БЛОКЧЕЙН-ТЕХНОЛОГІЇ

Розробка криптообмінника на Java

Розробка криптообмінника

Blockchain

Розробка криптообмінника Blockchain

Паралельно зі збільшенням кількості обмінних операцій на крипто-ринку підвищується попит і на обмінники цифрових валют. Вони є онлайн-майданчиками, на яких користувачі можуть швидко і з мінімальними комісіями обміняти одну крипту на іншу або перевести її у фіат, з подальшим виведенням на банківський рахунок або картку.

Для створення криптообмінника можуть використовуватися різні технології, і якщо говорити про реалізацію бекенд-частини, то мова Java — одна із пріоритетних варіантів.

Розробка криптообмінника на Java

Чому варто вибрати Java

Переваги Java

Чому варто вибрати Java Переваги Java

Java має високий попит в IT-індустрії і найчастіше використовується для реалізації складних і високонавантажених проєктів. У мови є безліч переваг, тому пропонуємо розглянути найважливіші з них трохи докладніше:

  • Продуктивність. Java забезпечує максимальну швидкість обчислення складних математичних розрахунків, завдяки чому ідеально підходить для високонавантажених проєктів.
  • Безпека. Java постачає інструменти для безпечної роботи з пам’яттю, а також дає можливість ресурсам ОС виявляти шкідливе програмне забезпечення. Тому вибираючи цю мову можна повністю впевненим у кібербезпеці софту.
  • Широкі мережеві можливості. Java підтримує роботу з найбільш затребуваними мережевими протоколами – FTP, HTTP, TCP/IP. Завдяки цьому написані на ній програми можуть знаходити в Мережі потрібні об’єкти так само швидко, як і у звичайній файловій системі.
  • Мікросервісна архітектура. Програми на Java не монолітні, а складаються з безлічі модулів, що незалежно працюють. Це дає можливість розгортати, доопрацьовувати та оновлювати продукт частинами, що значно підвищує стабільність його роботи.
Розробка криптообмінника на Java

Як відбувається розробка криптообмінника на Java

Етапи розробки

Як відбувається розробка криптообмінника на Java Етапи розробки

Життєвий цикл такого продукту складається із шести основних етапів. Розглянемо їх докладніше.

Етап 1. Збір інформації

Розробка будь-якого цифрового продукту починається із дослідження. На цьому етапі фахівці вивчають вимоги та бачення клієнта, виконують аналіз ринку та формують верхньорівневу документацію.

Етап 2. Проєктування

Проєктування вважається одним з основних етапів розробки криптовалютного гаманця, який дозволяє заощадити бюджет та час, а також випустити максимально ефективний та затребуваний на ринку продукт.

За фактом, у процесі проєктування розробники тестують ідеї, знаходять оптимальні технічні рішення та усувають помилки, які можуть виникнути під час подальшої реалізації. Прототип криптообмінника включає чотири основні складові:

  • Варфрейм інтерфейсу.
  • Блок-схеми функцій та смарт-контрактів.
  • Таблиця з описом всього функціоналу.
  • Математику продукту — список формул, якими в обміннику виконуватимуться внутрішні розрахунки.
Розробка криптообмінника на Java

Етап 3. Розробка дизайну

При створенні дизайну на готову структуру варфрейму накладаються графічні елементи – ілюстрації, шрифти, анімації та інші компоненти, в результаті чого продукт набуває природного і привабливого вигляду. Для досягнення найкращого результату дизайн обмінників найчастіше розробляється індивідуально.

Етап 4. Програмування

Технічна реалізація криптовалютного обмінника складається із трьох частин:

  • Backend. Може створюватися на Java або на інших серверних мовах, таких як PHP, Python та їх фреймворках.

У ході розробки бекенду фахівці пишуть код функціоналу, налаштовують роботу серверів, організовують архітектуру баз даних, а також інтегрують обмінник із сторонніми сервісами по API — наприклад, з банками та фіатними гаманцями, для виконання транзакцій з традиційними валютами.

  • Frontend. Створюється на статичних технологіях HTML/CSS/JavaScript або реактивних, таких як Vue.js/React.js. Фронтенд відповідає за взаємодію з користувачами на стороні клієнта.
  • Blockchain-розробка. До цієї частини належить створення смарт-контрактів — скриптів, які розміщуються у децентралізованій мережі та відповідають за проведення фінансових транзакцій. Їх розробка може виконуватися мовами програмування Solidity, Rust та інших залежно від обраного блокчейна.
Розробка криптообмінника на Java

Етап 5. Тестування

Коли розробка обмінника завершена, проєкт передається до QA-відділу, де проходить ретельне тестування. Особлива увага приділяється коректності роботи смарт-контрактів, тому що після публікації в блокчейні вони не можуть бути видалені чи змінені.

Етап 6. Технічна підтримка та розвиток

Кваліфікована техпідтримка дозволить швидко та ефективно усувати будь-які помилки у роботі обмінника.

Крім того, при необхідності наша команда може доопрацьовувати та розвивати функціонал проєкту, щоб він ставав ще зручнішим та кориснішим для користувачів.

Що стосується смарт-контрактів, то вони за своєю природою незмінні. Тим не менш, при необхідності ми можемо створити і розмістити в блокчейні їхню нову версію, що може знадобитися при зміні логіки транзакцій.

Розробка криптообмінника на мові Java в AVADA MEDIA

Розробка криптообмінника на мові Java в AVADA MEDIA

Щодня криптообмінники проводять мільйони транзакцій трансфером цифрових валют. Це величезний ринок, який все ще продовжує зростати, а отже, інвестиції в розробку власного обмінника будуть доцільними та принесуть прибуток.

Проєктування та розробка децентралізованих рішень – одна з основних спеціалізацій команди AVADA MEDIA. Досвід та глибоке розуміння блокчейн-індустрії дозволяє нам створювати затребувані на ринку продукти, що вирішують комерційні завдання наших клієнтів.

Останні роботи

Створюємо дивовижні проєкти

Останні роботи

Кращим підтвердженням нашої кваліфікації та професіоналізму є історії успіху наших клієнтів і відмінності в їх бізнесі до і після співпраці з нами.

Наші клієнти

Що про нас кажуть

Наші клієнти Що про нас кажуть

Успішні проєкти створюються тільки командою

Наша команда

Успішні проєкти
створюються тільки командою Наша команда

(Ru) Photo 11
(Ru) Photo 10
Photo 9
Photo 8
Photo 7
Photo 6
Photo 5
Photo 4
Photo 3
Photo 2
Photo 1
(Ru) Photo 12

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Файли cookies
Будь ласка, дозвольте використання cookies для більш ефективної роботи з сайтом