AVADA MEDIA

3D конфігуратор вікон

3D конфігуратор вікон

AVADA MEDIA

3D конфігуратор вікон AVADA MEDIA

Дизайнерські вікна – складний продукт, який вимагає особливого підходу в продажах. По-перше, тому що вони виготовляються суто під проєкт – готовий продукт неможливо подивитися в шоу-румі і прикинути, як він буде виглядати в вашому домі.

По-друге, варіантів зміни дизайну у вікон не багато. Але є способи створити унікальний дизайн навіть для вікон.

Особливо добре це помітно на прикладі індивідуальних будівельних проєктів, будівель з унікальною архітектурою, а також засклених терас, оранжерей та інших об’єктів з великою площею скління.

Щоб залучити потенційних замовників вашого дизайнерського продукту і перетворити їх в покупців, варто дати їм інструмент і можливість для повноцінної максимальної візуалізації результату. Це можливо, якщо використовувати 3D конфігуратор вікон, розроблений компанією AVADA MEDIA.

Які переваги ви отримуєте з 3D конфігуратором

AVADA MEDIA

Які переваги ви отримуєте з 3D конфігуратором AVADA MEDIA

Конфігуратор є конструктором, в якому користувач може створити свій унікальний проєкт скління. Він розміщується і працює прямо в браузері, так що відвідувачеві вашого сайту не потрібно завантажувати будь-які плагіни або програми. Ви можете вивести кнопку запуску конфігуратора прямо в каталог базових виробів, щоб користувач міг відразу ж відкривати цікавлячий його набір елементів і створювати з них унікальні проєкти. Головна мета, яку переслідує такий конфігуратор – це дати користувачеві можливість працювати з будь-якими елементами в вашому каталозі і створювати з них індивідуальні проєкти, а також швидко замовляти прорахунок виготовлення вікон у вашій компанії.

З цією метою в конфігураторі передбачена можливість задавати розміри і форму віконного отвору, а також розміри і форму стін для оранжерей, терас та інших об’єктів з великою площею скління. За допомогою конфігуратора користувач може створювати власний унікальний проєкт віконного скління для котеджу, заміського будинку або офісу, який буде прекрасно гармоніювати з дизайном приміщення і зовнішніх стін.

 Конфігуратор вікон від AVADA MEDIA – це відмінна можливість: для вас – залучити нових замовників і перетворити їх на постійних, а для ваших замовників – створити проєкт вікон своєї мрії, а не зупинятися на типових рішеннях. Робота з конфігуратором вікон проста і інтуїтивно зрозуміла. Користувач не повинен замислюватися про розміри, так як конструктор пропонує зручну розмірну сітку.  Створити свій проєкт скління можна, використовуючи набір профілів, склопакетів, колірних рішень, карнизів і інших елементів, а також задаючи стиль відкривання вікон. Користувач просто перетягує потрібні елементи і будує з них вікно, легко змінюючи конфігурацію окремих блоків.

В процесі або після закінчення роботи користувач може розглянути те, що у нього вийшло, з усіх боків – для цього модель можна обертати на 360 градусів, змінювати освітлення, відкривати і закривати вікно. Текстури натуральні, так що користувач конфігуратора може отримати точне уявлення про зовнішній вигляд матеріалу.

3D конфігуратор вікон

Технічні рішення

AVADA MEDIA

Технічні рішення AVADA MEDIA

Конфігуратор реалізований виключно на браузерних технологіях. Це означає, що він без проблем запуститься на всіх сучасних браузерах, будь то мобільні пристрої або десктопи. Від сервера клієнту, тобто браузеру, передається набір скриптів, які візуалізуються за допомогою технології WebGL. Це дозволяє запускати конфігуратор навіть з повільним інтернетом і на слабких пристроях. Реалізовано конструктор у вигляді набору тривимірних моделей з запрограмованими можливостями здійснювати певні маніпуляції з ними.

Моделі можуть бути надані замовником, взяті з онлайн-каталогів або намальовані нашими дизайнерами – найчастіше використовується комбінований підхід. Для відтворення тривимірних моделей використовується пакет blend4web, а також програма 3 DS Max, в якій ми створюємо текстури і освітлення. Важливо забезпечити гарну візуалізацію віконного скла. Правильна фізика відблисків і віддзеркалень дуже впливає на сприйняття моделі. Потім настає стадія програмування. Конфігуратор розробляється на мові JavaScript, який виконується в браузері.

Для розробки веб-додатків, що працюють з тривимірною графікою по технології WebGL, ми використовуємо бібліотеки Three.js і Babylon.js., Які надають широкі можливості для програмування 3D-об’єктів. В ряді випадків використовується движок Unity, який застосовувався в багатьох комп’ютерних іграх . Він дозволяє максимально точно програмувати всі рухи в конструкторі. 3D-конфігуратор вікон для вашого бізнесу – це відмінне рішення, якщо ви пропонуєте користувачам нестандартні віконні рішення.

Але він буде корисний і для компаній з виготовлення та встановлення типових металопластикових вікон, адже завдяки конфігуратору користувач зможе точно визначитися з розташуванням, орієнтацією, способом відкривання і розмірами стулок. Тобто зробити все те, що інакше вимагало б великих зусиль фантазії. Коли проєкт готовий, конфігуратор дозволяє в один клік відправити його на прорахунок менеджеру, скорочуючи потенційному клієнту шлях і прибираючи непотрібні складності. Так що конфігуратор вікон може стати точкою залучення уваги і потужним інструментом підвищення продажів для вашого бізнесу, незалежно від спеціалізації.

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Файли cookies
Будь ласка, дозвольте використання cookies для більш ефективної роботи з сайтом