AVADA MEDIA

Детектування і синтез мови

Детектування і синтез мови

AVADA MEDIA

Детектування і синтез мови AVADA MEDIA

Останні досягнення в області штучного інтелекту (ШІ) привели до значного підвищення якості та реалістичності контенту, створеного за допомогою нових технологій. Область застосування ШІ швидко збільшується, він охоплює все нові сфери життя людини, вирішує широке коло завдань і ефективно оптимізує процеси.

Штучне відтворення людської мови або “синтез мови” – це метод, заснований на машинному навчанні, який застосовується для перетворення тексту в мову. Він використовується при розробці різних програм і додатків, навігації, телефонії, спеціальних систем для людей з ослабленим зором, голосових помічників, ботів, IVR-систем і т. д.

Впровадження нейромереж в софт для детектування і синтезу мови

AVADA MEDIA

Впровадження нейромереж в софт для детектування і синтезу мови AVADA MEDIA

Синтез мови є однією з поширених завдань, яку розробники ставлять перед штучним інтелектом. Нейронні мережі, за своїм устроєм нагадують нервову систему людини, показують стабільно високий результат і швидко удосконалюються.

Машинне навчання почало застосовуватися в технології відносно недавно. В ході досліджень з’ясувалося, що безліч компонентів у всій системі можна замінити функціоналом нейронних мереж. Це рішення дозволило не тільки істотно поліпшити алгоритми, але і загальну якість синтезу мови.

Сьогодні навчання ШІ відбувається за допомогою великої кількості аудіозаписів і текстів, які аналізує система. У деяких випадках, наприклад, якщо машина повинна відтворити голос реальної людини, з цією метою використовуються записи публічних виступів, інтерв’ю або результати творчої діяльності. У ролі текстових пар можуть виступати стенограми або тексти, отримані після корекції автоматично розпізнаної мови.

Як правило, синтез мови на базі нейронних мереж складається з трьох основних модулів:

  • нормалізації тексту;
  • синтезу спектрограми з тексту;
  • синтезу звукової інформації з спектрограми (voice encoder).

Одним із прикладів успішного впровадження технології є проєкт Cloud Text-to-Speech компанії Google, який перетворює текст в природно чуже мовлення за допомогою API на базі штучного інтелекту. Користувачі можуть вибрати голосовий профіль, відповідний для організації, і використовувати його в бізнес-процесах.

Крім того, синтез мови знаходить застосування в індустрії розваг і ігрової індустрії. Наприклад, унікальні штучні голоси використовуються в відеоіграх і складній анімації, щоб зробити їх більш реалістичними і подарувати геймерам новий досвід.

Для того щоб уникнути шахрайства та незаконного використання технології, розробники також запропонували методи, що дозволяють відрізнити справжній людський голос від синтезованого. Наприклад, нейронні мережі вводять специфічні і незвичайні спектральні кореляції, які не зустрічаються в людській мові. Хоча ці кореляції не завжди вдається почути, їх можна виміряти за допомогою інструментів біспектрального аналізу і таким чином виявити робота.

Переваги розробки ПЗ для детектування і синтезу мови в AVADA MEDIA

AVADA MEDIA

Переваги розробки ПЗ для детектування і синтезу мови в AVADA MEDIA AVADA MEDIA

Незважаючи на те, що нейронні мережі почали використовуватися для синтезу мови відносно недавно, вони вже встигли обігнати класичні підходи і з кожним роком успішно виконують все нові і нові функції. Інноваційні моделі викликають великий інтерес у компаній і організацій, які прагнуть активно впровадити штучний інтелект в робочі процеси.

Компанія AVADA MEDIA пропонує комплексні послуги з розробки повнофункціонального програмного забезпечення для детектування і синтезу мови. Система використовує методи нейронної мережі для забезпечення персоналізованої взаємодії з користувачем.

Голос, який бізнес вибирає для автоматичної комунікації з клієнтами, представляє бренд та допомагає йому завоювати довіру цільової аудиторії. Наприклад, технологія може поліпшити функцію обслуговування клієнтів за рахунок використання автоматизованих (але природно) голосів, а також зменшити витрати і знизити навантаження на менеджерів. Також методика використовується у корпоративному навчанні, таким чином підвищуючи продуктивність праці у довгостроковій перспективі.

Можна виділити кілька важливих переваг технології детектування і синтезу мови для бізнесу:

  • Простота використання для споживачів будь-якої вікової групи і зручний доступ до контенту.
  • Швидке підвищення якості обслуговування клієнтів.
  • Підтримка декількох мов, яка дозволяє розширити охоплення клієнтів по всьому світу.
  • Зменшення експлуатаційних витрат підприємства.

Синтез мови – це потужний інструмент, який може повністю змінити призначений для користувача інтерфейс при реалізації в програмних або апаратних продуктах, пристроях для читання електронних книг і т.д. Експерти не сумніваються, що в доступному для огляду майбутньому він стане ключем до творення нових потужних технологій і способів зв’язку.

Технологія має величезний потенціал, тому вже сьогодні може застосовуватися в багатьох областях, в тому числі:

  • озвучування персонажів ігор і анімаційних роликів;
  • начитка аудіокниг;
  • голосовий супровід аудіо- та відеокурсів;
  • рекламні ролики та аудиореклама;
  • озвучування голосових ботів, смарт-пристроїв і голосових помічників;
  • голосові поздоровлення;
  • взаємодія з користувачами в додатках і пристроях;
  • синтез усного мовлення, що має природне звучання, для німих людей, а також людей, які втратили можливість говорити.

Наші фахівці займаються розробкою програмного забезпечення, що дозволяє синтезувати реалістичну мову на основі будь-якого тексту, зі складними сценаріями і гнучкими налаштуваннями. Ми пропонуємо надійні IT-продукти, засновані на нейронних мережах і штучному інтелекті, які допомагають приймати ефективні рішення, автоматизувати процеси і масштабувати бізнес.

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@