• E-Commerce,

Ritchy Lottery

Ritchy Lottery

E-commerce

Ritchy Lottery E-commerce

  • Локація:
    • Чехія
  • Команда:
    • 5 спеціалістів
  • Рішення:
    • Програмування
    • Тестування
  • Галузь:
    • E-commerce
  • Технології:
    • Laravel
    • HTML / CSS
    • JavaScript

Компанія AVADA MEDIA розробила зовнішній сервіс лотереї для компанії Ritchy – інноваційного виробника електронних сигарет та ліквідів для їх заправки, що обслуговує понад 200 тисяч клієнтів у 85 країнах світу. Створений інструмент може працювати не лише в інтернет-магазині ritchy.com, а й на інших веб-сайтах бренду.

Перелік робіт

Ritchy Lottery

Перелік робіт Ritchy Lottery

Розробка сервісу лотереї розпочалася з докладного аналізу внутрішніх процесів компанії та цільової аудиторії. На основі цих даних було запропоновано концепцію проекту, підібрано оптимальні технології з урахуванням його далекого масштабування та складено технічну документацію.

Повний список робіт, виконаних спеціалістами AVADA MEDIA:

  • На основі наданих макетів розроблено інтерфейс користувача сервісу.
  • Форма лотереї інтегрована в лендинг, і викликається скриптом зовнішнього віддаленого сервера.
  • Розроблено механізм, який перевіряє введений користувачем унікальний номер продукції на справжність. Якщо код вже був використаний або не відповідає даним на сервері, людина отримує відповідне повідомлення.
  • Створено окрему базу даних на зовнішньому сервері, в яку записуються особисті дані учасників розіграшу, які успішно пройшли етап перевірки.

Після завершення розробки сервіс було передано до QA-відділу, де було проведено його технічне тестування та перевірка зручності для користувачів.

Як проводиться розіграш

Сервіс лотереї знаходиться на зовнішньому сервері та легко інтегрується на будь-який сайт компанії шляхом додавання спеціального скрипту, також створеного фахівцями AVADA MEDIA. Крім того, сервіс має верстку, що оновлюється, завдяки чому його зовнішній вигляд може змінюватися, залежно від сайту де він розміщений.

Щоб взяти участь у розіграші, користувачеві потрібно ввести 20-значний код, розташований поруч із QR-кодом на етикетці продукції. Система автоматично перевіряє його справжність і у разі успіху надає клієнту можливість ввести свої персональні дані для реєстрації в лотереї. Для клієнта цей процес виглядає як перехід між кількома різними сторінками.

В результаті компанія Ritchy отримує базу валідних користувачів, що повністю відповідають умовам лотереї, серед яких можна проводити розіграш.

Ritchy Lottery

Результат

Ritchy Lottery

Результат Ritchy Lottery

Компанія AVADA MEDIA розробила зовнішній сервіс для проведення розіграшів, який може використовуватись клієнтом не лише в інтернет-магазині Ritchy, а й на інших сайтах бренду. Робота програмного забезпечення ретельно протестована та налагоджена.

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Файли cookies
Будь ласка, дозвольте використання cookies для більш ефективної роботи з сайтом