AVADA MEDIA

Технічне завдання на розробку ERP-системи

ТЗ на розробку ERP-системи

AVADA MEDIA

ТЗ на розробку ERP-системи AVADA MEDIA

ERP (Enterprise Resource Planning) – це програмне забезпечення для управління виробничими процесами, оптимізації роботи з постачальниками, контролю ланцюжка поставок, звітності, фінансових операцій і т.д.

Впровадження ERP-системи має ряд переваг:

  • об’єднання всіх бізнес-процесів в одній програмі;
  • єдина система автоматизованого документообігу;
  • моментальний доступ до всіх процесів компанії;
  • ефективне планування і повний контроль діяльності компанії.

Технічне завдання допомагає визначити і зафіксувати основні вимоги до ERP: описати набір функцій, структуру даних, модулі і віджети, елементи інтерфейсу, розмежувати права доступу, виявити цілі і завдання кінцевого продукту.

Команда AVADA MEDIA займається складанням і візуалізацією технічних завдань, в яких вказуються всі ключові характеристики проєкту: від призначення продукту до нюансів проєктування і дизайну.

Технічне завдання на розробку ERP-системи

Особливості технічного завдання на розробку ERP

AVADA MEDIA

Особливості технічного завдання на розробку ERP AVADA MEDIA

Технічне завдання є головним орієнтиром для замовника і розробника. Клієнт висловлює побажання до його оформлення та доповнює документ, запропонований фахівцем. ТЗ допомагає передбачити всі спірні моменти і підібрати оптимальні рішення, в результаті чого робота виконується якісно і точно в строк.

Складання технічного завдання для ERP-систем відбувається в кілька етапів. Ми вказуємо в технічному завданні всі основні процеси та напрямки, які замовник хотів би автоматизувати.

Технічне завдання на розробку ERP-системи

Технічне завдання для ERP

AVADA MEDIA

Технічне завдання для ERP AVADA MEDIA

В технічне завдання для ERP включаються такі пункти:

  • мета і завдання системи: для цього попередньо складаються карти бізнес-процесів і тільки потім підбираються рішення, які найкращим чином допоможуть їх оптимізувати;
  • набір функціональних модулів: внутрішнього чи зовнішнього користування, кадровий і операційний облік, для контролю ресурсів (склад, фінанси, кадри), для клієнтів (особистий кабінет на сайті, рішення в сфері електронної комерції) і т. д.;
  • вимоги до функціоналу і методи реалізації;
  • ядро програми: платформа, архітектура якій відповідає схема діяльності компанії;
  • бази даних: великі масиви інформації знаходяться в хмарному сховищі або на сервері, де міститься комерційна і організаційна інформація;
  • мобільний доступ (опціонально): в разі необхідності доступ до системи може забезпечуватися з мобільних пристроїв. Інтерфейс для мобільного застосування проєктується окремо і містить необхідний функціонал.

ERP – технічно складний продукт, тому вимагає докладного технічного завдання, досконально описує всі важливі процеси. Крім того, система має безліч функцій, тому будь-які зміни в одному з модулів можуть привести до необхідності внесення змін до іншого.

Технічне завдання на розробку ERP-системи

Складання ТЗ на розробку ERP в AVADA MEDIA

AVADA MEDIA

Складання ТЗ на розробку ERP в AVADA MEDIA AVADA MEDIA

Компанія AVADA MEDIA пропонує комплексні послуги, які включають створення і візуалізацію технічного завдання для ERP-системи. У документі детально описуються призначення і ключові функції продукту, всі елементи і механіки, набір модулів, права доступу і т. д.

На попередньому етапі наш менеджер обговорює з замовником його побажання, з’ясовує цілі і завдання проєкту, а потім передає інформацію команді розробників. Фахівці аналізують дані і пропонують рекомендації, які також відправляються клієнтові для схвалення. У разі необхідності ТЗ розширюється і доповнюється, в нього вносяться зміни.

Технічне завдання на розробку ERP-системи

Підготовка технічного завдання на розробку ERP відбувається в кілька етапів:

AVADA MEDIA

Підготовка технічного завдання на розробку ERP відбувається в кілька етапів: AVADA MEDIA

  • Прототипування в сервісі Moqups

В першу чергу ми створюємо прототип ERP-системи – готовий макет, який має функціонал і дизайн проєкту. Візуалізація допомагає клієнту оцінити зручність майбутнього продукту, ознайомитися з його механіками і алгоритмами роботи. Такий підхід суттєво спрощує завдання фахівців і дозволяє уникнути зайвих витрат і невиправданого ризику.

  • Список функціональних можливостей продукту

Після обговорення та затвердження макету фахівці AVADA MEDIA приступають до складання чек-листа функцій, який пізніше переноситься в зведену таблицю.

  • Відеопояснення технічного завдання

Відео-ролик дозволяє максимально швидко і зрозуміло розповісти клієнту і розробникам про всі функції і можливості системи. Він виконує роль презентації для замовника і дає уявлення фахівцям про завдання, які їм належить реалізувати.

  • Підготовка до впровадження

Цілі і завдання системи повинні бути добре продуманими, обґрунтованими і вимірними. Для цього до роботи над продуктом підключається команда експертів, яка відповідають за проєкт і приймає рішення. Ми дотримуємося інтересів клієнта і одночасно намагаємося вкластися у виділений бюджет.

ERP дає можливість відстежувати всі бізнес-процеси підприємства в режимі реального часу, що також відбивається в технічному завданні. У документі описується набір модулів, що дозволяють об’єднувати і інтегрувати в одну систему різні програмні компоненти. З цією метою фахівці підбирають технічні рішення, що забезпечують взаємодію з системою по різних каналах передачі даних (для синхронізації баз даних, роботи веб-протоколів, взаємодії за допомогою месенджерів, захищених фінансових транзакцій та ін.).

Компанія AVADA MEDIA займається проєктуванням і впровадженням повнофункціональних ERP-систем, які підвищують ефективність управління компанією, допомагають знизити операційні витрати і перевірити надійність контрагентів, оптимізувати складські запаси, а також оцінити ефективність роботи співробітників і цілих відділів.

Всі наші проєкти розробляються з урахуванням специфіки підприємства, відрізняються високою продуктивністю, містять тільки необхідний функціонал і точно налаштовуються під бізнес-процеси.

Технічне завдання на розробку ERP-системи

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Файли cookies
Будь ласка, дозвольте використання cookies для більш ефективної роботи з сайтом