ПЗ НА ЗАМОВЛЕННЯ

Розробка облікових програм на Java

Розробка облікових програм на Java

Універсальний спосіб перекладу бізнесу в онлайн

Розробка облікових програм на Java Універсальний спосіб перекладу бізнесу в онлайн

Системи обліку — це програмне забезпечення, яке збирає, обробляє та надає дані про активи, пасиви та господарські операції компанії. Воно допомагає автоматизувати багато бізнес-процесів і приймати більш виважені управлінські рішення, що базуються на реальних даних, а не припущеннях.

Такі програми можуть використовуватися в різних компаніях, незалежно від їхньої діяльності, і охоплюють кілька областей:

  • бухгалтерський та податковий облік, відповідно до стандартів конкретних країн та регіонів;
  • управління логістикою та закупівлями;
  • складський облік;
  • фінансовий облік;
  • кадровий облік;
  • управлінський облік та бюджетування.
Розробка облікових програм на Java

Види систем обліку

ПЗ на Замовлення

Види систем обліку ПЗ на Замовлення

Сьогодні на ринку існує два основних типи систем обліку – це готове програмне забезпечення, та індивідуальне, розроблене під потреби конкретної компанії. Розглянемо сильні та слабкі сторони кожної з них.

«Коробкові» системи

Готові рішення мають дві основні переваги: ​​швидкий запуск та невисока вартість. Проте треба розуміти, що таке програмне забезпечення розробляється для масового ринку і, щоб залишатися затребуваним, змушене враховувати потреби різних компаній із різних сфер.

В результаті через уявну економію бізнес може зіткнутися з деякими підводними каменями, такими як громіздкий і складний функціонал, незручний інтерфейс і відсутність необхідних конфігурацій.

До того ж, інтеграція таких систем можлива лише на поверхневому рівні, оскільки кожна компанія працює за власними правилами, а «коробкове» ПЗ пропонує лише шаблонні рішення.

Індивідуальні системи

Таке програмне забезпечення розробляється з нуля, і враховує вимоги, завдання та потреби конкретного бізнесу. Індивідуально розроблені системи обліку можуть запропонувати:

  • 100% інтеграцію у бізнес-процеси;
  • високий рівень безпеки;
  • комфортний інтерфейс;
  • відсутність зайвих функцій;
  • ефективну автоматизацію;
  • швидке навчання персоналу.

Розробка таких систем обліку потребує часу та інвестицій, але натомість бізнес отримує ефективний інструмент для зростання та розвитку.

Розробка облікових систем на мові Java

Універсальний спосіб перекладу бізнесу в онлайн

Розробка облікових систем на мові Java Універсальний спосіб перекладу бізнесу в онлайн

Java – це об’єктно-орієнтована мова, яка використовується для реалізації різних проектів: серверних додатків, програм на ПК і мобільного софту. Більш того, він є офіційною мовою програмування для ОС Android.

Мова вже понад 20 років користується високою популярністю серед розробників, зокрема, на ній були написані такі великі проекти, як Amazon, Twitter і LinkedIn.

Java має як мінімум 7 сильних сторін, через які він чудово підходить для створення систем обліку:

  • Велике ком’юніті.
    За деякими даними, мова Java використовують у роботі близько 12 млн. програмістів по всьому світу, і щорічно ця цифра зростає. Це означає, що під час реалізації та подальшої підтримки проекту не виникне проблем, пов’язаних із нестачею кваліфікованих кадрів.
  • Великий набір інструментів.
    Java містить безліч безкоштовних бібліотек і фреймворків для вирішення типових завдань, завдяки чому програма пишеться швидко і з мінімальною кількістю помилок.
  • Кросплатформність.
    Один із слоганів мови звучить так: “Write once, run anywhere”, що означає “Напиши раз, і використовуй де завгодно”. На практиці код написаний на Java може запускатися на різних операційних системах – Windows, Linux і MacOS без додаткових доробок. Отже, програма обліку написана цією мовою працюватиме на кількох ОС.
  • Зворотня сумісність.
    Як будь-яка технологія, Java постійно оновлюється та розвивається. Зворотна сумісність гарантує, що програма буде працювати незалежно від того, якою версією мова вона була написана. Це дає відчуття впевненості та стабільності.
  • Економічність.
    Мова Java можна використовувати у комерційних проектах абсолютно, без жодних обмежень.
  • Безпека.
    У мові передбачений спеціальний менеджер безпеки, керуючий доступом до класів, що значно підвищує стійкість додатків до кібератакам. До того ж, Java не використовує концепцію покажчиків, які можуть використовуватися хакерами для доступу до баз даних.
  • Багатопотоковість.
    Програми Java можуть виконувати кілька завдань одночасно, що значно підвищує їх продуктивність і ефективність.
Розробка облікових програм на Java

Як відбувається розробка та впровадження систем обліку

AVADA-MEDIA

Як відбувається розробка та впровадження систем обліку AVADA-MEDIA

Щоб облікова система враховувала всі особливості бізнесу та справді допомагала йому розвиватися, цикл її розробки та інтеграції повинен включати кілька обов’язкових етапів:

  • Вивчення бізнесу. Наші співробітники знайомляться з бізнесом клієнта, аналізують його процеси та особливості, а потім формують концепцію майбутнього проекту.
  • Розробка. Основний етап під час якого виконується технічна реалізація облікової програми.
  • Тестування. Відділ контролю якості перевіряє працездатність кожної окремої функції та проекту загалом, а також його відповідність початковим планам.
  • Інтеграція. У готову систему завантажуються бази даних компанії, і підключаються сторонні послуги, якими бізнес вже користується: CRM-системи та інше.
  • Навчання. Коли програма налаштована та готова до роботи, персонал компанії навчається використання нового продукту. Не займає багато часу, оскільки інтерфейс проекту створюється UI-дизайнером і проходить юзабіліті-тестування, тому зрозумілий лише на рівні інтуїції.
  • Технічна підтримка. Після здачі та запуску проекту, він переходить на стадію підтримки, в рамках якої система допрацьовується та розвивається у міру потреби, а також вирішуються поточні технічні питання персоналу.

Розробка бухгалтерських програм на Java в АВАДА-МЕДІА

Підвищення ефективності вашого бізнесу

Розробка бухгалтерських програм на Java в АВАДА-МЕДІА Підвищення ефективності вашого бізнесу

AVADA-MEDIA працює на ринку інноваційних рішень більше 10 років і має практичний досвід запуску систем обліку для різних бізнесів. Для кожного продукту ми підбираємо оптимальний стек технологій, залежно від його специфіки та особливостей, що дає можливість реалізовувати проекти будь-якого масштабу.

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Файли cookies
Будь ласка, дозвольте використання cookies для більш ефективної роботи з сайтом