AVADA MEDIA

HIGHLOAD .NET

Highload .NET

AVADA MEDIA

Highload .NET AVADA MEDIA

Довге завантаження сторінок, неповністю завантажений контент, випадкові помилки, відключення від сервера – поширені наслідки відсутності продуманої архітектури. Саме з цієї причини створення ПЗ, здатного витримувати високі навантаження, має першорядне значення для будь-якого динамічного бізнесу. Вибір оптимальної архітектури для будь-якого веб-рішення – архіважливе важливе питання, яке необхідно пропрацювати ще до запуску в роботу основного продукту. Завдяки хорошій масштабованості і високій пропускній здатності високонавантажені додатки на .NET з успіхом використовуються для сервісів з сотнями тисяч відвідувачів на добу, служб онлайн-бронювання та рішень для електронної комерції.

Незалежно від того, чи хочете ви створити веб-додаток або мобільний додаток, додаток IoT або рішення для обробки великих даних, використання служб розробки .NET – це, безумовно, правильний шлях. Причина для вибору цього рішення заснована на перевагах вибору технологій Microsoft, включаючи швидку розробку, масштабованість і надійність програмного забезпечення.

Ще одна перевага вибору даної технології – це підтримка компаній будь-якого розміру. Її з успіхом можна використовувати для розробки програмного забезпечення корпоративного рівня, які використовують високонавантажені сервіси на .NET, а також сучасних бізнес-інструментів для малих і середніх підприємств або стартапів. Завдяки широкому охопленню технологій Microsoft вибір на користь .NET є безпрограшним варіантом для багатьох підприємств.

Хмарні рішення ASP.NET Core, ASP.NET або C #, Xamarin або Azure – це лише деякі приклади технологій, необхідних для успішної розробки додатків .NET.

Додатки на базі Microsoft .NET охоплюють різні галузі розробки програмного забезпечення:

  • Високонавантажені додатки на .NET (highload apps .Net)
  • Високонавантажені сайти на .NET
  • IoT додатки
  • Крос-платформні додатки і ін.

Що таке .NET розробка?

AVADA MEDIA

Що таке .NET розробка? AVADA MEDIA

.NET – це платформа розробки з відкритим вихідним кодом, створена Microsoft. Він дозволяє розробникам створювати веб-додатки і мобільні додатки, надійні системи, хмарні рішення і кросплатформні додатки. Завдяки безліччі мов (C #, F #, Visual Basic), кросплатформним реалізаціям (.NET Core, .NET Framework, Xamarin / Mono) і бібліотекам .NET є дуже універсальним варіантом.

За підтримки активної спільноти розробників .NET ви можете бути впевнені, що завжди знайдете відповіді на свої питання. За даними Microsoft, 60 000 розробників і 3 700 компаній вже вносять свій внесок в платформу .NET.

Highload .NET

Легка адаптація кращих рішень для ваших бізнес-потреб

AVADA MEDIA

Легка адаптація кращих рішень для ваших бізнес-потреб AVADA MEDIA

.Net дозволяє створювати рішення з широкого спектру технологічних додатків. Це дозволяє легко адаптувати кращі рішення для ваших конкретних бізнес-потреб.

Це також узгоджена «екосистема», яка дозволяє розробникам, що спеціалізуються в одній області, швидко і ефективно знаходити себе в іншій області, використовуючи ті ж інструменти і середовища, а також, завдяки .Net Core, різні системні платформи.

Архітектура додатку .NET

AVADA MEDIA

Архітектура додатку .NET AVADA MEDIA

Розробляючи рішення за допомогою .NET, можна вибрати традиційну багаторівневу архітектуру. Це хороший вибір для проєктів середнього розміру, що забезпечує швидку доставку, простоту тестування і обслуговування. Якщо вам необхідно забезпечити масштабованість вашого додатка при збереженні низьких експлуатаційних витрат, ми рекомендуємо орієнтуватися на хмарну архітектуру.

Інший варіант, який також дозволяє створювати високо масштабовані додатки, є мікросервісна архітектура.

По-суті, мікросервіси – це будівельні блоки вашого застосування. Їх можна налаштовувати незалежно, масштабувати і розгортати відповідно до ваших мінливих потреб.

ASP.NET, веб-платформа Microsoft для .NET, спрощує розробку і розгортання мікросервісів. Також можна використовувати .NET з Docker, досягаючи відмінної продуктивності.

Highload .NET

Коли .NET - це найкраще рішення?

AVADA MEDIA

Коли .NET - це найкраще рішення? AVADA MEDIA

Перш за все, вибір .NET для розробки вашої програми забезпечить швидшу доставку з використанням Language Integrated Query (LINQ), асинхронного програмування, бібліотек і API, а також потужної Visual Studio.

Інвестуйте в послуги з розробки додатків .NET якщо хочете створити веб або мобільний додаток, в якому продуктивність має головний пріоритет. Вибір .NET також поліпшить безпеку і масштабованість вашого продукту. Таким чином, ви можете запустити свій проєкт з мінімальними ресурсами і з часом довести його до великої екосистеми.

Highload .NET

Замовити послугу .NET-розробки в компанії AVADA MEDIA

AVADA MEDIA

Замовити послугу .NET-розробки в компанії AVADA MEDIA AVADA MEDIA

Спеціалізовані групи розробників компанії AVADA MEDIA мають значний досвід по розробці високонавантажених проєктів на .Net. Ми розробимо для вашого бізнесу ПЗ будь-якої складності, здатне впорається з будь-якими проблемами продуктивності. Ми спроєктуємо системні архітектури, що забезпечують високу швидкість обчислень і безперебійне обслуговування з коротким часом відгуку.

Ми використовуємо найефективніші інструменти і технології, що дозволяють значно скоротити час обробки, а також підвищити продуктивність програми в кілька разів. Ми успішно реалізували безліч подібних проєктів, і готові використовувати свої знання і досвід для просування вашого бізнесу.

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Файли cookies
Будь ласка, дозвольте використання cookies для більш ефективної роботи з сайтом