AVADA-MEDIA

РОЗРОБКА КАЛЬКУЛЯТОРІВ ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ МЕБЛІВ

РОЗРОБКА КАЛЬКУЛЯТОРІВ ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ МЕБЛІВ

AVADA-MEDIA

РОЗРОБКА КАЛЬКУЛЯТОРІВ ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ МЕБЛІВ AVADA-MEDIA

Онлайн-калькулятор значно спрощує процес взаємодії користувачів з сайтом компанії і дозволяє їм всього за кілька хвилин розрахувати вартість товарів або послуг, без звернення до менеджерів. Цей простий, але ефективний інструмент широко застосовується в e-commerce проєктах, інтернет-магазинах, кредитних сервісах, а також при виготовленні меблів на замовлення.

Після заповнення полів форми та переміщення повзунків споживач може створити власний проєкт меблів (наприклад, для кухні) і розрахуєте її попередню вартість.

Розробка калькуляторів для виготовлення меблів

Особливості проєктування калькуляторів для виготовлення меблів

AVADA-MEDIA

Особливості проєктування калькуляторів для виготовлення меблів AVADA-MEDIA

Процес розробки калькулятора починається з попереднього аналізу інформації, отриманої від клієнта, зокрема про воронці продажів і можливостях компанії. На наступному етапі складається детальне технічне завдання, вказуються і групуються основні дані, які повинні використовуватися при розрахунку, виділяються формули для коректної роботи програмного модуля.

Після цього відбувається візуалізація проєкту: для нього розробляються прототип і дизайн. Калькулятор проходить комплексне тестування, все обчислення автоматизуються, модуль інтегрується на сайт.

Для використання модуля споживачеві знадобиться всього кілька хвилин.

Щоб розрахувати вартість послуг, необхідно заповнити основні поля:

  • розміри вироби;
  • внутрішнє наповнення (полиці, перегородки і т. д.);
  • використовувані матеріали;
  • фурнітура та інші нюанси, які залежать від виду меблів.

Коли форма буде заповнена, клієнту залишається тільки клікнути на кнопку “Розрахувати” і ознайомитися з результатами обчислень. Подібна структура не є універсальною, наявність обов’язкових полів, повзунків, додаткових функцій, принципів сортування даних послідовність введення можуть варіювати в залежності від побажань замовника.

Додаткові функції калькулятора на сайті

AVADA-MEDIA

Додаткові функції калькулятора на сайті AVADA-MEDIA

Крім основного завдання, для якої призначений калькулятор, він може виконувати і інші функції, наприклад, використовуватися для збору і подальшого аналізу статистики. Модуль дозволяє зберігати вироблені на сайті розрахунки, тому ви будете мати доступ до інформації про дії клієнта на веб-ресурсі, а також зможете зрозуміти, які параметри застосовуються в формі найчастіше. В майбутньому це допоможе створити найбільш привабливу торгову пропозицію і підвищити конверсію сайту.

Крім того, онлайн-калькулятор має інші важливі плюси, які сприяють розвитку бізнесу:

  • Клієнт може побачити і зрозуміти, як змінюється ціна меблів в залежності від вибору різних елементів, подумати над своїм замовленням і побачити, з чого складається загальна вартість.
  • Весь процес виробництва виглядає прозоро, що підвищує рівень довіри до компанії.
  • Деякі модулі мають у своєму розпорядженні вбудованим редактором для створення реалістичних тривимірних моделей об’єктів, в яких підтримується можливість розрахунку ціни на розроблені меблі.
  • Ви маєте доступ до всіх важливих параметрах проєкту, тому замість того, щоб звертатися до менеджерів і задавати питання, самостійно розглядають різні варіанти і вибирають оптимальний.
Розробка калькуляторів для виготовлення меблів

Переваги розробки калькуляторів для виготовлення меблів в AVADA MEDIA

AVADA-MEDIA

Переваги розробки калькуляторів для виготовлення меблів в AVADA MEDIA AVADA-MEDIA

Компанія AVADA MEDIA пропонує послуги розробки калькуляторів для меблевих компаній та брендів. Ми не використовуємо готові шаблони і проєктуємо кожен модуль індивідуально, з урахуванням вимог клієнта, можливостей підприємства і інтересів цільової аудиторії. Після завершення роботи над калькулятором він гармонійно вписується в дизайн і загальну структуру сайту.

Інтеграція розрахункового модуля на сайт має безліч важливих переваг:

  • швидкий вибір оптимальної меблевої гарнітури;
  • простота використання і висока швидкість отримання результату;
  • гнучка система ціноутворення;
  • можливість заздалегідь вибрати дату і спосіб доставки.

Наші фахівці успішно реалізують проєкти будь-якої складності, використовуючи при цьому інструменти, якими володіють досконало: JQuery, JS, HTML5, CSS3 і інші.

Процес розробки проходить кілька важливих етапів:

  1. Фахівці збирають і аналізують дані, після чого формують чіткий план дій, визначають команду розробників, розраховують вартість проєкту.
  2. Створюється прототип, який дозволяє зрозуміти, як буде виглядати готовий програмний модуль. Потім розробляється дизайн, по якому робиться верстка, і всі елементи набувають структуру.
  3. В процесі розробки фахівці використовують зазначені вище інструменти і відповідний стек технологій.
  4. На стадії тестування шукаються неточності в коді і імітується діяльність потенційного користувача.
  5. Після завершення роботи калькулятор інтегрується на веб-ресурс клієнта.

Ми трансформуємо ваші ідеї та інновації в готовий продукт, який буде сприяти розвитку і масштабування бізнесу, а також появи нових клієнтів.

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Файли cookies
Будь ласка, дозвольте використання cookies для більш ефективної роботи з сайтом