Blockchain технології

РОЗРОБКА КРИПТОГАМАНЦЯ

РОЗРОБКА КРИПТОГАМАНЦЯ

Blockchain

РОЗРОБКА КРИПТОГАМАНЦЯ Blockchain

Зберігання цифрових засобів – це важливе завдання для будь-якого трейдера, який працює з криптовалютами. Тому до вибору крипто-гаманця варто підійти відповідально.

У цій статті ми розглянемо, які існують види криптогаманців, чим вони відрізняються, і навіщо потрібно розробляти власний гаманець, коли ринок пропонує готові рішення.

РОЗРОБКА КРИПТОГАМАНЦЯ

Що таке криптогаманець, і як він працює

Blockchain

Що таке криптогаманець, і як він працює Blockchain

Користувачі часто кажуть, що зберігають криптовалюту на гаманцях. Але в дійсності – це не так. Цифрові активи знаходяться на блокчейні, а гаманець – це лише інструмент, що відкриває людині доступ до певної кількості монет всередині децентралізованої мережі і забезпечує їх безпечне зберігання.

Сам по собі криптогаманець – це спеціальна програма, яка дає людині можливість взаємодіяти з блокчейном: проводити платежі, відправляти перекази, зберігати кошти та інше. З технічного боку, таке ПЗ може бути інтегровано з програмним, біржовим або апаратним середовищем.

Незалежно від типу гаманця, він обов’язково містить два елементи – приватний і публічний ключі:

  • Публічний – унікальна адреса користувача, який має вигляд цифро-буквеного рядка, яку може побачити будь-який учасник мережі. Необхідний для створення платежів на рахунок конкретного гаманця.
  • Приватний – секретний ключ, необхідний для підтвердження переказів. З його допомогою проводяться всі транзакції з рахунку, і той хто володіє цим ключем – володіє повним доступом до засобів на гаманці. Фактично, це ряд випадкових цифр, які розсилаються.

Якщо спростити, публічний ключ можна порівняти з номером банківської картки, який ви відправляєте контрагенту для отримання оплати, а приватний – з пін-кодом і CVV кодом.

При проведенні фінансової операції, вона підписується приватним ключем, а потім вирушає в блокчейн-ланцюжок. Після перевірки блокчейном, транзакція виконується.

РОЗРОБКА КРИПТОГАМАНЦЯ

Типи крипто-гаманців

Різновид

Типи крипто-гаманців Різновид

Щоб замовити крипто гаманець, потрібно розуміти, яких різновидів вони бувають. Глобально, цифрові гаманці можна розділити на два типи: кастодіальні і не кастодіальні. Розглянемо кожен з них детальніше.

Кастодіальний гаманець

Це гаманці, в яких приватний і публічний ключі користувача, а також всі дані про його транзакціях зберігаються третьою стороною. Багато хто вважає такий вид гаманців небезпечним, і схильним до зломів. Але, в той же час, вони дають можливість відновлення доступу до засобів, якщо користувач втратив пароль або секретну фразу.

Кастодіальні гаманці можна розділити на:

  • Біржові – в яких ключі створюються і зберігаються біржею.
  • Програмні – створюються приватними розробками, які зберігають всі дані на власних серверах.

Не кастодіальний гаманець

Вид гаманців, в яких ключі належать безпосередньо його власникові, і не передаються третім особам. Безумовно, з точки зору безпеки, такі гаманці є більш надійними. Але, в той же час, користувачеві потрібно відповідально ставиться до зберігання ключів, адже в разі їх втрати, знову отримати доступ до своїх грошей буде неможливо.

Не кастодіальні гаманці можна розділити на:

  • Програмні – мають вигляд програми, яка завантажується на персональний комп’ютер.
  • Веб-гаманці – найбільш поширені і зручні гаманці, за допомогою яких можна здійснювати транзакції прямо на сайтах. Вони доступні прямо в браузері, і можуть використовуватися людиною де завгодно, незалежно від місцезнаходження. Головний недолік таких гаманців – високий ризик злому.
  • Мобільні – додатки, які відкривають можливість управляти цифровими активами зі смартфона.

Який крипто-гаманець створити?

AVADA-MEDIA

Який крипто-гаманець створити? AVADA-MEDIA

У крипто-індустрії працює одне правило: кожен за свої гроші відповідає сам. Наприклад, в реальному світі можна покласти гроші в банк, і бути спокійним, що вони нікуди не дінуться. З цифровий валютою це не працює.

Вибираючи гаманець з тих, які вже є на ринку, доведеться вибирати баланс між зручністю і безпекою. Чим вище один параметр, тим нижче іншої. І навпаки. Тому, якщо ви плануєте зберігати великі суми, рекомендуємо замовити розробку криптовалютного гаманця, який буде повністю відповідати вашим запитам.

Переваги розробки власного гаманця

AVADA-MEDIA

Переваги розробки власного гаманця AVADA-MEDIA

Використання власного додатка для управління криптовалютою відкриває перед користувачем необмежені можливості. У процесі розробки, можна реалізувати не тільки основний набір функцій гаманця, а й додаткові можливості, в тому числі:

  • мультивалютність;
  • покупка і продаж криптовалюта за допомогою фіатних засобів;
  • підключення торгового мерчанта для прийому платежів;
  • розробка надійного безпекового простору для торгів між користувачами.

Важливо, що використовуючи власний крипто-гаманець, користувач не переплачує комісію. Тому, вартість розробки такого рішення швидко окупиться.

РОЗРОБКА КРИПТОГАМАНЦЯ

Де замовити розробку гаманця

AVADA-MEDIA

Де замовити розробку гаманця AVADA-MEDIA

Замовляючи створення крипто-гаманця в AVADA MEDIA, ви можете розраховувати на 9-річний досвід співробітників студії в сфері блокчейн-розробки.

Ми створимо:

  • Додаток для управління криптовалютними активами, який буде працювати на будь-яких платформах, включаючи IOS, Windows, Android, Linux, Mac OS і різні веб-браузери.
  • Функціонал, який буде заточений на рішення конкретно ваших завдань. Без зайвих опцій, що відволікають увагу і уповільнюють швидкість роботи сервісу.
  • Зручний інтерфейс, зрозумілий на рівні інтуїції.
  • Захист від хакерських атак: локальних і глобальних, яка досягається за рахунок надійного шифрування даних.

Наші співробітники використовують передові технології, щоб забезпечити максимальну безпеку, адаптивність і швидкість роботи додатків.

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Файли cookies
Будь ласка, дозвольте використання cookies для більш ефективної роботи з сайтом