AVADA MEDIA

Розробка смарт-контракту для вашого бізнесу

Розробка смарт-контракту для вашого бізнесу

AVADA MEDIA

Розробка смарт-контракту для вашого бізнесу AVADA MEDIA

Смарт-контрактце самовтілюваний контракт, в якому умови угоди між сторонами прямо записано в рядках комп’ютерного коду. Код і угоди, які містяться в ньому існують в розподіленій децентралізованій мережі блокчейна. Смарт-контракт контролює виконання умов угод, а транзакції відстежуються і незворотні.

Забезпечуючи прозорість, контрольованість і швидкість, смарт-контракти здатні кардинально змінити вигляд сучасного бізнесу.

Перерахуємо деякі галузі, в яких дана технологія вже успішно використовуються:

  • Охорона здоров’я
  • Банківська справа
  • Нерухомість
  • Сектор державних та адміністративних послуг
  • Електронна комерція
  • Рекрутинг
  • Страхування
  • Логістика
  • Авторське право

 

Розробка смарт-контракту для вашого бізнесу

Як працюють смарт-контракти?

AVADA MEDIA

Як працюють смарт-контракти? AVADA MEDIA

Щоб зрозуміти, як працюють смарт-контракти, розглянемо простий, але регулярний сценарій для будь-якого бізнесу – запуск щомісячного циклу розрахунку і розподілу заробітної плати. Традиційно це завдання виконується вручну персоналом, найнятим для обробки заробітної плати з урахуванням відпусток, податків, виконанням необхідних розрахунків і т. д. Для цього потрібно кваліфікований персонал, а також багато часу і зусиль. Але незважаючи на істотні витрати, помилки неминучі, адже як відомо людині властиво помилятися. Що, якщо це завдання автоматизувати?

Використання смарт-контрактів для генерації і обробки даних про заробітну плату однозначно вирішило б цю проблему. Подивимося, як це працює. Дана технологія працює за принципом «якщо = тоді». Смарт-контракт містить код, який автоматично переводить суму зарплати на рахунки співробітників.

У коді прописані дані кожного співробітника, бізнес-логіка для утримання сум за свята і вихідні, податки і т. д. Як тільки настає N-е число місяця, автоматично запускається смарт-контракт і обробляється цикл розрахунку заробітної плати. Ніякої ручної роботи і мінімум зусиль в лічені секунди! Ну і, звичайно, ніяких підробок даних і помилок!

Звичайно, це дуже простий варіант використання технології. Смарт-контракти можуть використовуватися для контролю і виконання умов угоди між компаніями, для автоматизації бізнес-процесів, контролю ланцюжка поставок і т.д. Можливості дійсно безмежні. І це стосується не тільки фінансового сектора, але будь-якого виду бізнесу.

Переваги розробки смарт-контрактів

AVADA MEDIA

Переваги розробки смарт-контрактів AVADA MEDIA

Оскільки смарт-контракти – один з варіантів застосування технології блокчейн, вони володіють всіма перевагами, які має блокчейн.

  • Довіра і прозорість

Розробка смарт-контрактів починається з того, що обидві сторони визначають набір правил і умов, які спрацьовують в якийсь момент. Ці дані прописуються в коді. Після виконання узгоджених умов договір оформляється автоматично. Це усуває необхідність в судових розглядах або примусове виконання контракту.

Після того, як смарт-контракт буде реалізований, ніхто не зможе його змінити. Завдяки незмінності і прозорості блокчейна одного разу збережені дані не можуть бути змінені будь-ким протягом всього життєвого циклу смарт-контракту.

  • Безпека даних

Розробка смарт-контрактів забезпечує повну безпеку з точки зору захисту даних. Механізми криптографії блокчейна зберігають дані в зашифрованому форматі, що унеможливлює їх злом або маніпулювання.

  • Децентралізація і незалежність

Незалежність від будь-якого посередника – це те, до чого прагне бізнес в сучасних умовах. У той час як блокчейн забезпечує децентралізацію, смарт-контракти виключають ручне втручання, автоматизуючи надлишкові і складні процеси, тим самим рятуючи від ручних помилок.

  • Швидкість і ефективність

Смарт-контракти автоматизовані і значно скорочують ручну працю і час, що витрачається на обробку транзакцій. Це автоматично підвищує продуктивність і ефективність системи.

Етапи розробки смарт-контрактів

Розробка смарт-контракту проходить в кілька етапів. Це гарантує, що бізнес-вимоги мають бути правильно визначені і захищені технологією. Перелічимо основні етапи:

  • Визначення бізнес-умов і вимог

Беруть участь сторони, визначаючи конкретні умови контракту і повідомляють їх розробнику.

  • Розробка архітектури

Після визначення бізнес-логіки розробники проєктують архітектуру контракту для подання цієї логіки. Це служить планом в процесі розробки.

  • Розробка смарт-контракту

Цей етап включає в себе написання коду для обраної платформи блокчейн. Цей крок також включає модульне тестування, щоб визначити, чи працює контракт так, як задумано.

  • Внутрішній аудит

Внутрішній аудит проводиться через локальний блокчейн, а потім запускається тестова мережа. Аудит перевіряє, чи функціонує контракт належним чином і чи відповідає він усім стандартам безпеки.

  • Розгортання на блокчейні

Контракт розміщується на ринку, на якому він буде працювати.

Розробка смарт-контрактів в компанії AVADA-MEDIA

AVADA-MEDIA

Розробка смарт-контрактів в компанії AVADA-MEDIA AVADA-MEDIA

Розробляйте смарт-контракти для потреб вашого бізнесу з нами і нашими індивідуальними інструментами розробки. Якщо у вас вже є смарт-контракт, який ви хотіли б захистити, зв’яжіться з нами для проведення аудиту. Грунтуючись на нашій методології аудиту, ми можемо виявити потенційні

проблеми в вашому контракті і надати вам докладний звіт про його слабкі місця і потенційні можливості використання. Ми маємо значний досвід в цій області. Зв’яжіться з нами, щоб дізнатися більше про наш досвід розробки та обговорити ваші потреби і вимоги!

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@