AVADA-MEDIA

Парсер Телеграм

Парсер Телеграм

AVADA-MEDIA

Парсер Телеграм AVADA-MEDIA

Таке програмне забезпечення, як парсер, використовується в усіх областях інформаційних технологій. Основне завдання – автоматизація рутинного процесу збору інформації та управління великими масивами зібраних з відкритих джерел даних. Парсери постійно удосконалюються і слідують за розвитком інтернет-технологій в цілому.

У зв’язку із зростанням популярності мессенджера Telegram, в тому числі і в комерційному сегменті, з’явилася потреба і в створенні парсеру для Телеграм, який би володів широким функціоналом і автоматизував роботу адміністраторів Телеграм-каналів.

Це стає критично важливим, якщо канал або група розростаються вже до сотень учасників або якщо ви використовуєте Telegram для просування. В такому випадку вам буде потрібен парсер бот Телеграм – програма, що з’єднує функціонал парсеру даних учасників і бота, який займається управлінням контентом.

У компанії AVADA MEDIA є досвід створення подібних парсер пошукових роботів як для телеграм, так і для інших месенджерів.

Парсер Телеграм

Функціонал парсерів Telegram

AVADA-MEDIA

Функціонал парсерів Telegram AVADA-MEDIA

Функціонал парсеру Telegram може широко варіюватися в залежності від ваших потреб:

  • організація ботом розсилок по зібраним контактам;
  • фільтрація спаму в групі за заданими ключовими словами;
  • інформування клієнтів;
  • збір контактної інформації учасників групи або передплатників каналу;
  • інвайтінг (робити це засобами самого телеграм заборонено).

Основною метою парсингу в Телеграм є відбір і аналіз даних, які необхідні користувачу парсеру.

Оскільки потреби у всіх різні, парсери переважно розробляються під конкретні завдання. При цьому в них закладається можливість масштабування задач і ускладнення функціоналу.

Телеграм бот і парсер сайту має сенс об’єднувати в одне ціле, оскільки вони виконують суміжний функціонал. Для збору інформації в месенджері телеграм використовуються такі критерії, як кількість користувачів, тематика каналу або групи, ключові слова, активність на каналі або в групі і інші показники.

Також парсер дозволяє відсівати інших ботів, неактивних учасників або тих, хто навпаки, проявляє високу активність. Зібрані відомості можуть бути збережені в табличному вигляді або в форматі CSV для подальшого використання в CMS вашого ресурсу з метою, наприклад, організувати масову розсилку.

Парсер Телеграм

Корисні функції парсера Telegram

AVADA-MEDIA

Корисні функції парсера Telegram AVADA-MEDIA

У той же час бот парсер Телеграм має і безліч інших корисних для просування функцій. Наприклад, реєстрація акаунтів з різними проксі-серверами і сервісами для sms-реєстрації, накручувати перегляди постів, проводити опитування і організовувати голосування, редагувати створені акаунти, даючи їм зібрані в процесі парсингу імена. Ця можливість може використовуватися для організації розсилок з різних акаунтів.

Найбільш широко використовується можливість збирати аудиторію для подальшого розсилання запрошень. Парсер здатний знаходити в відкритих телеграм-каналах тисячі користувачів в хвилину і збирати всі відкриті дані профілів.

Список може бути в подальшому відсортований за будь-якими ознаками. Також затребуваний чекер – програма, що перевіряє контакти користувачів, зібраних парсером, і розсилає при необхідності sms на телефонні номери.

Розробники компанії AVADA MEDIA пропонують створення під замовлення парсерів-ботів для телеграм зі складним і гнучко настроюваним алгоритмом роботи. Ми гарантуємо стабільну роботу парсеру і проводимо первинну настройку, а також навчаємо вашого представника роботі з програмою для максимальної ефективності.

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@