AVADA MEDIA

3D КОНФІГУРАТОР ІНТЕР'ЄРУ

3D конфігуратор інтер'єру

AVADA MEDIA

3D конфігуратор інтер'єру AVADA MEDIA

При покупці нової квартири або будинку, а також при плануванні ремонту або кардинальної зміни обстановки у всіх виникають питання: як краще обставити приміщення, яке покриття для стін вибрати і які меблі придбати. Існують програми для дизайну і планування інтер’єру, але вони вимагають установки і досить складні в освоєнні. Але візуалізувати майбутній інтер’єр приміщення можна і без додаткового програмного забезпечення, для цього підійде спеціальний веб-додаток – 3D конфігуратор інтер’єру, що запускається в браузері.

Такий тривимірний конфігуратор може бути доданий на сайт компанії-забудовника, дизайнерського бюро, меблевого магазину або салону з продажу шпалер – сфера застосування 3D конфігуратора інтер’єру дуже широка. Головна його особливість у тому, що він дуже простий у використанні і пропонує користувачеві самостійно конструювати своє майбутнє житло за допомогою пропонованого асортименту інтер’єрних рішень.

Можливість самостійно підбирати все елементи і створювати інтер’єр значно збільшує залученість і шанси на те, що користувач зробить замовлення саме у вашому магазині, бюро або агентстві.

Реалізований у вигляді веб- або кросплатформного мобільного додатку, конфігуратор обробляється браузером користувача і не вимагає установки програм або додатків. Причому на пристрій користувача передаються не файли зображень, тривимірної графіки або анімації, а скрипти – «інструкції» для рендерингу, який здійснюється на стороні клієнта з високою швидкістю. Завдяки цьому 3D конфігуратор добре працює навіть з повільним інтернет-з’єднанням. А технологія WebGL забезпечує стабільну і коректну роботу веб-додатка на всіх сучасних браузерах, включаючи мобільні пристрої.

3D конфигуратор интерьера

Області застосування 3D конфігуратора

AVADA MEDIA

Області застосування 3D конфігуратора AVADA MEDIA

3D конфігуратор інтер’єру може використовуватися, наприклад, для візуалізації свого майбутнього будинку потенційним замовником на сайті будівельної фірми. Веб-додаток дасть можливість задавати кількість, площу і взаємне розташування кімнат і інших приміщень в будинку. Так потенційний замовник зможе зробити віртуальну екскурсію по майбутньому будинку, а не просто подивитися на архітектурний план. Можливість додавати і переміщати різні предмети інтер’єру самостійно, змінювати оформлення стін і інші елементи – вигідно відрізняє 3D конфігуратор також від створеного дизайнером тривимірного статичного макета.

Користувач конфігуратора приміщень може задавати шпалери або інше покриття для стін з високим ступенем деталізації текстури, змінювати оформлення вікон, дверей, підлоги, самостійно розміщувати і переміщати освітлювальні прилади і багато іншого. Практично будь-які побажання замовника по оформленню інтер’єру в конфігураторі ми зможемо реалізувати, використовуючи сучасні технології малювання і анімації. Розміщуючи такий 3D конфігуратор інтер’єру на сайті вашого архітектурного агентства або будівельної фірми, ви значно збільшуєте його привабливість для потенційного замовника. Причому конфігуратор може стати інструментом продажів: достатньо додати в нього кнопку «замовити прорахунок», і, якщо користувач натисне її, ваш менеджер з продажу зможе працювати з ним безпосередньо.

Ще одна сфера застосування онлайн-конфігуратора – продаж оздоблювальних матеріалів. Представлені в каталозі сайту шпалери, інтер’єрні фарби, елементи оформлення і інші товари можна оцифрувати і додати в конструктор інтер’єрів. Завдяки цьому користувач зможе наочно уявити, як буде виглядати кімната з тим чи іншим кольором стін. Важливо, що конфігуратор дозволяє додати також різні варіанти освітлення, що імітують як природне денне, так і штучне освітлення різних видів.

Ще одна область, де 3D конфігуратор буде дуже хорошим способом залучення клієнтів – меблеві магазини і дизайнерські бюро зі створення меблів на замовлення. У першому випадку в каталог цифрових моделей додаються всі меблі, які є в асортименті магазину. Користувач може моделювати приміщення – наприклад, задавати площу, конфігурацію, розташування дверей і вікон, налаштовувати освітлення. А потім вже розставляти в ньому меблі на свій смак, підбирати різні варіанти колірного оформлення і здійснювати будь-які інші дії. Зрозуміло, кожен предмет меблів можна збільшувати і розглядати окремо.

3D конфигуратор интерьера

Можливості користувача

AVADA MEDIA

Можливості користувача AVADA MEDIA

Користувач конфігуратора може завантажувати типові планування і адаптувати їх під себе, може завантажувати готовий проєкт зі збережених дизайнерами і вносити в нього зміни на свій смак. Може вибирати будь-які доступні до застосування в конфігураторі елементи прямо в каталозі, для чого передбачається спеціальний елемент керування. Також є можливість завантажити готовий проєкт на комп’ютер користувача або відправити на прорахунок менеджеру.

За бажанням замовника в конфігуратор додаються фільтри інтер’єрів, щоб користувач відсівав свідомо не цікавлячі його варіанти і максимально кастомізував процес. Всі елементи управління 3D конфігуратора інтер’єру інтуїтивно зрозумілі і забезпечені підписами, за бажанням можливе налаштування локалізації веб-додатка – додавання різних мов і систем вимірювання.

Використовувані технології візуалізації

AVADA MEDIA

Використовувані технології візуалізації AVADA MEDIA

Моделі для конфігуратора інтер’єру надаються замовником, завантажуються з відкритих каталогів або створюються нашими дизайнерами в залежності від проєкту. Для малювання та анімації використовуються такі програми, як Blend4web, 3DS Max і інші.

Програмна частина пишеться на базі технології WebGL на мові JavaScript з використанням бібліотеки Three.js.

Це дозволяє створювати тривимірні моделі з деталізованою текстурою, при цьому не перевантажуючи пристрій користувача. Конфігуратор запускається прямо в браузері як набір скриптових команд.

Конфігуратор інтер’єру від компанії AVADA MEDIA – це зручний інструмент підвищення інтересу до вашого бренду і продукції, що служить каналом продажів і ефективним атрактором для потенційних замовників.

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Файли cookies
Будь ласка, дозвольте використання cookies для більш ефективної роботи з сайтом