ПЗ НА ЗАМОВЛЕННЯ

Розробка облікової програми ДЛЯ МАГАЗИНУ

ОБЛІКОВА ПРОГРАМА ДЛЯ МАГАЗИНУ

Ефективне і доступне рішення для тих, хто прагне прискорити розвиток бізнесу

ОБЛІКОВА ПРОГРАМА ДЛЯ МАГАЗИНУ Ефективне і доступне рішення для тих, хто прагне прискорити розвиток бізнесу

В епоху цифрових технологій магазини роздрібної торгівлі повинні забезпечувати виняткову якість обслуговування клієнтів, щоб залишатися конкурентоспроможними. Дуже важливо ефективно управляти всіма процесами магазину і автоматизувати численні ручні операції. Наша компанія спеціалізується на розробці і впровадженні програмного забезпечення для підприємств роздрібної торгівлі. Скориставшись нашими послугами, ви отримаєте сучасні інструменти для безперебійної роботи і своєчасного виконання завдань різної складності.

Розробка програмного забезпечення для роздрібної торгівлі – правильне рішення для компаній різного розміру. Таке ПЗ можна інтегрувати з будь-яким роздрібним бізнесом; він легко масштабується і може задовольнити потреби як окремого магазину, так і роздрібної мережі, що складається з сотень точок продажів.

Переваги для бізнесу:

  • Автоматизація

Ви можете автоматизувати завдання магазину, такі як

аудит запасів, регулювання ціноутворення, виставлення рахунків, звітність, відомість заробітної плати, обробка повернень і т. д.

  • Контроль в реальному часі

Програма дозволяє вам контролювати склади і торгові майданчики в онлайн-режимі, швидко визначати, чи є певні товари на складі чи ні, відправляти миттєві оповіщення, якщо щось вийшло з ладу, щоб уникнути простоїв.

  • Покращене обслуговування клієнтів

Співробітники можуть витрачати більше часу на взаємодію з клієнтами, в той час як система виконує інші завдання автоматично.

Впровадження програмного забезпечення для роздрібних магазинів призводить до підвищення операційної ефективності і якості послуг; це економить багато часу і коштів, збільшує коефіцієнт конверсії і призводить до більшого задоволення запитів клієнтів.

Розробка облікової програми для магазину

Типи програмних рішень для роздрібної торгівлі

AVADA-MEDIA

Типи програмних рішень для роздрібної торгівлі AVADA-MEDIA

Програмне забезпечення для роздрібної торгівлі включає в себе різні цифрові рішення, які дозволяють роздрібним продавцям управляти і автоматизувати процеси в магазинах і поза магазинами. Такі рішення можуть пропонувати загальні функції для сектора роздрібної торгівлі або галузеві функції, такі як програмне забезпечення для супермаркетів, магазинів одягу і т. д. ПЗ для магазину може включати будь-який з нижчеперелічених модулів:

Обробки платежів

Цей тип програмного забезпечення для роздрібної торгівлі з’єднує магазини з банками і платіжними системами. У його функції входять:

  • обробка кредитних карт і онлайн-платежів
  • безпечне зберігання записів про платежі клієнтів
  • настроюється створення рахунку-фактури
  • створення звітів про всі транзакції і їх статусах
  • банківська звірка

Програмне забезпечення для управління запасами

Програмні системи інвентаризації контролюють складські запаси і автоматизують деякі процеси. Ось деякі приклади:

  • Автоматична синхронізація запасів із замовленнями дозволяє миттєво оновлювати запаси і дозволяє приймати обґрунтовані рішення в ланцюжку поставок.
  • Автоматичне виставляння рахунків економить багато часу і робить прозорим ціноутворення і виручку.
  • Автоматичне створення звітів дозволяє в режимі реального часу отримувати інформацію для планування закупівель, оптимізації запасів і прогнозування продажів.
  • Автоматичне відстеження терміну придатності усуває проблеми з доставкою кінцевим користувачам товарів неякісного якості, тим самим підвищуючи задоволеність клієнтів.
  • Програмне забезпечення для управління запасами в роздрібній торгівлі може інтегруватися зі скануванням штрих-коду і технологіями відстеження.
  • Програмне забезпечення для точок продажів (POS)
  • Роздрібні POS-системи складаються з обладнання (планшети, комп’ютери, касові апарати, сканери штрих-коду) і програмного забезпечення і впроваджуються в звичайних магазинах для здійснення продажів на місці.

Програмне забезпечення для точок продажів (POS)

Роздрібні POS-системи складаються з обладнання (планшети, комп’ютери, касові апарати, сканери штрих-коду) і програмного забезпечення і впроваджуються в звичайних магазинах для здійснення продажів на місці.

Програмне забезпечення для управління роздрібною торгівлею

Це комплексні цифрові платформи для підприємств роздрібної торгівлі, які об’єднують набір інструментів для управління бізнес-діяльністю.

Одне рішення для управління роздрібною торгівлею надає кілька послуг, таких як:

  • управління запасами
  • виставлення рахунків
  • управління взаємовідносинами з клієнтами (CRM)
  • управління продажами
  • перевірка запасів
  • аналіз даних і формування звітів.

Впроваджуючи програмне забезпечення для управління роздрібними магазинами, власники бізнесу автоматизують безліч процесів і отримують єдине джерело достовірної інформації, який надає прозору та актуальну інформацію про фінанси, продукти і клієнтів.

Системи ERP для роздрібної торгівлі

Програмне забезпечення для планування ресурсів підприємства (ERP) застосовується в багатьох галузях, включаючи роздрібну торгівлю. Такі системи поєднують модулі для контролю всіх етапів бізнесу:

  • Модуль управління клієнтами збирає дані про клієнтів (стать, вік, місце розташування, історію пошуку і покупок) для поліпшення маркетингових кампаній і планування стратегій продажів.
  • Модуль управління персоналом контролює людські ресурси і організовує внутрішню комунікацію.
  • Модуль управління фінансовими ресурсами займається грошовими потоками і комерційними операціями.
  • Модуль ланцюжка поставок підтримує баланс між замовленнями і складами.
  • Модуль управління продуктами класифікує продукти за різними критеріями і контролює їх життєвий цикл, включаючи терміни придатності.
Розробка облікової програми для магазину

Замовити облікову програму для магазину в AVADA-MEDIA

Професійна розробка

Замовити облікову програму для магазину в AVADA-MEDIA Професійна розробка

IT-компанія AVADA MEDIA є лідером ринку в наданні простих і ефективних рішень в сфері інтернет-комерції. Ми пропонуємо створити обліковий програму для магазину під ключ на фреймворках Laravel, Yii 2.0 і Symfony. Це відмінний варіант збільшити ефективність вашого бізнесу з мінімальними витратами.

Ви отримаєте ефективний інструмент з повною функціональністю і відмінними можливостями. Наші професійні розробники і найсучасніші інструменти програмування – гарантія того, що ми виправдаємо всі ваші очікування.

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Файли cookies
Будь ласка, дозвольте використання cookies для більш ефективної роботи з сайтом