AVADA MEDIA

Розробка технічного завдання для мобільного додатка

ТЗ для мобільного додатка

AVADA MEDIA

ТЗ для мобільного додатка AVADA MEDIA

Практично будь-який сучасний онлайн-бізнес, який прагне бути в тренді, рано чи пізно замислюється про розробку мобільного додатка. Адже така опція дає масу конкурентних переваг, приваблює клієнтів, диверсифікує бізнес.

Але як підготувати технічне завдання для розробки? Це може вимагати вузькопрофільних знань і досвіду, тому краще звернутися за розробкою ТЗ до професіоналів.

Розробка технічного завдання для мобільного додатка

Навіщо потрібно технічне завдання для додатка

AVADA MEDIA

Навіщо потрібно технічне завдання для додатка AVADA MEDIA

Розробка мобільного додатка – складне і багатогранне завдання, що вимагає компетенцій багатьох фахівців. Спочатку UX – фахівець розробляє інтерфейс і функціонал додатка, а дизайнер – його зовнішній вигляд. Після цього підключаються програмісти для написання коду, безпосередньої розробки з нуля.

 

 

Очевидно, що для цих фахівців життєво необхідно грамотне складене ТЗ на розробку мобільного додатка. Це пов’язано з тим, що у кожного напряму є свої принципи і підходи, кожному фахівцю потрібні різні вихідні дані по проєкту.

Розробка технічного завдання для мобільного додатка

Як формується ТЗ для розробки мобільного додатка

AVADA MEDIA

Як формується ТЗ для розробки мобільного додатка AVADA MEDIA

Основний принцип нашої компанії – дотримання самих передових стандартів і глибоке занурення в деталі проєкту. Ми прагнемо настільки розібратися в проєкті замовника, щоб бачити бажаний фінал так само, як він, думати в одному напрямку.

Тому ТЗ мобільного додатка ми починаємо з детального збору інформації про проєкт. Зазвичай це відбувається в форматі бриф-зустрічі із замовником, на якій присутні менеджер проєкту, акаунт-менеджер, при необхідності інші вузькопрофільні фахівці або консультанти.

На наступному етапі промальовуються прототипи всіх вікон майбутньої програми, формується загальна логіка роботи за допомогою блок-схем і діаграми переходів. Все це демонструється мокапами.

Після проєктування формується зведена таблиця з чек-листом функціоналу, створюються відео-інструкції для frontend і backend розробників.

На цьому і попередніх етапах проєктний менеджер завжди тримає зв’язок з нашим замовником, в разі потреби в ТЗ вносяться правки і доопрацювання.

Розробка технічного завдання для мобільного додатка

Наші переваги в створенні ТЗ

AVADA MEDIA

Наші переваги в створенні ТЗ AVADA MEDIA

Можна, звичайно, спробувати скласти технічне завдання на розробку програми самостійно. Але як показує практика, для втілення в життя перспективного проєкту краще звернутися до професіоналів своєї справи. Адже не всі знають окремі нюанси і підводні камені, які можуть виникнути, для цього потрібен багаторічний досвід.

Основна наша перевага – якраз величезний досвід в розробці технічних завдань в сфері інформаційних технологій. У наших кейсах найрізноманітніші мобільні додатки – від сервісів топових компаній, до простих додатків, в тому числі нестандартних. Багаторічним досвідом фахівці компанії вивчили всі проблеми, які можуть виникнути в ході розробки, як з ними працювати і інші моменти.

Другий факт, чому варто звернутися саме до нас – всебічний підхід і опрацювання деталей. Цього ми досягаємо за допомогою візуальної складової технічного завдання. Основа – мокапи які точно продемонструють зовнішній інтерфейс майбутнього програми. Більш глибокий рівень – створення діаграм переходів по вікнах програми.

За допомогою спеціалізованих інструментів наші експерти детально змоделюють поведінку користувача в додатку.

Як буде відкриватися те чи інше вікно, де розташовані кнопки і рядки, зони для тапа і скролла. Після чого діаграми заливаються в формат відео і демонструються замовнику.

Такий підхід покаже максимально наближену до реальності модель мобільного додатка. Тому під час демонстрацій сюди можна буде вносити правки і доопрацювання. Крім цього, діаграми переходів по вікнах додатка служать хорошим інструментом для консультантів з інших сфер, наприклад, маркетологів або дизайнерів. За візуальною моделі завжди можна знайти нові рішення маркетингових і дизайнерських завдань.

Наступна перевага нашої компанії – штат досвідчених програмістів, які розробили сотні мобільних додатків для найрізноманітніших галузей. Тому і рішення складних нестандартних завдань для них – не проблема.

Отже, звернувшись до нас за технічним завданням на розробку програми ви отримаєте – досвідчену команду професіоналів, сучасні стандарти в IT-проєктуванні, супровід і допомогу на всіх етапах розробки, ефективний працюючий інструмент на виході.

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Файли cookies
Будь ласка, дозвольте використання cookies для більш ефективної роботи з сайтом