E-commerce

Розробка інтернет-магазина будматеріалів

Інтернет-магазин будматеріалів

E-commerce

Інтернет-магазин будматеріалів E-commerce

Розробка інтернет-магазину будівельних матеріалів – це послуга по створенню інструменту автоматизації онлайн-продажів і підвищення ефективності вашого бізнесу. Замість того, щоб гортати каталоги і дзвонити компаніям-виробникам, клієнти звертаються за інформацією до пошукових систем і сайтів виробників. У зв’язку з цим принципово важливо мати власний канал онлайн-продажів. Створити інтернет-магазин будматеріалів – значить значно спростити і автоматизувати процес продажу товарів і послуг.

Завдяки інструментам SEO-просування ви зможете вийти в топ результатів пошуку Google і гарантовано привернути клієнтів протягом перших шести місяців. Хоча офлайн-торгівля вимагає набагато більших вкладень, вона не дає повної впевненості в її зростанні. Ви можете інтегрувати свій сайт зі складом. І якщо затребуваний товар недоступний, він все одно знаходиться в асортименті на сайті і не виходить з результатів пошукової видачі. Таким чином, ви не втрачаєте потенційних клієнтів. Ми знаємо, як створити сайт про будівельні матеріали, що викличе довіру у відвідувачів і зможе залучити нових клієнтів.

Особливості продажу будматеріалів через інтернет

AVADA-MEDIA

Особливості продажу будматеріалів через інтернет AVADA-MEDIA

Створення інтернет-магазину будівельних матеріалів вирішує завдання бізнесу і має ряд принципових переваг:

  • Доступність 24/7

Інтернет-магазин – це інструмент, який продає навіть тоді, коли ваш персонал відпочиває. Система замовлень повністю автоматизована і вимагає мінімальну участь людини.

  • Спрощує роботу з клієнтом

На відміну від сторонніх ресурсів, власний інтернет-магазин дозволяє в будь-який момент встановити контакт з клієнтом. Крім того, завдяки створенню особистого кабінету покупці зможуть самостійно відстежувати статус замовлення. Ваша команда буде витрачати менше часу на оформлення продажів і зможе зосередитися на підтримці клієнтів там, де цифрові інструменти недоступні.

  • Знижує витрати на персонал

Розробка інтернет-магазину дозволяє заощадити на навчанні і обслуговуванні персоналу. Ваш сайт вже є інструментом продажів. Основні витрати можна спрямувати на його підтримку і просування.

  • Прийом платежів

Інтеграція інтернет-магазину з платіжними шлюзами значно спрощує і прискорює процес взаєморозрахунків. Ви можете додати на сайт платіжні системи, які користуються популярністю у ваших клієнтів.

Розробка інтернет-магазина будматеріалів

Замовити розробку інтернет-магазина будматеріалів у AVADA MEDIA

AVADA MEDIA

Замовити розробку інтернет-магазина будматеріалів у AVADA MEDIA AVADA MEDIA

IT-компанія AVADA MEDIA є лідером ринку в наданні простих і ефективних рішень в сфері інтернет-комерції. Ми пропонуємо:

  • Створити інтернет-магазин будматеріалів з нуля

Індивідуальний підхід до виготовлення інтернет-продукту дозволяє розробити дійсно унікальний сайт. Ви отримаєте інструмент, здатний позитивно впливати на вибір споживача, так як сайти, написані під конкретного клієнта або бренд, більш запам’ятовуються у порівнянні зі звичайними CMS.

  • Створення інтернет-магазину під ключ на фреймворках Laravel, Yii 2.0, Symfony, Spring і Django

Інтернет-магазин будматеріалів під ключ – відмінний варіант розширити свій бізнес з мінімальними витратами. Це дозволить вам створити ефективний інструмент з повною функціональністю і відмінними можливостями. Фреймворки Laravel, Yii 2.0, Symfony і Spring / Django дозволяють реалізувати будь-яку ідею в сфері інтернет торгівлі.

  • Персоналізація

Покупці купують більше, якщо впевнені, що пропонований товар враховує їх індивідуальні потреби. Подібно до того, як професійний консультант в магазині може запропонувати товари, які можуть сподобатися покупцеві, веб-сайт також може бути оснащений функцією розумних рекомендацій. На основі даних, зібраних від користувачів, алгоритми інтернет-магазину можуть вчитися і в наступний раз пропонувати більш точні рекомендації. Для досягнення максимальної точності ваш майбутній ІМ зможе збирати таку інформацію, як демографічні дані, попередні покупки, історія пошуку, переглянуті продукти і елементи, додані в списки бажань.

Ми допоможемо вам створити інтернет-магазин будматеріалів з унікальним дизайном і широким функціоналом. Ви отримаєте інструмент, здатний позитивно впливати на вибір споживача. Ми налаштовані на те, щоб ваші клієнти отримували гарантовано якісний сервіс. Наші професійні розробники і найсучасніші інструменти програмування – гарантія того, що ми виправдаємо ваші очікування.

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Файли cookies
Будь ласка, дозвольте використання cookies для більш ефективної роботи з сайтом