AVADA MEDIA

ПАРСЕР ALIEXPRESS

ПАРСЕР ALIEXPRESS

AVADA MEDIA

ПАРСЕР ALIEXPRESS AVADA MEDIA

Аліекспрес – це, ймовірно, найпопулярніший маркетплейс китайських товарів. Тут закуповують товари за оптовими цінами сотні тисяч малих підприємців. І звичайно, дані з сайту Аліекспрес представляють великий інтерес з точки зору маркетингу і продажів. Збирати всю необхідну інформацію про продавців і товари вручну можливо, але занадто довго.

Набагато зручніше використовувати спеціальний парсер Аліекспрес, програмне забезпечення, яке в автоматичному режимі зможе збирати інформацію з карток товарів. Пошуковий запит, ключові слова і параметри пошуку задає користувач.

 

Таким чином ви зможете отримати всі ваші дані за лічені години в зручному для використання, редагування і розміщення форматі. Парсинг Аліекспресс з використанням розробленого компанією AVADA MEDIA парсеру дозволяє в реальному часі відстежувати динаміку цін, збирати кількість посилань базу, опису, характеристики і зображення товарів, отримувати відгуки та контакти продавців.

Багатопотоковий парсер обробляє десятки тисяч сторінок в хвилину, дозволяючи значно скоротити витрати часу і коштів на збір і актуалізацію бази даних в ручному режимі.

ПАРСЕР ALIEXPRESS

Функціонал парсеру Aliexpress

AVADA MEDIA

Функціонал парсеру Aliexpress AVADA MEDIA

Функціонал парсеру Аліекспрес може бути розширено. Але навіть базові можливості дозволяють отримувати з сайту маркетплейсу всі дані, які цікавлять користувача, настройки проведеного парсингу зберігаються і в подальшому можуть бути використані для повторного пошуку або для настройки автоматичного оновлення результатів із заданою періодичністю. Робота парсеру можлива як з хмари, без установки на комп’ютер користувача, так і з повною установкою.

Управління парсером дозволяє вказувати категорії на сайті маркетплейса Аліекспрес, які потрібно аналізувати, запускати процес вручну або автоматично, вивантажувати результати в різному форматі, в тому числі в форматах, що дозволяють редагування та імпорт даних в CMS вашого ресурсу. Зокрема, можливе вивантаження даних в форматі Excel, CSV, XML, JSON.

ПАРСЕР ALIEXPRESS

У чому переваги парсеру Aliexpress

AVADA MEDIA

У чому переваги парсеру Aliexpress AVADA MEDIA

Парсер Aliexpress може бути використаний для збору посилань, оцінки рейтингу товарів і кількості відгуків, збору описів і зображень, збору посилань на сайти продавців, відстеження динаміки цін. Ця інформація буде корисна підприємцям, які закуповують оптові партії на Аліекспрес, маркетологам, SEO-фахівцям, менеджерам із закупівлі та іншим категоріям користувачів.

Компанія AVADA MEDIA пропонує розробку сучасних потужних багатопоточних парсерів під замовлення за технічним завданням. Ми розробляємо як універсальні рішення, так і вузькоспеціалізовані, що розробляються в нашій компанії парсери можуть вирішувати широке коло завдань, включаючи парсинг закритих розділів, введення логіна і пароля, розпізнавання капчі, збір телефонних номерів та електронних адрес. Завдяки цьому ви отримуєте доступ до розділів, захищених від парсинга звичайними засобами.

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Файли cookies
Будь ласка, дозвольте використання cookies для більш ефективної роботи з сайтом