Blockchain технології

Підключення криптошлюзів для прийняття платежів

Підключення криптошлюзів для прийняття платежів

Blockchain

Підключення криптошлюзів для прийняття платежів Blockchain

Прийом криптовалют як платіжний засіб набирає обертів. За даними порталу coinmap.org, на квітень 2021 року в світі існує 22 170 торгових точок і банкоматів, що приймають цифрові гроші. Для порівняння, на початку 2016 року таких об’єктів було всього 7619. Тобто, спостерігається стабільна позитивна динаміка.

Щоб приєднатися до сучасного руху і почати приймати крипто-платежі, компанії потрібен тільки криптовалютний шлюз. Це спеціальний софт, який виконує роль процесингового центру. Оплата товарів / послуг з його допомогою відбувається наступним чином:

  • Ви фіксуєте валюту, в якій хочете приймати платежі. Це може бути фіат, наприклад: USD, EUR, UAH, або конкретна криптовалюта: BTC, ETH і т.д.
  • Оплата криптовалютою відбувається за поточним курсом. Тобто, ви завжди знаєте скільки отримаєте, і волатильність цифрових грошей для вас не грає ролі.
  • Криптошлюз автоматично конвертує гроші в зазначену вами валюту і зараховує в ваш гаманець.
  • Ви можете вивести кошти на банківський рахунок в будь-який час.

Найбільшу вигоду від прийому крипто-платежів отримують онлайн-компанії: інтернет-магазини, навчальні центри, продавці мультимедіа і т.д. Однак, це зовсім не означає, що оффлайн-магазини позбавлені такої можливості.

Навіщо приймати криптовалюту

AVADA-MEDIA

Навіщо приймати криптовалюту AVADA-MEDIA

Прийом цифрової валюти як платіжний засіб має істотні переваги:

  • Миттєва оплата. Гроші зараховуються на ваш рахунок в лічені секунди. Ніяких банківських днів і операційного часу.
  • Доступ до клієнтів по всьому світу. Криптовалюта – це глобальна річ, для якої стираються кордони між державами. Ви можете приймати платежі з будь-якої точки світу без зайвих комісій, перевірок і обмежень. За прогнозами дослідницьких центрів, обсяг транскордонних крипто-платежів до 2024 року виросте в 25 разів – до $ 4,4 трлн.
  • Ніяких повернень. Крипто-платіж неможливо повернути, отже ви виключаєте будь поворотні операції.
  • Престиж. Прийом крипто-платежів дає певний престиж, і вигідно виділяє компанію на тлі конкурентів.
  • Просування і лояльність. Розширюючи можливості клієнтів, ви збільшуєте їх лояльність до бренду і залучаєте нових споживачів з числа крипто-спільноти.
  • Незалежність. Вам не потрібно платити комісії фіатному процесингу, такому як Visa і Mastercard, що дозволить істотно заощадити на транзакціях.
Підключення криптошлюзів для прийняття платежів

Який криптовалютний шлюз використовувати

AVADA-MEDIA

Який криптовалютний шлюз використовувати AVADA-MEDIA

Для прийому крипто-платежів можна розробити власний криптовалютний шлюз, або інтегрувати готове рішення.

Популярні криптовалютні шлюзи

  • CoinsBank

Зручний софт з хорошою репутацією на світовому ринку. Підтримує безліч фіатних валют, включаючи американський долар, євро та британські фунти стерлінгів.

До плюсів можна віднести функцію миттєвого поповнення. яка дозволяє в один клік поповнити або зняти гроші з бізнес-гаманця. Крім того, шлюз забезпечує високий рівень захисту.

  • CoinPayments

Глобальний криптовалютний шлюз, що підтримує більше 2000 цифрових валют.

Пропонує прості і безпечні інтеграції для продавців: плагіни кошика для онлайн-оплати, персональні API-інтерфейси, цифрові гаманці та інші бізнес-інструменти.

Транзакції в CoinPayments коштують недешево, що і є основним мінусом системи.

  • Coingate

Сервіс має зручний мобільний додаток, за допомогою якого продавці можуть здійснювати контроль транзакцій зі смартфона, в будь-якому місці. Підтримує близько 40 сторонніх цифрових валют, отже продавці можуть істотно розширити перелік прийнятих до оплати валют.

Мінус системи – гроші зараховуються не миттєво, а протягом 60 хвилин. Комісія за транзакції становить 1%.

Кому вигідніше використовувати власний шлюз криптовалют

AVADA-MEDIA

Кому вигідніше використовувати власний шлюз криптовалют AVADA-MEDIA

Інтегруючи сторонній софт для прийому платежів потрібно розуміти, що ви передаєте повний контроль над грошовими потоками клієнтів третій стороні. До того ж, це послуга не безкоштовна. Оператору доведеться заплатити фіксовану суму в місяць, або відсоток від усіх транзакцій, здійснених всередині системи.

Такий варіант підходить для невеликого бізнесу. У короткій і середньостроковій перспективі він обходиться дешевше розробки власного криптовалютного шлюзу.

Для середнього і великого бізнесу питання безпеки і повного контролю фінансових операцій виходить на перший план. Для таких гравців, платити відсоток від кожної угоди вкрай невигідно. В цьому випадку, розробка власного крипто-процесингу, в якому комісії будуть повністю відсутні – виглядає набагато привабливіше.

Переваги власного кріптовалютного шлюзу:

  • Гнучкість. Такий софт створюється індивідуально, і орієнтується на бізнес-процеси конкретної компанії. В рамках такого проєкту можуть бути розроблені будь-які інтеграції.
  • Простота в застосуванні. Власний шлюз містить тільки потрібний функціонал, тому що, на відміну від готових рішень, йому не потрібно покривати потреби тисяч компаній одночасно. Тому використання такого додатка набагато простіше.
  • Масштабованість. Шлюз може нескінченно поліпшуватися і вдосконалюватися. Він розвивається разом з бізнесом, покриваючи необхідні потреби.
  • Безпека. Всі фінансові операції, які проводяться за допомогою вашого власного криптовалютного шлюзу, знаходяться тільки під вашим контролем. Інформація про них нікуди не передається, і ніяка стороння організація не може на них вплинути.

ЯК ПІДКЛЮЧИТИ ШЛЮЗ КРИПТОВАЛЮТ

AVADA-MEDIA

ЯК ПІДКЛЮЧИТИ ШЛЮЗ КРИПТОВАЛЮТ AVADA-MEDIA

Фахівці AVADA MEDIA розроблять власний шлюз криптовалют для вашої компанії, або допоможуть в налаштуванні готового рішення. Вже більше 10 років ми допомагаємо розвивати бізнес клієнтам по всьому світу: в СНД, Європі та США, і ми є однією з кращих розробників блокчейн-проєктів в Україні.

Сучасні технології дозволяють масштабувати бізнес до міжнародного рівня в короткий термін. Використовуйте цю можливість, щоб залишити конкурентів там, десь позаду.

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@