Blockchain технології

Розробка і випуск криптовалюти і крипто токенів

Розробка і випуск криптовалюти і крипто токенів

Blockchain

Розробка і випуск криптовалюти і крипто токенів Blockchain

Криптовалюта – це особливий вид грошей, які виготовляються матеріально, а існують лише в цифровому світі. При цьому, кожна монета має реальну цінність, і може бути викуплена за допомогою традиційних валют, включаючи євро і долар.

Для бізнесу, розробка власної криптовалюти або токена – це крок в нову еру, який дає істотні переваги:

  • залучення інвесторів;
  • підвищення статусу компанії;
  • взаєморозрахунок по всьому світу без обмежень;
  • мінімальні комісії на транзакції;
  • розширення клієнтської бази;
  • повна безпека угод, без залучення третіх сторін.

Незважаючи на всі переваги, технологія поки не використовується повсюдно. Тому вона стане потужним поштовхом для розвитку вашого бізнесу.

У цій статті ми розглянемо, як компанії розробити власну цифрову валюту, щоб інвестиції окупилися.

Підготовчий етап

Перед тим, як приступити до технічної розробки майбутньої криптовалюти, потрібно:

  • Придбати потрібну техніку – в тому числі сервера і ПК достатньої потужності, які будуть потрібні для підтримки свого блокчейна і адміністрування сервісу, до якого буде прив’язана криптовалюта.
  • Сформувати концепт проєкту – продумайте, для чого ви створюєте криптовалюту, з якою метою вона буде використовуватися у вашій компанії і які завдання вирішувати.
  • Зробити монету корисною – щоб криптовалюта стала затребуваною, вона повинна не просто існувати, а давати реальні переваги своїм власникам. Наприклад, її можна прив’язати до вашого продукту, або вирішити з її допомогою проблему бізнесу: спрощення взаєморозрахунків, мінімізація комісій, підвищення безпеки і т.д.
  • Створити бізнес-план – так, розробка своєї криптовалюти – це як створення бізнесу з нуля. Тому, перед тим як інвестувати в її розробку потрібно провести дослідження, прорахувати ризики і продумати маркетингову стратегію.
    Частину цих завдань можна покласти на розробників AVADA MEDIA, які вже мають досвід запуску цифрових валют і можуть дати слушні поради.
Розробка і випуск криптовалюти і крипто токенів

Способи створення криптовалют

AVADA-MEDIA

Способи створення криптовалют AVADA-MEDIA

Існує два способи створення цифрових валют: форк і розробка з нуля. Розглянемо докладніше, чим вони відрізняються і яким варто віддати перевагу.

Розробка форку криптовалюти

Форк – це створення нової цифрової валюти на основі коду вже існуючої монети, наприклад Ethereum або Bitcoin. Тобто, це адаптація готового коду під потреби вашого бізнесу.

Алгоритм створення форк приблизно наступний:

  • Отримання вихідного коду потрібної монети;
  • Створення імені нової валюти;
  • Налаштування мережевих параметрів і завантаження портів;
  • Фінальна розробка;
  • Інтеграція з платіжними системами і крипто-гаманцями.

 

Запускаючи форк, основна складність полягає не в технічній розробці самої криптовалюти, а створення для неї клієнта та інфраструктури. Безліч форків, створених програмістами-любителями, функціонують на базі блокчейна материнської монети, чого недостатньо для перспективної цифрової валюти. Саме тому варто віддати перевагу професіоналам.

AVADA MEDIA вже 9 років займають лідируючі позиції на ринку крипто-розробки. Для створення своїх проєктів ми використовуємо передові технології, які здатні забезпечити працездатність і безпеку всієї майбутньої інфраструктури.

Створення криптовалют з нуля

При створенні цифрової валюти «з чистого аркуша», програмісти розробляють унікальний код, який не має аналогів і на який не діють обмеження материнської мережі. Це означає, що ви можете втілити в життя практично будь-яку свою ідею.

Така розробка вимагає більше часу: від півроку до декількох років, а відповідно коштує дорожче, враховуючи погодинну оплату IT-фахівців.

Найчастіше унікальні монети випускаються великими компаніями або стартапами для залучення інвестицій.

ВКЛЮЧЕННЯ КРИПТОВАЛЮТ ДО БІРЖОВОГО ЛІСТИНГУ

AVADA-MEDIA

ВКЛЮЧЕННЯ КРИПТОВАЛЮТ ДО БІРЖОВОГО ЛІСТИНГУ AVADA-MEDIA

Лістинг – це включення криптовалюти в список торгованих на біржі монет. Він підвищує ліквідність активу і підживлює інтерес з боку інвесторів.

За статистикою, після лістингу вартість токена збільшується в середньому на 25-30%, що досягається за рахунок його популяризації.

Отже, включення монети в лістинг – це один з найважливіших етапів у розвитку всього проєкту. Очевидно, якщо криптоактив не підтримує популярним платформами і біржами, його покупка стає проблематичною, а іноді – і зовсім непосильним завданням. Тому, така монета навряд чи буде користуватися високим попитом

СКІЛЬКИ КОШТУЄ ПОТРАПИТИ В ЛІСТИНГ

AVADA-MEDIA

СКІЛЬКИ КОШТУЄ ПОТРАПИТИ В ЛІСТИНГ AVADA-MEDIA

Існують біржі, які не беруть плату за включення монет в свій лістинг. Але, частіше за все, новим проєктам домогтися включення своїх монет на полиці таких майданчиків – найважче. Це пов’язано з тим, що вони приймають рішення виключно на свій розсуд, оцінюючи переваги проєкту. Тому, якщо ви ще не встигли домогтися популярності в цифровому світі, в лістингу вам буде відмовлено.

Що стосується платного лістингу, то тут все неоднозначно. Великі біржі вважають за краще не афішувати свої розцінки і підписують NDA – угода про нерозголошення з кожним проєктом.

ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ

Крім плати за включення до лістингу, ваш проєкт буде перевірятися на відповідність вимогам майданчика.

Найчастіше, ці вимоги включають такі пункти:

  • Повнота інформації, що подається.
  • Юридична чіткість документації.
  • Відсутність політичних ризиків.
  • Наявність кваліфікованої команди розробників.
  • Актуальність проєкту на ринку.
  • Правдивість інформації про проєкт у відкритих джерелах, таких як Bitcointalk.

ДЕ ЗАМОВИТИ РОЗРОБКУ КРИПТОВАЛЮТИ ДЛЯ СВОГО БІЗНЕСУ

AVADA-MEDIA

ДЕ ЗАМОВИТИ РОЗРОБКУ КРИПТОВАЛЮТИ ДЛЯ СВОГО БІЗНЕСУ AVADA-MEDIA

Фахівці AVADA MEDIA володіють багатим досвідом в розробці цифрових валют і токенів. Ми працюємо в IT-індустрії вже більше 9 років, і реалізували безліч проєктів для вітчизняного і західного ринку.

Після технічної розробки токена, ми супроводжуємо проєкт з технічного боку на етапі включення в лістинг популярних бірж.

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Файли cookies
Будь ласка, дозвольте використання cookies для більш ефективної роботи з сайтом