AVADA-MEDIA

РОЗРОБКА КАЛЬКУЛЯТОРА ДЛЯ БУДІВНИЦТВА

РОЗРОБКА КАЛЬКУЛЯТОРА ДЛЯ БУДІВНИЦТВА

AVADA-MEDIA

РОЗРОБКА КАЛЬКУЛЯТОРА ДЛЯ БУДІВНИЦТВА AVADA-MEDIA

Онлайн-калькулятори широко використовуються для розрахунку вартості будівництва будинків або будь-яких інших об’єктів. Вони допомагають швидко прорахувати ціну матеріалів і майбутніх робіт, а також оцінити суму витрат. Налаштування програмного модуля дозволяють вказати максимально різноманітну комплектацію і підібрати оптимальний варіант.

Як правило, при розрахунку використовуються загальна площа об’єкта, включаючи веранди, тераси, балкони та господарські приміщення (без урахування цокольного поверху), тип фундаменту і покрівлі, матеріал стін і інші важливі параметри.

Розробка калькуляторів для будівництва

Особливості структури калькуляторів для будівництва

AVADA-MEDIA

Особливості структури калькуляторів для будівництва AVADA-MEDIA

Перед розробкою онлайн-калькулятора команда фахівців аналізує торгову пропозицію компанії, вивчає роботу відділу продажів і умови співпраці з замовниками. Після закінчення попереднього етапу прописується технічне завдання і сценарії використання модуля.

Стандартний калькулятор для будівельної компанії має такі обов’язкові поля для заповнення:

  • тип фундаменту;
  • матеріал стін;
  • вид перекриття;
  • тип покрівлі;
  • площа будинку.

Також він може включати випадає і додаткові поля для варіантів відправки отриманого результату.

Процес проєктування та впровадження модуля відбувається в кілька етапів:

  • Фахівці збирають і групують дані, які використовуються в розрахунку вартості об’єкта, з урахуванням всіх змінних.
  • Визначається загальний фронт робіт. Перед розробниками ставляться конкретні завдання, підбираються формули, які повинні застосовуватися при розрахунку, щоб калькулятор коректно функціонував.
  • Візуалізація проєкту: створюється прототип калькулятора, промальовується дизайн, що відповідає стилістиці сайту.
  • Проводиться тестування і автоматизація обчислень, після чого калькулятор інтегрується на сайт клієнта.

Під час розробки наша компанія застосовує тільки надійні і перевірені інструменти: JQuery, JS, HTML5, CSS3 і інші.

Для роботи з калькулятором досить вибрати цікавлять клієнта характеристики і вказати площу. Після цього він отримає приблизну вартість будівництва певного об’єкта.

Нерідко модулі припускають кілька напрямків розрахунку, наприклад, крім визначення обсягу будівельних матеріалів, клієнт може попутно обчислити і розмір конструкції. Після цього попередні підрахунки рекомендується узгодити з фахівцями.

Які функції виконує калькулятор, крім розрахунку вартості

AVADA-MEDIA

Які функції виконує калькулятор, крім розрахунку вартості AVADA-MEDIA

Крім свого основного завдання – розрахунку вартості будівництва будинку – калькулятор може використовуватися для збору статистики про поведінку клієнтів на веб-майданчику. Завдяки функції збереження проведених розрахунків ви зможете розібратися і проаналізувати інформацію про параметри, які найчастіше підбирають замовники. Ці дані дозволять в майбутньому оптимізувати сайт, сформувати найбільш привабливу для цільової аудиторії пропозицію і, відповідно, збільшити конверсію.

Також модуль має інші важливі переваги:

  • Пропонує клієнтам самостійно сформувати ціну замовлення. За допомогою потрібних полів користувач підбере певні матеріали, вкаже площу об’єкта і простежить за тим, як його вибір відіб’ється на вартості проєкту.

Такий підхід допомагає вирішити відразу два завдання – зробить процес прорахунку прозорим і зрозумілим, а також допоможе розвантажити менеджера (оскільки йому не доведеться відповідати на питання клієнта – всю роботу за нього виконає програмний модуль).

  • Підвищує рівень довіри до будівельної компанії. Багато клієнтів охочіше звертаються в організації, які не приховують від них тонкощі формування ціни послуг / товарів.
  • Економить час фахівців і замовників. Користувачі отримують більше свободи, оскільки мають доступ до всіх важливих параметрах проекту. Замість того щоб зв’язуватись з консультантом і задавати питання, вони протягом декількох хвилин підберуть кілька варіантів, розрахують вартість і приймуть рішення.

Переваги розробки калькулятора для будівництва в AVADA MEDIA

AVADA-MEDIA

Переваги розробки калькулятора для будівництва в AVADA MEDIA AVADA-MEDIA

Компанія AVADA MEDIA займається розробкою практичних і зручних калькуляторів для будівельних компаній. Кожен модуль розробляється індивідуально для кожного сайту, тому органічно вписується і доповнює структуру ресурсу.

Для аналізу і збору статистики всі результати розрахунків зберігаються в базі даних майданчика, а повідомлення про те, що потенційний клієнт скористався модулем на сайті, оперативно направляються менеджерам.

Онлайн-калькулятор дозволяє проводити наступні розрахунки:

  • витрата матеріалів, необхідних для зведення основних елементів споруди;
  • визначення розмірів і параметрів елементів;
  • визначення характеристик будівельних матеріалів.

Програмний модуль допомагає сформувати позитивне враження про компанії, відфільтрувати нецільові звернення і відсікти користувачів, яких не влаштовує вартість проекту. Крім того, менеджери організації можуть використовувати дані, отримані за допомогою калькулятора, для ефективного консалтингу.

Команда AVADA MEDIA ретельно аналізує всі важливі чинники і розробляє максимально ефективний інструмент для розвитку і масштабування будівельного бізнесу.

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Файли cookies
Будь ласка, дозвольте використання cookies для більш ефективної роботи з сайтом