Learning Management System

РОЗРОБКА СИСТЕМ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ ВЕБІНАРІВ

РОЗРОБКА СИСТЕМ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ ВЕБІНАРІВ

LMS

РОЗРОБКА СИСТЕМ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ ВЕБІНАРІВ LMS

Система управління навчанням (Learning Management System або LMS) дозволяє проводити онлайн-уроки та вебінари, а також суттєво спрощує процес планування, організації та контролю навчальних заходів.

Сучасні LMS допомагають організувати навчання в найкоротші терміни, при цьому для роботи з ними не потрібні специфічні технічні навички.

Розробка систем для проведення вебінарів

Особливості проєктування та використання системи для проведення вебінарів

LMS

Особливості проєктування та використання системи для проведення вебінарів LMS

Актуальні платформи для навчання повинні відповідати низці потреб як учнів, так і викладачів. Можливості LMS дозволяють повністю контролювати навчальний процес, збирати статистику про слухачів вебінарів, формувати онлайн-курси та багато іншого.

Системи можуть бути універсальними (використовуватися для курсів з будь-якою тематикою і для максимально широкої аудиторії), так і спеціалізованими. Як правило, спеціалізація залежить від двох факторів:

  • ніша (наприклад, промисловість, мистецтво, сільське господарство, викладання та ін.);
  • цільова аудиторія (студенти, бізнесмени, матері у декреті тощо).

Крім стандартних модулів, LMS часто включає інструменти гейміфікації: інтерактивні ігри, відео та інший контент. Такий підхід сприяє кращому залученню під час навчання та робить його цікавішим.

LMS накопичує дані про прогрес кожного учасника (завдяки авторизації користувачів) та виконання завдань, а також збирає статистичні дані про процес навчання, що дозволяє аналізувати якість курсу та окремих елементів.

Проєктування системи починається з обговорення вимог до специфікації проєкту, планування та бізнес-аналізу. Після цього робота над майбутнім продуктом розбивається на кілька ключових етапів:

  • Упорядкування докладного технічного завдання, розробка архітектури системи. Враховуються всі компоненти LMS та їх взаємозв’язки: конструктор курсів, система звітності, аналітика, особистий кабінет та ін. Потім для готової архітектури проєктується модель файлових структур, продумується інтерфейс.
  • Для користувачів задаються ролі (студенти, викладачі, адміністратори) та формуються моделі поведінки. У разі потреби додаються й інші ролі або ранжуються основні, наприклад різні викладачі можуть мати права різного рівня.
  • Розробляється основний функціонал системи, який у майбутньому доповнюється та тестується.
  • Візуалізація проєкту: розробка прототипу, що включає основний функціонал системи, створення дизайну та кастомних модулів для LMS (для користувачів та груп користувачів, завантаження контенту тощо).
  • Комплексне тестування продукту на всіх рівнях (E2E, юзабіліті-тестування, модульне тестування та ін.) перед релізом та просуванням.

Також може бути розроблений мобільний додаток для iOS або Android, що має доступ до всіх основних функцій системи. Функціонал LMS включає можливість інтеграції з іншими сервісами, плагінами та модулями, наприклад, електронною поштою та месенджерами.

Можна виділити кілька важливих переваг LMS, які підвищують ефективність вебінарів:

  • доступ до системи з будь-якого пристрою (комп’ютера, ноутбука, планшета, телефону);
  • максимально простий запуск навчання;
  • зручний гнучкий інтерфейс для створення курсів;
  • комплексна система оцінювання та контроль прогресу навчання на всіх етапах;
  • можливість створювати індивідуальні курси та програми для учнів з урахуванням KPI кожного з них;
  • докладна аналітика та створення єдиних стандартів навчання.
Розробка систем для проведення вебінарів

Переваги розробки системи для проведення вебінарів у AVADA MEDIA

AVADA-MEDIA

Переваги розробки системи для проведення вебінарів у AVADA MEDIA AVADA-MEDIA

Компанія AVADA MEDIA займається розробкою повнофункціональних систем для проведення вебінарів, які на 100% відповідають потребам цільової аудиторії та прискорюють зростання бізнесу. LMS допомагають оптимізувати навчання та звести до мінімуму час, витрачений на виконання адміністративних завдань вручну.

Наші фахівці створюють індивідуальні IT-продукти для навчання співробітників компаній, студентів та слухачів ВНЗ. Це готові програмні рішення, на які ви можете покластися в організації освітніх та корпоративних онлайн-заходів.

LMS легко масштабується і дозволяє створювати курси як для індивідуального навчання (з урахуванням особливостей кожного конкретного учня), так і для великих аудиторій. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс та система підказок значно прискорюють та спрощують підготовку онлайн-занять.

Завдяки широкому функціоналу та даним аналітики, які надає система, ви зможете підвищити ефективність вебінарів, автоматизувати рутинні завдання, зробити навчання простим та комфортним для цільової аудиторії.

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Файли cookies
Будь ласка, дозвольте використання cookies для більш ефективної роботи з сайтом