Learning Management System

РОЗРОБКА LMS ДЛЯ БІЗНЕСУ

Система дистанційного навчання

LMS

Система дистанційного навчання LMS

Система дистанційного навчання (Learning Management System, LMS) — це програмна платформа, яка дозволяє спростити та розширити навчальний процес, а також автоматизувати цілу низку рутинних завдань, пов’язаних з навчанням.

LMS допомагає сформувати навчальну програму та зібрати єдину базу даних, організувати взаємодію між користувачами, простежити за прогресом учнів тощо.

Сучасні системи широко застосовуються у корпоративному навчанні, оскільки з їх допомогою можна оперативно донести до нових співробітників стандарти компанії та запропонувати комплекс професійних знань. Такий підхід сприяє розвитку бізнесу та індивідуальних навичок спеціалістів.

LMS надає такі можливості:

  • перевірка отриманих знань та проміжне тестування;
  • формування контенту та навчальних програм;
  • загальний архів матеріалів;
  • аналіз та оцінка результатів.

Навчання в системі зазвичай розбивається на кілька блоків, що володіють відповідним функціоналом, до них входять: управління навчальним процесом, взаємодія між користувачами та створення навчального контенту.

Розробка LMS для бізнесу

Особливості проєктування та використання LMS для бізнесу

AVADA-MEDIA

Особливості проєктування та використання LMS для бізнесу AVADA-MEDIA

Перш ніж перейти до розробки LMS, необхідно визначити завдання, які має виконувати система. Наприклад, це може бути створення програми для перепідготовки спеціалістів, підвищення кваліфікації чи навчання стажистів. Тільки після цього можна приступати до проєктування та подальших інтеграційних процесів усередині компанії.

Процес створення системи складається з кількох важливих етапів:

  • Розробка архітектури проєкту відповідно до розгорнутого технічного завдання. Архітектура включає всі основні компоненти майбутньої LMS: особистий кабінет, конструктор тестів/курсів, аналітика, звітність та інші.
  • Логічна організація файлової системи з урахуванням готової архітектури.
  • Створення гнучкого та інтуїтивно зрозумілого інтерфейсу, який був би зручним для користувачів.
  • Проєктування моделей поведінки користувачів. На цьому етапі задаються права і стандартні ролі: адміністратор, викладач, студент.
  • Робота над основним функціоналом системи, що проходить комплексне тестування та доопрацьовується перед релізом.
  • Розробка програми для iOS/Android, яка полегшує доступ до LMS з мобільних пристроїв (за бажанням клієнта).

LMS має безліч переваг, які роблять дистанційне навчання доступним і дуже зручним для бізнесу:

  • Автоматизація процесів. Система автоматизує різні рутинні завдання: призначення курсів для учнів, нагадування про дедлайни, що наближаються, продовження терміну навчання, перевірка тестів, аналіз і складання звітності.
  • Швидкий запуск навчання. Для використання LMS учням достатньо пройти реєстрацію і вибрати блок програми, що їх цікавить.
  • Одночасне навчання групи працівників. Так, курс може пройти цілий відділ або філія компанії, а система самостійно перевірить тести та іспити, після чого покаже успішність кожного користувача.
  • Індивідуальна програма. LMS адаптується для кожного фахівця з урахуванням його здібностей та професійних навичок. Терміни, тривалість та етапи навчання можуть визначатися в індивідуальному порядку.
  • Формування єдиної бази даних. Завдяки системі всі документи, відео, інструкції, курси та інший контент доступні користувачам у будь-який час доби і в будь-який день тижня. Вони можуть зайти в індивідуальний кабінет і з легкістю знайти цікаві для них матеріали.
  • Гейміфікація навчання. Крім стандартного набору тестів, курсів та онлайн-уроків, система може містити інтерактивні ігри, відео та інші інструменти гейміфікації. Такий формат допомагає користувачам заглибитись у процес навчання та отримати від цього задоволення.
Розробка LMS для бізнесу

Переваги розробки LMS для бізнесу в компанії AVADA MEDIA

AVADA-MEDIA

Переваги розробки LMS для бізнесу в компанії AVADA MEDIA AVADA-MEDIA

Команда AVADA MEDIA займається створенням автоматизованих систем навчання, які дозволяють швидко та ефективно організувати процес підготовки спеціалістів. При формуванні курсів враховуються потреби та цілі компанії, що сприяє підвищенню кваліфікації співробітників та подальшому масштабуванню бізнесу.

LMS використовуються не тільки для навчання фахівців, але й інших не менш важливих цілей:

  • Проведення атестації та сертифікації.
  • Масової підготовки продавців, консультантів та менеджерів з продажу.
  • Адаптація нових співробітників.
  • Підготовка кадрового резерву.

Наші фахівці розробляють LMS, що дозволяють протягом усього дня запустити процес навчання, при цьому істотно знизити витрати і скоротити час на підготовку персоналу. На відміну від стандартних методик, система дає можливість контролювати прогрес учнів та гарантує проходження курсу.

Розробка LMS для бізнесу

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@