AVADA MEDIA

Розробка Інтернет-магазина одягу та взуття

Інтернет-магазин одягу

AVADA MEDIA

Інтернет-магазин одягу AVADA MEDIA

Створення інтернет-магазину – ефективний інструмент для просування бізнесу. Завдяки цьому можна розмістити весь асортимент товарів в одному місці. Великі можливості SEO-просування дозволять вийти в топ пошукової видачі вже через півроку, а також просувати свій магазин по конкретних позиціях.

Ви також можете підключити додаткові канали залучення цільових клієнтів на свій веб-сайт. Ми пропонуємо створити високонавантажений інтернет-магазин одягу під ключ. Якісна розробка посприяє формуванню позитивного іміджу вашого бренду.

Інтернет-магазин одягу

Розробка інтернет-магазину одягу

AVADA MEDIA

Розробка інтернет-магазину одягу AVADA MEDIA

Для того щоб професійно створити інтернет-магазин одягу з високою відвідуваністю і високою конверсією, необхідно мати розуміння впливу зовнішнього вигляду сайту на сприйняття і знання основ проєктування високонавантажених систем. Завдяки нашому досвіду ми готові створити ефективний і функціональний ресурс, здатний гнучко масштабуватися при збільшенні призначеного для користувача трафіку.

Ми пропонуємо:

  • Розробка інтернет-магазину з нуля
    Індивідуальний підхід до виготовлення інтернет-продукту дозволяє розробити дійсно унікальний сайт. Ви отримаєте інструмент, здатний позитивно впливати на вибір споживача, так як сайти, написані під конкретного клієнта або бренд, більш запам’ятовуються у порівнянні зі звичайними CMS.
  • Створення інтернет-магазину одягу під ключ на фреймворками Laravel, Yii 2.0 і Symfony
    Інтернет-магазин під ключ – відмінний варіант розширити свій бізнес з мінімальними витратами. Це дозволить вам створити ефективний інтернет-магазин з повною функціональністю і відмінними можливостями. Фреймворки Laravel, Yii 2.0 і Symfony дозволяють реалізувати будь-яку ідею в сфері інтернет торгівлі.

За вашим бажанням інтернет-магазин одягу може мати наступний функціонал:

  • Створення каталогів і вітрин товарів з фото та відео.
  • Швидке додавання великої кількості асортиментних одиниць за допомогою табличних файлів.
  • Впровадження платіжних шлюзів, що містять будь-які способи оплати покупок.
  • Новинний канал, який містить інформацію про розпродажі, акції, знижки, нові надходження.
  • Реєстрація користувачів.
  • Особистий кабінет.
  • Збереження історії покупок.
  • Система статистики для моніторингу торгового процесу і оцінки ефективності продажів.
  • Канали зворотного зв’язку для підтримки клієнтів, щоб покупець міг отримати рекомендації або відповідь на питання.
  • Система інформування клієнта про стан покупки, доставки.
Інтернет-магазин одягу

Створити свій інтернет-магазин одягу в AVADA MEDIA

AVADA MEDIA

Створити свій інтернет-магазин одягу в AVADA MEDIA AVADA MEDIA

Незмінні принципи роботи при створенні сайту будь-якого типу гарантують якісний результат. Замовивши послугу в AVADA MEDIA, ви отримаєте:

  • Індивідуальний підхід до кожного клієнта

Ми проаналізуємо ваш бізнес, продукт і ваших конкурентів. Тільки вивчивши слабкі і сильні сторони опонента і свої власні, ви зможете вибудувати правильну стратегію і тактику розвитку інтернет-магазину

  • Гарний дизайн

Гарний дизайн вашого інтернет-магазину, відповідний фірмовому стилю вашого бренду, буде позитивно впливає на візуальне сприйняття відвідувачів.

  • Зручне юзабіліті

Професійна розробка і програмування сайту дозволяють відвідувачам легко здійснювати покупки. Проста і зрозуміла адміністративна панель полегшить життя адміністраторам інтернет-магазину.

  • SEO оптимізація

Створення інтернет-магазину за замовчуванням має на увазі наявність модуля SEO. Після розміщення на хостингу сайт відразу ж буде повністю готовий до подальшої роботи по SEO.

  • Широкий і зрозумілий функціонал

Швидке завантаження сторінок, повна адаптація з мобільними пристроями, інтеграція з платіжними сервісами, зручність перегляду каталогу товарів, точність роботи пошукової системи, якісні фото та відео, сторінки з описом товару і технічними характеристиками, інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, зручний особистий кабінет – все це буде присутнє на вашому сайті.

На етапі тестування ми перевіряємо весь функціонал інтернет-магазину, щоб виявити і усунути можливі помилки в коді. Тільки після цього ви отримаєте повністю перевірений і працездатний продукт.

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Файли cookies
Будь ласка, дозвольте використання cookies для більш ефективної роботи з сайтом