Стилі WEB-дизайну

HI-TECH

HI TECH

Стилі WEB-дизайну

HI TECH Стилі WEB-дизайну

Замовниками сайтів в стилі хай-тек часто є компанії, які тим чи іншим чином причетні до високих технологій. Це можуть бути магазини електроніки, компанії-розробники техніки, що працюють в IT сфері тощо. Завдяки можливості застосування анімації і різних візуальних ефектів, даний стиль відмінно підходить для створення як корпоративних сайтів, так і інтернет-магазинів або посадочних сторінок.

Композиційне рішення сайтів в стилі хай-тек максимально просте і лаконічне з максимально високим рівнем юзабіліті, адже рясне використання різних візуальних ефектів і складна структура значно ускладнюють використання сайту. Як правило, меню має каскадну структуру і виноситься в верхню частину сторінки, а розміщення бічних блоків намагаються уникати. Прокрутка – горизонтальна. Лінії – прямі і чіткі.

Оскільки в дизайні інтер’єрів в стилі хай-тек рясно використовуються такі матеріали як метал, пластик і скло, колірні схеми сайтів не повинні бути яскравими і барвистими, а скоріше холодними. Найчастіше, основними кольорами є різні відтінки білого, сірого (зокрема, металік), а також чорні. Текстури також повторюють вищезазначені матеріали: імітації сталевих поверхонь, гофрований метал, скло з напиленням тощо. Однак, в деяких графічних елементах допускається використання яскравих кольорів, як правило, зеленого, червоного, жовтого і помаранчевого. Можливе створення ефекту неонового підсвічування кнопок меню або деяких модулів.

Спочатку, в стилі хай-тек використовувався шрифт, яких походив на цифри в старому електронному годиннику. Однак, з часом, були розроблені нові шрифти, хоча деяка схожість з початковою версією все ж простежується. Так, шрифти в стилі хай-тек мають форму, лінії однакової товщини, а також деяку «рубаність». Іншими словами, ті, які можна побачити на екрані електроніки.

З точки зору графічної складової тут залишається досить багато простору для уяви. Допускається використання великих зображень а також різних анімаційних ефектів. Це можуть бути зображення на тему високих технологій і всього, що з ними пов’язано, наприклад, можна додати рамки у вигляді чорно-жовтих обмежувальних стрічок, металевих заклепок і так далі. Також, можливе використання різних 3D ефектів, зокрема, піктограми, логотип, іконки тощо.

Таким чином, сайт в стилі хай тек повинен створювати відчуття високотехнологічного середовища, що успішно розвивається. Причому не обов’язково він повинен нагадувати панель управління електронікою або ультрасучасну лабораторію, головне – це акцентувати увагу на причетність до високих та інноваційних технологій. Незважаючи на свою простоту і лаконічність, з точки зору композиції, даний стиль допоможе створити атмосферу елітарності і відчуття того, що майбутнє вже настало.

КОМПАНІЯ AVADA-MEDIA РОЗРОБЛЯЄ САЙТИ В БУДЬ-ЯКИХ СТИЛЯХ

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Файли cookies
Будь ласка, дозвольте використання cookies для більш ефективної роботи з сайтом