякі труднощі — адже зрозуміти логіку іншої людини іноді буває непросто.

Однак, при розробці проєкту на Python таких труднощів практично не виникає, оскільки для цієї мови характерні стислість і читабельність коду, а його синтаксис максимально наближений до повсякденної людської мови.

Виконання складних завдань на серверній частині

Python – це просунута мова програмування, яка дає можливість виконувати на серверній частині завдання практично будь-якої складності, включаючи роботу зі штучним інтелектом та машинне навчання.

Розвинена спільнота

При написанні складних сайтів розробникам часто доводиться створювати нестандартний функціонал, через що можуть виникати труднощі з реалізацією окремих скриптів. У таких випадках програміст звертається до комьюніті мови, адже, з великою ймовірністю, хтось з його колег по всьому світу вже стикався з аналогічними проблемами, і допоможе знайти рішення в кілька кліків.

Великий вибір бібліотек

Для мови Python існує безліч бібліотек, які можна використовувати для прискорення розробки проєкту. Вони являють собою пакети вже написаного програмного коду, які доступні кожному.

Тому програмісти можуть зосередитися на реалізації справді важливих завдань, і їм не потрібно щоразу винаходити велосипед.

Високий рівень безпеки

Python входить до найбільш поширених мов програмування у сфері забезпечення кібербезпеки, а його функції безпеки можна використовувати для створення складних програмних рішень, з урахуванням конкретних цілей та функціоналу.

Розробка складних сайтів на Python

Фреймворк Django.

Що це таке, і як він використовується для розробки на Python

Фреймворк Django. Що це таке, і як він використовується для розробки на Python

Django — це безкоштовний фреймворк з відкритим кодом, призначений для спрощення веб-розробки мовою Python. Проєкт офіційно підтримується компанією Django Software Foundation і на сьогоднішній день використовується на таких великих сайтах, як Instagram, YouTube, Google, The Washington Times і Mozilla.

Фактично, фреймворк Django є каркасом з готових функцій, який ідеально підходить для розробки сайтів та програм різного масштабу та складності.

У своїй роботі Django використовує шаблон проєктування MVC – Model-View-Controller. Це схема поділу даних та логіки на три окремі компоненти: модель, уявлень та контролер таким чином, щоб модифікація кожного окремого компонента могла виконуватися незалежно.

Головна архітектурна відмінність Django від інших фреймворків полягає в тому, що сайт на ньому будується з одного або кількох додатків, які рекомендується робити відчужуваними або такими, що підключаються. Крім того, Django обробники URL конфігуруються за допомогою регулярних виразів, а не задаються автоматично зі структури контролерів.

Основні переваги Django:

  • Безпека. Фреймворк має вбудований захист від найбільш поширених загроз безпеки, включаючи атаки XSS та CSRF, SQL-ін’єкції, Clickjacking та інші.
  • Вбудована панель адміністратора. Django автоматично пропонує інтерфейс адміністратора, що значно скорочує час розробки. При необхідності його можна розширювати та адаптувати під потреби проєкту.
  • ORM. Технологія дає розробникам можливість перемикатися між реляційними базами даних без необхідності написання великого коду, що прискорює розробку та робить її більш економічною.
  • Можливість масштабування. Фреймворк здатний впоратися з будь-якими апаратними доповненнями, і може витримати. Django має хорошу офіційну документацію та розвинене співтовариство.
  • Якісна документація

Розробка складних веб-проєктів на Python в AVADA-MEDIA

Підвищення ефективності вашого бізнесу

Розробка складних веб-проєктів на Python в AVADA-MEDIA Підвищення ефективності вашого бізнесу

AVADA-MEDIA використовує мову програмування Python та його фреймворки для реалізації веб-проєктів будь-якої складності, у тому числі із застосуванням штучного інтелекту, машинного навчання та інших інноваційних технологій.

Після розробки, в AVADA-MEDIA кожен проєкт проходить повний цикл тестування, що допомагає переконатися в коректності роботи кожної окремої функції та сайту загалом. Якщо у вас залишилися питання щодо розробки сайтів мовою Python і його фреймворки – зв’яжіться з нами, заповнивши форму зворотнього зв’язку.

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@