AVADA MEDIA

ВПРОВАДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ BLOCKCHAIN У ВАШ БІЗНЕС

Впровадження блокчейна в бізнес

AVADA MEDIA

Впровадження блокчейна в бізнес AVADA MEDIA

Блокчейн отримав широку популярність багато в чому завдяки криптовалюті. Однак, технічно підкований світ незабаром зрозумів, що існує безліч способів застосування цієї технології в інших сферах.

Сьогодні в розвиток блокчейна інвестують уряди розвинених країн і великі компанії, включаючи Google, Facebook і Microsoft.

За даними консалтингової компанії Accenture, до 2025 року ця технологія стане глобальною і невід’ємною частиною світового капіталу.

Але, за гучними словами, як зазвичай, ховається сіра реальність. Як показує практика, в 2021 році звичайний бізнес не має уявлення, як йому може допомогти впровадження блокчейн. Це питання ми і постараємося розкрити в цій статті.

Як впровадити блокчейн в свій бізнес

AVADA MEDIA

Як впровадити блокчейн в свій бізнес AVADA MEDIA

Позитивні якості роблять блокчейн застосовним практично у всіх галузях бізнесу. Найбільш очевидні переваги отримують сфери фінансів і страхування, тому тут технологія застосовується найчастіше.

Основні переваги, які дає впровадження блокчейн в бізнес:

  • Безпека угод. У блокчейні немає ризиків. Кожен блок системи пов’язаний з попереднім і не може бути вилученим або заміненим. Це означає, що ви можете не боятися, що ваш контрагент не виконає зобов’язання.
  • Непідкупність. Блокчейн – це технологія. Її неможливо підкупити чи обдурити, і тут немає такого поняття, як «людський фактор».
  • Мінімальні комісії. Комісії від безлічі невеликих транзакцій можуть вилитися в значну суму за підсумком місяця. Блокчейн, завдяки відсутності посередників, робить ці витрати мінімальними.
  • Швидкість транзакцій. Завдяки технології блокчейн вам неважливо, коли в банку закінчується операційний день, і в якій країні перебуває контрагент. Грошовий переказ виконується за 2-3 хвилини в будь-який час доби. Для порівняння, переказ за системою SWIFT може розтягнутися на кілька днів.
  • Повна конфіденційність. Зламати блокчейн практично неможливо. Для цього потрібно мати одночасний доступ до сотень і тисяч комп’ютерів, які задіяні в мережі. Тому, використовуючи блокчейн компанії гарантують собі повну безпеку.
  • Зростання довіри з боку клієнтів. Завдяки блокчейну споживачі можуть отримати достовірні дані про походження товару, дату упаковки і термін придатності товару, що істотно підвищує їхню лояльність до продавця.
  • Незалежність. Блокчейн не залежить від політичної обстановки в різних країнах, за рахунок чого відкриває великі можливості для масштабування.
Впровадження блокчейна в бізнес

Як впровадити блокчейн в свій бізнес?

AVADA MEDIA

Як впровадити блокчейн в свій бізнес? AVADA MEDIA

Інтеграція технології в бізнес-процеси відбувається поетапно. Розглянемо головні кроки, які потрібно подолати на цьому шляху.

Визначте, як будете використовувати технологію

Перед тим, як замовити впровадження блокчейн в бізнес потрібно вирішити, як саме ви хочете його використовувати в своїй компанії, і які конкретно завдання він буде вирішувати. Це допоможе поставити перед собою конкретну мету і будувати подальші плани.

Ви можете запустити і протестувати кілька пілотних проєктів, щоб зрозуміти, які з них будуть більш перспективними для вашої компанії. Вкладайте в мале, тестуйте, і тільки після цього переходьте до масштабних дій.

На цьому етапі ви можете почати консультацію з фахівцями AVADA MEDIA, які мають великий досвід розробки блокчейн-рішень. Вивчивши ваші бізнес-процеси ми можемо дати рекомендації, які допоможуть вам уникнути зайвих витрат надалі.

Перевірка концепції PoC

Будь-яка реалізація блокчейн-розробки починається з перевірки концепції PoC (англ. Proof of concept). Це спосіб, який визначає практичну можливість реалізації проєкту. Говорячи простими словами, ми перевіряємо ідеї на життєздатність, не витрачаючи ваш бюджет.

Вибір блокчейн-платформи

Успіх реалізації проєкту багато в чому залежить від того, наскільки правильно була обрана платформа блокчейн. Вона повинна володіти всіма потрібними інструментами для роботи з вашою сферою бізнесу, і відповідати запланованому бюджету.

Популярні блокчейн-платформи:

  • Ethereum – використовується в основному для розробки смарт-контрактів і децентралізованих додатків.
  • Кворум – часто застосовується для ліквідації ризику підробки даних при здійсненні транзакцій.
  • Hyperledger Fabric – застосовується для реалізації корпоративних додатків для організацій різних сфер діяльності.
  • Multichain – універсальна платформа, яка може використовуватися в багатьох сферах бізнесу, включаючи освіту, фінанси, роздрібну торгівлю і HR.

Якщо вам важко у виборі підходящої платформи, ви можете проконсультуватися з фахівцями AVADA MEDIA.

Розробка і тестування Blockchain рішень

AVADA MEDIA

Розробка і тестування Blockchain рішень AVADA MEDIA

Одна з найважливіших частин при розробці блокчейн-проєктів – це реалізація смарт-контрактів, які в майбутньому дозволять компанії проводити життєво-важливі транзакції без втручання третіх осіб. Для цього розробники повинні забезпечити smart-contract за потрібним набором правил, які зможуть враховувати різні чинники.

Крім того, рішення повинне мати зрозумілий і логічний інтерфейс, з яким буде комфортно працювати вашому персоналу.

Після розробки виконується ретельне тестування мережі і, зокрема, самих смарт-контрактів. Це необхідно, щоб переконатися що система працює належним чином і готова до запуску.

Запуск блокчейн-мережі

Для запуску блокчейн-ланцюжка потрібно всього лише створити перший блок. Але, він повинен включати в себе всі характеристики ланцюжка. Тобто, фактично, на даному етапі закладається фундамент всього проєкту.

Впровадження блокчейна в бізнес

Чому варто замовити впровадження блокчейна в AVADA MEDIA

AVADA MEDIA

Чому варто замовити впровадження блокчейна в AVADA MEDIA AVADA MEDIA

AVADA MEDIA розробляє технологічні IT-проєкти більше 10 років. У своїй роботі ми використовуємо передові технології, і готові запропонувати ефективні рішення для будь-яких завдань.

Наші фахівці допоможуть впровадити блокчейн в ваш бізнес, і можуть включитися в роботу ще на етапі планування і висунення гіпотез.

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Файли cookies
Будь ласка, дозвольте використання cookies для більш ефективної роботи з сайтом