AVADA MEDIA

3D КОНФІГУРАТОРИ МЕБЛІВ

3D конфігуратори меблів і чим вони корисні вашому бізнесу

AVADA MEDIA

3D конфігуратори меблів і чим вони корисні вашому бізнесу AVADA MEDIA

Бізнес з продажу меблів часто відчуває труднощі у взаємодії з клієнтами і потенційними замовниками. Високі ризики помилок при оформленні замовлення внаслідок дії людського фактора. Швидка взаємодія з потенційним замовником налагодити складно, не менш складно підвищити конверсію – тобто перетворити переходи на сайт з соціальних мереж або реклами в реальні продажі. Пов’язано це з тим, що потенційний покупець, перейшовши на сайт, втрачається, не може вибрати підходящий варіант і реально співвіднести його зі своїми потребами і бажаннями. Особливо якщо ваш бізнес передбачає можливість для клієнта спроєктувати меблевий гарнітур самостійно.

Звичайний вихід, який пропонують в такому випадку меблеві компанії – це виклик фахівця, який на місці уточнює і фіксує всі побажання замовника, виробляє обміри та надає зразки текстур і квітів. Але цей варіант для багатьох не є прийнятним і не дає можливості подивитися модель майбутньої меблів відразу.

Для того, щоб надати клієнтам можливість візуалізації меблів, перш ніж замовляти і самостійного її моделювання без навичок дизайну, найкраще розмістити на вашому сайті 3D-конфігуратор меблів. Це веб-додаток, що запускається в браузері і дає відвідувачеві сайту можливість візуалізувати різні варіанти меблевих гарнітурів і подивитися, як вони будуть виглядати в конкретному інтер’єрі. Для цього користувачеві надається зручний і інтуїтивно зрозумілий графічний інтерфейс з великим каталогом меблевих елементів і готових моделей, які можна змінювати на свій розсуд, створюючи свій дизайн.

З таким конструктором кожен відвідувач вашого сайту зможе створити меблі, які в точності відповідають його смаку і параметрам приміщення. 3D-конфігуратор меблів дозволяє розставляти меблі в приміщенні, міняти її колір і текстури, для м’яких меблів міняти варіанти оббивки, змінювати лінійні характеристики. Наприклад, якщо клієнт хоче замовити кухонний гарнітур, але надані варіанти не поміщаються на його кухні, він може змінити лінійні розміри готової моделі і створити унікальний комплект на замовлення.

Найголовніше в такому 3D-конфігураторі – це те, що для роботи з ним абсолютно не потрібні навички в дизайні. Все управління максимально спрощено і інтуїтивно зрозуміло. До того ж, конфігуратор не вимагає установки, як окрема програма – він відкривається в браузері, який і обробляє всі моделі. Завдяки цьому скорочується час і маршрут доставки цінності до клієнта: він просто вибирає розділ, що цікавить в каталозі і в один клік запускає конфігуратор з уже завантаженими моделями.

Підхід, при якому клієнт може не просто подивитися, як буде виглядати товар, але і сам змінює його характеристики – на 60% підвищує ймовірність того, що замовлення буде розміщений саме у вас. Тим більше, що 3D-конфігуратор меблів дозволяє в один клік зберегти створений проєкт з кресленням і відправити його для прорахунку.

Таким чином, ви отримуєте потужний інструмент залучення потенційних покупців, який буде вигідно відрізняти ваш онлайн-магазин або сайт майстерні від конкурентів.

Як відбувається робота з 3D-конфігуратором меблів

AVADA MEDIA

Як відбувається робота з 3D-конфігуратором меблів AVADA MEDIA

Розглянемо для прикладу кухонний комплект. Після відкриття конфігуратора користувач може задати лінійні параметри приміщення, щоб обрані ним моделі можна було легко вписати навіть в нестандартне планування – наприклад, в кухню з виступаючою за лінію стіни вентиляційною шахтою, округлений кухню і т.д.

Після цього користувач може завантажити з каталогу потрібну йому модель і меблеві елементи, які можна змінювати. У процесі створення легко можна перемикатися з тривимірного виду на двомірний, щоб контролювати, як меблі вписується в планування кухні. У тривимірному варіанті користувач може обертати весь комплект або його окремі конструктивні елементи, розглядаючи їх з усіх боків, наближати і віддаляти.

Користувач може додавати і видаляти елементи конструкції – наприклад, замінювати висувні шафи полицями або змінювати глибину тумб.

Також є можливість задавати текстури, вибираючи їх з каталогу, і кольору. Всі текстури детально промальовані і мають фотографічну якість, їх можна детально розглянути ближче.

Ще одна важлива особливість 3D-конфігуратора меблів – він дозволяє моделювати освітлення. Користувач легко налаштує природне освітлення з вікна або точкове штучне світло, щоб подивитися, як виглядає модель в різних варіантах і які створює тіні. Завдяки такій наочності вибір стає зробити значно простіше.

Коли модель готова і користувача все влаштовує, він може в один клік відправити її вашому менеджерові. Після чого запускається стандартний бізнес-процес по виготовленню, доставці і складанню меблів.

3D конфігуратори меблів і чим вони корисні вашому бізнесу

Які технології використовуються

AVADA MEDIA

Які технології використовуються AVADA MEDIA

Особливість 3D-конфігуратора меблів – в тому, що він дуже легкий і швидкий, запускається навіть на слабких пристроях і з повільним інтернетом. Також його можна запустити на смартфоні як кросплатформний додаток.

Графічна частина – а саме, всі моделі меблів і меблевих елементів, деталі інтер’єру, освітлення – можуть бути надані клієнтом, взяті з онлайн-каталогів або створені нашими дизайнерами. Найчастіше використовується комплексний підхід. Для створення тривимірних моделей використовується пакет Blend4web, а також програма 3DS Max, в якій створюється освітлення і задаються текстури.

Потім необхідно запрограмувати роботу конфігуратора. В ході цього етапу програмується кожен можливий варіант взаємодії користувача з веб-додатком.

При розробці використовується мова JavaScript, яка виконується в браузері без додаткових плагінів. Доповнюють і розширюють можливості JavaScript по роботі з тривимірною графікою бібліотеки Three.js і Babylon.js.

3D-конфігуратор меблів реалізується за технологією WebGL, з якою працюють всі сучасні браузери. Ця технологія обробляє тривимірну графіку і кодує її в HTML-документ, завдяки чому досягається висока швидкість роботи веб-додатка і його універсальність.

Розмістивши 3D-конфігуратор меблів від AVADA MEDIA на вашому сайті, ви зможете залучити й утримати значно більше клієнтів, підвищивши конверсію сайту та, в результаті, збільшивши прибуток.

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Файли cookies
Будь ласка, дозвольте використання cookies для більш ефективної роботи з сайтом