Стилі WEB-дизайну

Красива типографіка

Красива типографіка

Стилі WEB-дизайну

Красива типографіка Стилі WEB-дизайну

У питанні композиційного рішення найкраще знайти компроміс між традиційною колончастою структурою та хаотично розкиданими модулями. Оскільки цей стиль має на увазі використання нестандартних шрифтів у заголовках, варто зупинитися на двох-трьох основних інформаційних блоках. При цьому навігаційне меню, логотип і слоган можна розмістити не у верхній частині сторінки, а, наприклад, праворуч. Таким чином виходить цікава композиція і сторінка стає незабутньою.

Палітра колірної схеми у стилі «Гарна типографіка» різноманітна. Тут з’являється простір для творчості, адже однаково добре виглядають і сторінки, виконані в монохромній колірній гамі (коли вибирають один основний колір та його різні відтінки), так і гра на контрасті, наприклад, біле тло, чорний текст і червоні заголовки.

Крім цього, досить часто в цьому стилі використовують різні фонові зображення, виходячи з колірної гами яких і підбирається решта палітри сторінки. До речі, зображеннями та анімацією в даному стилі захоплюватися не варто, адже основний наголос йде все ж таки на тексти. Часто вибирають або одне велике фонове зображення, або розміщують кілька невеликих ілюстрацій, залежно від спрямованості сторінки. Однак, у навігаційному меню використання зображень буде недоречним.

Анімація на сторінках у стилі «Гарна типографіка» має бути максимально непомітною.

Красива типографіка

Наприклад, якщо в даному стилі розробляється інтернет-магазин, можна використовувати анімовану галерею, з фотографіями товарів. Окремо варто сказати кілька слів про шрифти, адже саме вони є рисою стилю «Гарна типографіка». Як ми вже говорили, при створенні сторінок у даному стилі можливе використання нестандартних, у тому числі й мальованих шрифтів, але їх використання має бути помірним.

Наприклад, такі шрифти можна використовувати для заголовків або навігаційного меню, а ось для тексту краще зробити вибір на користь більш традиційних і зручних для читання шрифтів. До речі, на відміну від мальованого стилю, в якому досить часто використовують шрифти світлих відтінків, розміщені на темному тлі, у стилі «Гарна типографіка» до такого прийому вдаватися не варто, адже світлий текст на темному тлі читати складно.

Оскільки сфери застосування цього стилю різноманітні, серед замовників сторінок у стилі «Гарна типографіка» можна знайти як креативні компанії, так і досить серйозні інтернет-магазини. Звичайно, корпоративний сайт банку або адвокатської контори виконаний у даному стилі виглядатиме безглуздо, проте, і банк та адвокати можуть замовити посадкову або промо-сторінку, під якусь акцію або спеціальну пропозицію. Адже такі сторінки допоможуть максимально швидко і просто не лише залучити потенційних клієнтів, а й у повній мірі передати всю необхідну інформацію та акцентувати їхню увагу на необхідному контенті.

КОМПАНІЯ AVADA-MEDIA РОЗРОБЛЯЄ САЙТИ У БУДЬ-ЯКИХ СТИЛЯХ

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Файли cookies
Будь ласка, дозвольте використання cookies для більш ефективної роботи з сайтом