WEBSITE DEVELOPMENT

РОЗРОБКА СКЛАДНИХ САЙТІВ

РОЗРОБКА СКЛАДНИХ САЙТІВ

WEBSITE DEVELOPMENT

РОЗРОБКА СКЛАДНИХ САЙТІВ WEBSITE DEVELOPMENT

Компанія AVADA MEDIA пропонує послуги із розробки складних сайтів. Ми допоможемо перетворити складні ідеї та концепції на інтуїтивно зрозумілі та прості у використанні програми. Наші фахівці в галузі інформаційних систем, алгоритмів та програмної інженерії мають великий досвід у створенні складних веб-рішень.

Складний сайт – це веб-платформа, призначена для вирішення великих та складних завдань, що потребують комплексних рішень. У багатьох випадках це складний процес, що поєднує в собі технології широкого спектру знань, таких як алгоритми, бази даних, сторонні інтерфейси, інформаційні системи, управління користувачами, управління ресурсами, обмін даними, безпека і т.д.

Створення складних сайтів потребує командної роботи

AVADA-MEDIA

Створення складних сайтів потребує командної роботи AVADA-MEDIA

Складність веб-платформи визначається широким набором параметрів, у тому числі:

  • Кількість отриманих, збережених та оброблених даних
  • Кількість користувачів
  • Сфера діяльності
  • Складність обробки даних
  • Різноманітність методів та мов програмування
  • Об’єм коду
  • Масштаб та характер викликів безпеки
  • Продуктивність, стабільність та масштабованість

Наша команда розробників використовує передові методології розробки складних веб-платформ, включаючи:

  • Повномасштабний аналіз та облік усіх потреб та переваг клієнта.
  • Повномасштабний аналіз та планування процесів, продуктів та цілей зазначеної платформи.
  • Повний набір технологій, що охоплює всі галузі розробки складних веб-платформ.
  • Поетапна розробка модулів та інтелектуальна інтеграція всіх компонентів платформи.
  • Тестування, запуск та супровід платформи.
Розробка складних сайтів

Що слід враховувати під час реалізації складного проєкту?

AVADA-MEDIA

Що слід враховувати під час реалізації складного проєкту? AVADA-MEDIA

Класична формула складного веб-проєкту складається із складної логіки та низки взаємопов’язаних модулів. Є кілька важливих речей, які наші розробники враховують під час планування складного веб-проєкту, щоб уникнути можливих проблем:

  • Дослідження

Дослідження – це етап, на якому визначається, що ви збираєтеся робити і хто ваші потенційні користувачі. На цьому етапі визначаються бізнес-цілі та цільова аудиторія. Дослідження – чудовий спосіб порівняти вашу ідею з аналогічними програмами. Це допомагає зрозуміти очікування користувачів та швидше, ніж конкуренти, задовольнити їхні потреби.

  • Обсяг робіт

Коли обсяг робіт не визначений повністю, ваш і так масштабний проєкт може стати ще більше. На цьому етапі визначаються технічні вимоги, щоб створити найбільш підходящу архітектуру для проєкту.

  • Дизайн та контент

Великі та складні веб-програми зазвичай містять великий обсяг інформації, яку необхідно добре структурувати. Продуманий UX/UI дизайн необхідний організації даних на всіх рівнях майбутнього веб-додатка. Оцінюється залучення користувачів та показник відмов, щоб зрозуміти, як отримати максимальну віддачу. Користувачі повинні легко вирішувати свої проблеми за допомогою продукту. Внутрішній контент повинен бути зрозумілим, цікавим та релевантним вашої цільової аудиторії для збільшення конверсії.

  • Специфічні особливості

Комплексний веб-проєкт вирішує низку проблем за допомогою специфічних функцій. Команді розробників необхідно наперед визначити фундаментальні особливості майбутнього проєкту. У тому числі, це стосується функцій, пов’язаних з часом завантаження сторінок, кешування та відображення великої кількості даних для підвищення продуктивності. Якщо ви збираєтеся запустити сайт електронної комерції, необхідно також приділити увагу функціям пошуку та оформленню замовлень.

  • Тестування

Ми звертаємо увагу на тестування програмного забезпечення не менше, ніж написання коду. Залежно від характеру проєкту, ми використовуємо мануальне або автоматичне тестування. Для виправлення помилок великого проєкту, як правило, ми використовуємо безперервну інтеграцію та розгортання. Завдяки цьому вдалося уникнути втрати помилок серед великого масиву коду. У деяких випадках ми застосовуємо підхід до розробки через тестування, коли тести пишуться до написання коду. Цей підхід підходить не для всіх проєктів, оскільки потребує додаткових ресурсів, але вони виправдовуються високою стабільністю коду.

  • Безпека

Складні веб-проєкти містять величезну кількість даних, які мають бути у безпеці. Ми використовуємо протокол HTTPS для своїх веб-ресурсів, щоб захистити дані на трьох рівнях: шифрування, автентифікація та цілісність даних. Якщо проєкт передбачає автентифікацію для користувачів, особлива увага приділяється хешуванню паролів, щоб забезпечити безпечний зв’язок між сервером та користувачем.

Замовити розробку складних сайтів у AVADA-MEDIA

AVADA-MEDIA

Замовити розробку складних сайтів у AVADA-MEDIA AVADA-MEDIA

Завдяки багаторічному досвіду розробки ми знаємо все про те, як створювати складні веб-платформи, здатні витримувати високі навантаження. Наші фахівці враховують усі вимоги, такі як ефективність, надійність, придатність, масштабованість, та поєднують їх з нашими глибокими знаннями в галузі адміністрування баз даних, обробки великих обсягів даних та хмарних обчислень.

Ми пропонуємо швидкі та чуйні рішення, реалізовані з використанням найновіших технологій. Наші фахівці мають великий досвід створення складних веб-сайтів у галузі фінансів, банківської справи, інтернет-комерції, освіти та багатьох інших галузей. Наші клієнти отримують надійні стійкі до відмови веб-платформи, що задовольняють потребам швидкозростаючого бізнесу і сучасним вимогам безпеки.

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@