Content Management System

Розробка адмінок на Java

Розробка адмінок на Java

AVADA-MEDIA - ПРОФЕСІОНАЛИ, ЯКІ ВИРІШУЮТЬ ЗАДАЧІ ВАШОГО БІЗНЕСУ

Розробка адмінок на Java AVADA-MEDIA - ПРОФЕСІОНАЛИ, ЯКІ ВИРІШУЮТЬ ЗАДАЧІ ВАШОГО БІЗНЕСУ

Сайти та мобільні програми складаються з двох основних частин: клієнтської, з якою взаємодіє кінцевий користувач, та адмінки – призначеної для управління продуктом. Адмінку також називають CMS, від англійського Content Management System – система керування контентом.

По суті, CMS є веб-додатком, за допомогою якого співробітники компанії можуть додавати товари, обробляти замовлення, публікувати новини та виконувати будь-які інші адміністративні дії.

Розробка адмінок на Java

Різновиди CMS

плюси та мінуси кожного з них

Різновиди CMS плюси та мінуси кожного з них

Системи керування контентом бувають трьох видів: з відкритим вихідним кодом, коробкові та індивідуальні. Розберемо плюси та мінуси кожної з них.

Коробочні

Це CMS із закритим кодом, які можуть модифікувати та випускати оновлення тільки офіційні розробники. З плюсів таких адмін-панелей можна виділити невисоку вартість, швидкий запуск та непогану підтримку, а з мінусів — громіздкий та незручний функціонал, націлений на те, щоб задовольнити потреби різних компаній, невелику кількість доповнень, нестійкість до високих навантажень.

CMS з відкритим вихідним кодом

По суті, це те ж саме коробкове рішення, але з невеликими відмінностями. Відкритий код означає, що змінювати та редагувати такі адмін-панелі може будь-яка людина, завдяки чому на них існує безліч плагінів, тем та доповнень.

Одна з головних переваг CMS з відкритим вихідним кодом полягає в тому, що вони поширюються безкоштовно, але, разом з цим, вони найбільше вразливі до атак хакерів, володіють громіздким функціоналом, низькою швидкістю і поганою стійкістю до навантажень.

Індивідуальні адмін-панелі

Такі CMS розробляються під кожен проєкт. Для них характерний невеликий функціонал, зручний інтерфейс та висока продуктивність, оскільки браузеру не потрібно щоразу завантажувати сотні непотрібних плагінів та доповнень. Індивідуальні адмінки можуть розширюватися зі зростанням компанії, стійкі до кібератакам і витримують високі навантаження, і є чудовим рішенням для нетипових і великих проєктів. Але при цьому їх розробка вимагає часу та інвестицій.

Розробка адмінок на Java

Чому для розробки адмін-панелі варто вибрати Java

AVADA-MEDIA

Чому для розробки адмін-панелі варто вибрати Java AVADA-MEDIA

Java була створена в 1995 році, і на початок 2022 займає третє місце в рейтингу найпопулярніших мов програмування у світі, поступаючись тільки Python і C #. Її у своїх проєктах використовують такі великі компанії, як Google, Amazon та Meta, що також говорить про спроможність мови.

У веб-розробці Java використовується переважно для створення серверної частини, і з її допомогою можна реалізувати практично будь-який функціонал.

Сильні сторони Java:

  • Незалежність від платформи. Java-програми можуть легко переноситися між комп’ютерними системами незалежно від апаратних та програмних конфігурацій. Код, написаний цією мовою працює на різних ОС, включаючи Windows, MacOS і Linux без додаткових доробок, що надзвичайно зручно для інтернету, що об’єднує величезну кількість різних систем по всьому світу.
  • Орієнтованість на об’єкти. Java вважається першою у світі ООП-мовою. У ній об’єктами є майже все. Така модель відрізняється відмовостійкістю та масштабованістю.
  • Безпека. Від стабільності роботи CMS залежить працездатність всього сайту або мобільного додатка, тому під час її розробки програмісти приділяють достатньо уваги безпеці. Java містить вбудований Security Manager, який дозволяє встановити чіткі правила доступу до баз даних. До того ж мова не використовує вказівники. Це означає, що частини програми можуть отримати доступ до осередку пам’яті лише після належної перевірки дозволу. Всі ці та інші інструменти Java забезпечують стійкість коду до будь-яких кібератаків.
  • Розвинене комьюніті. На Java пишуть мільйони розробників у всьому світі. Отже, якщо під час реалізації адмін-панелі у фахівців виникають труднощі із створенням нестандартного функціоналу, вони завжди можуть звернутися до спільноти та отримати швидку відповідь. Це позитивно впливає швидкість розробки.
  • Висока продуктивність. Архітектура Java побудована таким чином, щоб знизити накладні витрати у процесі виконання. До того ж, мова використовує компіляцію Just-In-Time та адаптивну оптимізацію.
  • Багатопотоковість. Java-код здатний виконувати кілька завдань одночасно, що позитивно впливає на продуктивність програмного продукту.

Етапи розробки індивідуальної адмін-панелі

AVADA-MEDIA

Етапи розробки індивідуальної адмін-панелі AVADA-MEDIA

Панель адміністратора має повністю задовольняти потреби бізнесу, тому її розробка виконується за кілька кроків.

Етап 1. Вивчення бізнесу

Фахівці знайомляться з бізнесом, вивчають внутрішні процеси і на підставі отриманих даних формують технічні завдання для фахівців.

Етап 2. Дизайн інтерфейсу

Основна частина користувачів адміністративної панелі – це співробітники компанії, які не мають уявлення про програмування. Тому внутрішній інтерфейс має бути простим та інтуїтивно зрозумілим для кожної людини. Це завдання виконують UI-дизайнери.

Етап 3. Верстка

У процесі верстки картинка, створена на етапі дизайну, перетворюється на повноцінний інтерфейс, з робочими кнопками, посиланнями та візуальними ефектами.

Етап 4. Розробка функціоналу

На цьому етапі реалізується серверна частина проєкту, що забезпечує коректну роботу всіх функцій майбутньої адмін-панелі. Бекенд може писатися різними мовами програмування, зокрема Java.

Етап 5. Тестування

Коли адмінка створена, вона переходить на стадію тестування, під час якої перевіряється як коректність роботи системи, а й відповідність продукту початковим планам.

Крок 6. Використання

Після успішного тестування CMS інтегрується в компанію, а персонал навчається роботі з новим програмним забезпеченням.

Розробка CMS на Java в AVADA-MEDIA

Підвищення ефективності вашого бізнесу

Розробка CMS на Java в AVADA-MEDIA Підвищення ефективності вашого бізнесу

AVADA-MEDIA має великий досвід розробки та розгортання адміністративних панелей для різних програмних продуктів. У своїй роботі ми використовуємо актуальний стек технологій, включаючи мову програмування Java, що дає нам можливість втілювати у життя найскладніші ідеї та нестандартний функціонал.

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Файли cookies
Будь ласка, дозвольте використання cookies для більш ефективної роботи з сайтом