Website Development

РОЗРОБКА САЙТУ ДЛЯ АВТОДИЛЕРА

РОЗРОБКА САЙТУ ДЛЯ АВТОДИЛЕРА

Website Development

РОЗРОБКА САЙТУ ДЛЯ АВТОДИЛЕРА Website Development

Автомобільний ринок вимагає масштабованих та гнучких веб-рішень для компаній, що займаються продажем автомобілів. В іншому випадку в умовах жорсткої конкуренції високих вимог з боку виробників і споживачів бізнес просто не виживе.

Розробка сайту для автодилера – це складна робота з безліччю тонкощів та нюансів. Наші розробники мають великий досвід створення та підтримки такого програмного забезпечення.

Ми пропонуємо найкращі рішення, що забезпечують конкурентну перевагу бізнесу, та створюємо повнофункціональні веб-сайти для автодилерів. Перше, що роблять клієнти ще до походу в автосалон, заходять до інтернету та починають пошук.

Відвідавши безліч веб-сайтів, вони вибирають найбільш привабливий та зручний. Якщо ви займаєтеся автомобільним бізнесом та плануєте розвиватися, вам просто необхідний веб-ресурс з відмінним дизайном, продуманою структурою та повноцінним контентом.

Важливість наявності якісного веб-сайту

AVADA-MEDIA

Важливість наявності якісного веб-сайту AVADA-MEDIA

Ось деякі статистичні дані, що вказують на важливість наявності якісного веб-сайту:

  • Тільки кожен третій потенційний покупець автомобіля знає, який саме автомобіль хоче купити. Хороший сайт допомагає прийняти правильне рішення.
  • Понад 90% покупців автомобілів використовують Інтернет як джерело інформації. Таким чином, сайт дозволить вашому бізнесу залучати нових клієнтів. Якщо він правильно розроблений, то легко проникне в ноутбуки та смартфони тих, хто шукає автомобіль.
  • Понад 90% автомобілів покупці знаходять завдяки пошуковим системам. Таким чином, оптимізований для SEO сайт збільшує ваші шанси отримання нових клієнтів.
  • У процесі покупки автомобілів люди бувають в середньому 4-5 сайтів відповідної тематики. Продуманий дизайн, гарний контент та грамотна маркетингова стратегія можуть зробити процес купівлі легким та швидким. Це допоможе виділитися серед конкурентів.

Завдяки наявності якісного веб-сайту ви посилюєте цифрову присутність, розширюєте цільову аудиторію та підвищуєте конверсію своїх продажів.

Сайти автомобільних дилерів із розширеним функціоналом

AVADA-MEDIA

Сайти автомобільних дилерів із розширеним функціоналом AVADA-MEDIA

Незалежно від того, чи ви є досвідченим автомобільним підприємцем або тільки починаєте свою діяльність, основна мета вашого бізнесу – налагодити позитивні відносини з клієнтами. Ваш дилерський сайт повинен змусити користувачів почуватися комфортно та підвищити їх очікування на отримання позитивного клієнтського досвіду.

Отже, що вам потрібно для успішного створення сайту з продажу автомобілів? На нашу думку, він повинен відповідати наступним вимогам:

  • Велика база даних

Як постачальник програмного забезпечення для автодилерів ми пропонуємо рішення для ефективного управління базою даних. Ми створюємо бази даних, в яких зберігається докладна, актуальна інформація про автопарки, продажі та клієнтів. Їх доступність визначається привілеями та дозволами, а адміністратор надає користувачам дозволи на перегляд та редагування. Ми пропонуємо рішення для експорту БД у різні формати. Вони завантажуються за допомогою CSV або Excel. Можна легко експортувати всю базу даних.

  • Ефективне CRM-рішення, орієнтоване на продаж

CRM для автосалонів допомагають дилерам краще керувати продажами. Ми пропонуємо ефективні CRM-системи, які легко інтегруються зі сторонніми CRM-рішеннями відповідно до вимог клієнтів.

  • Інтерактивне керування контентом

Пропоновані нами рішення спрощують керування вмістом сторінок. Ми надаємо стандартний візуальний редактор, який полегшує керування контентом в інтерактивному режимі.

  • Канал підтримки

Коли ми створюємо сайт автосалону, це зазвичай передбачає наявність каналу підтримки. Для автомобільного бізнесу це не просто бажання, а необхідність. Як правило, йдеться про інтеграцію в сайт чат-бота, через який будь-хто охочий зможе поспілкуватися зі службою підтримки.

  • Багаторівнева система доступу

Наші рішення дозволяють кільком користувачам, таким як адміністраторам, менеджерам відділу продажу, менеджерам відділу страхування, менеджерам кредитного відділу та клієнтам, безперешкодно керувати даними та отримувати миттєвий доступ до інформації. Ми пропонуємо рішення для контролю доступу та привілеїв, за допомогою яких користувач може отримати доступ до певних функцій сайту.

  • Функція інтелектуального пошуку

Наявність функції інтелектуального пошуку та система фільтрів забезпечують точні та вичерпні результати відповідно до вимог користувачів. На веб-сайтах спеціалізованих автомобільних дилерів повинні бути присутніми інтерактивні інструменти для зміни критеріїв пошуку, що спрощує процеси та дає вам додаткову конкурентну перевагу.

  • Барвисті галереї

Хороша візуальна вистава автомобілів – аспект, який не можна компенсувати звичайними специфікаціями. Ми робимо інтерактивне рішення доступним для користувачів. З його допомогою він може легко завантажити або переглянути кілька фото авто. Кожна фотографія зберігається у правильному форматі та швидко завантажується на веб-сайт автосалону. Ще більше можливостей:

  • Розділи для довідок, FAQ
  • Бездоганний адаптивний дизайн для мобільних пристроїв
  • Розділи для новин, акцій, блогу
  • Push-сповіщення про важливі події
  • Панель управління продажами та звіти
  • Інтеграція платіжного шлюзу
  • Інтеграція із соціальними мережами
  • SEO оптимізація

Замовити розробку сайту для автомобільної компанії в AVADA-MEDIA

AVADA-MEDIA

Замовити розробку сайту для автомобільної компанії в AVADA-MEDIA AVADA-MEDIA

IT-компанія AVADA MEDIA пропонує прості та ефективні рішення у сфері автоматизації бізнесу. Ми пропонуємо розробити сайт для автосалону з використанням перевірених часом інструментів. Індивідуальний підхід дозволяє розробити справді унікальний продукт. Ви отримаєте ефективний сайт, здатний позитивно вплинути на ваш бізнес.

Як професійна компанія з розробки програмного забезпечення, ми знаємо, що наші клієнти цінують програми за їх надійність, стабільність, бездоганну безпеку та гнучкість з широким набором функцій. Ми освоїли стек технологій, який допомагає нам надавати найкращі рішення. Ми адаптуємо наші послуги відповідно до вимог наших клієнтів та можемо розробити продукт будь-якої складності.

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@