Game Design

ГЕЙМДИЗАЙН

Створення ігрового дизайну

Розробка ігор

Створення ігрового дизайну Розробка ігор

Сучасні ігри повністю занурюють геймера в ігровий процес, і дозволяють йому почуватися частиною дивовижного віртуального світу. Багато в чому це досягається за рахунок наполегливої роботи гейм дизайнерів – режисерів комп’ютерних ігор.

Головне завдання дизайнера відеоігор — створити позитивний ігровий досвід для користувачів. Він не тільки створює структуру самої гри, а й приймає рішення про те, які емоції гравець повинен випробувати на певному етапі гри. Обов’язки, які виконує ігровий дизайнер:

  • Формування концепції відеоігор є фундаментом, на якому буде будуватися весь проєкт.
  • Проєктування основної ігрової механіки.
  • Формування балансу.
  • Створення образів різних ігрових персонажів та розробка історії з кожного з них.
  • Планування гри – це кінець всього процесу створення гри.
  • Координація роботи розробників з різних напрямків: сценаристів, програмістів, аніматорів тощо.
  • Розробка методів монетизації майбутньої гри.

Керуючи різними етапами розробки ігрового дизайнера, він утворює цілісну і ретельно продуману гру, в яку захочуть грати тисячі гравців.

Геймдизайн

Як створюється ігровий дизайн

AVADA-MEDIA

Як створюється ігровий дизайн AVADA-MEDIA

При розробці гри геймдизайнеру необхідно враховувати різноманітні фактори – від інтересів цільової аудиторії до можливості технічної реалізації проєкту та бюджету на розробку. Тому цей процес не завжди творчий.
Ми розглянемо основні нюанси, які відпрацьовуються фахівцями під час створення ігрового дизайну.

Простота інтерфейсу

Часто ігри складаються з безлічі елементів: спорядження героїв, навички, локації тощо. Тому простота взаємодії з інтерфейсом неймовірно важлива. Геймер заходить в гру, перш за все, щоб насолодитися часом, а складне і погано продумане меню може стати причиною поганого досвіду користувача.

«Гачки» в грі

У грі повинні бути гачки, які будуть ловити користувача з першої хвилини і
не відпустить, поки він не пройде її повністю. Ними можуть виступати:

  • сюжет;
  • символи;
  • унікальна ігрова механіка;
  • естетика та візуальний дизайн.

Такі зачіпки, найчастіше, розробляються на перших етапах розробки гри, тому що їх впровадження на пізніх етапах досить проблематичне.

Наявність головоломок і секретів

Вони пропонують користувачеві не просто сліпо слідкувати за сюжетом, а проявити кмітливість, щоб отримати винагороду за рідкісні предмети, очки або інші цінні речі. Це фактично підвищує азарт у грі. Як приклад хорошої реалізації головоломки можна привести гру God of War.

Проте є й друга сторона медалі. Головоломки повинні бути продуманими і логічними, інакше геймер може втратити будь-яку цікавість до їх вирішення.

Звуковий супровід

Незалежно від масштабу гри, правильно підібрані звуки та музика є невід’ємною частиною ігрового процесу. З’являючись в потрібний момент, вони допомагають гравцеві пересуватись по віртуальному світу і виконувати завдання, підказуючи результат його дій. Крім того, звукове оформлення створює настрій гри і допомагає занурити користувача в атмосферу події.

Достатня кількість розваг

Гра повинна розважати, тому одне з головних завдань геймдизайнера – додати в проєкт достатньо «забави». Це не обов’язково повинен бути гумор. Гравець може отримати задоволення завдяки інтригуючим історіям або пам’ятним героям. Також емоційний відгук можуть формувати незвичайні елементи дизайну.

Інтуїтивне управління концепцією

Геймери часто витрачають кілька годин на день, граючи в улюблену гру, тому геймдизайнеру важливо розробити зручну модель управління грою з адаптацією до певної платформи. Грамотне керівництво не буде відволікати користувача і зробить його знайомство з грою більш приємним.

Балансування ігрового процесу

Недостатнє пошкодження зброї, неймовірно дороге обладнання, занадто слабкий або занадто сильний NPC – всі ці проблеми пов’язані з поганим балансом ігрового процесу. Тому для відеодизайнера важливо зробити так, щоб жоден користувач не відчував себе жертвою. Насправді, досягти ідеального балансу практично неможливо. Наприклад, у великих онлайн-проєктах, таких як League of Legends, правила балансу чемпіонів і спорядження виходять майже щотижня протягом всього часу існування гри.

Розробка ігор та ігровий дизайн в AVADA-MEDIA

AVADA-MEDIA

Розробка ігор та ігровий дизайн в AVADA-MEDIA AVADA-MEDIA

AVADA MEDIA проєктує та розробляє ігровий проєкт будь-якого масштабу під будь-яку з популярних платформ: IOS, Android, Windows або консолі. У нашому штаті є розробники, які зможуть втілити в життя практично будь-яку ідею.

5 вагомих причин вибрати AVADA MEDIA для розробки ігор:

  • Весь процес gamedeva проходить під контролем професійних команди ігрових дизайнерів.
  • У нас є досвід роботи у найрізноманітніших проєктах.
  • Ми розробляємо ігри, які стабільно працюють і підтримують високий рівень завантаження сервера.
  • Ми не тільки розвиваємо гру, а й допомагаємо з її просуванням на ринку.
  • Проєкт буде виконано в обумовлений термін, тому вам не доведеться переносити дату випуску та підривати довіру майбутніх гравців.

У вас є геніальна ідея гри, але ви не знаєте, як її реалізувати?

Напишіть нам прямо зараз, і фахівці AVADA MEDIA зроблять всю технічну частину на найвищому рівні. Вартість і терміни розробки обговорюються для кожного проєкту індивідуально.

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Файли cookies
Будь ласка, дозвольте використання cookies для більш ефективної роботи з сайтом