ЧОМУ ЦЕ НЕ ВИГІДНО?

ЧИ МОЖНА СТВОРИТИ МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК СВОЇМИ РУКАМИ?

Чому вам це не вдасться?

Створення мобільного додатка самостійно Чому вам це не вдасться?

Ринок мобільних додатків постійно зростає. У таких умовах більшість стартапів починають будувати свій бізнес на використанні мобільних технологій. Навіть ті компанії, які давно і міцно зайняли свою нішу на ринку, створюють програми для мобільних пристроїв. А за їх відсутності втрачають частину клієнтів.

Сьогодні вже не стоїть питання – розробляти чи ні свій мобільний додаток. Проблема у іншому. Багато хто намагається створити програму самостійно, і в результаті стикається із серйозними проблемами. Розберемося, чому одній людині надзвичайно складно розробити функціональний та зручний для користувача мобільний додаток.

Терміни розробки дуже затягнуться

Час Терміни розробки дуже затягнуться

Створення програми вимагає сотень людино-годин. Необхідно ретельно продумати функціонал додатка, врахувати різноманітність гаджетів, на яких воно буде запускатися і ряд інших дрібних, але дуже важливих деталей. В результаті додаток отримує дуже складну структуру, якісно реалізувати яку може тільки команда досвідчених фахівців.

Для розробки самого простого додатка, створеного для роботи на одній платформі, необхідно не менше 300 годин. Але якщо програма буде працювати на пристроях з різними платформами, завдання багаторазово ускладнюється. Варто також пам’ятати, що гаджети під управлінням Android перестають отримувати оновлення системи через 1-2 роки після випуску.

У зв’язку з цим при розробці додатка доводиться враховувати те, що він працюватиме з безліччю різних версій операційної системи.

Після того, як додаток буде створений, його необхідно протестувати на різних пристроях. Цей етап також потребує багато часу та зусиль. У процесі тестування виявляються недоліки та збої, які потрібно усунути. При виявленні проблеми часто складно швидко знайти те місце в коді, яке потребує налагодження. Іноді на це йде цілий робочий день.

На всі руки майстер

Дизайн, верстка, програмування На всі руки майстер

Розробка додатка має на увазі не тільки написання коду. У створенні продукту бере участь безліч фахівців різних профілів. Перед тим як приступити до створення програми проводиться передпроєктний аналіз ринку. Це необхідно, щоб зрозуміти – чи потрібен користувачеві продукт, і що він від нього чекає. Завдання аналітики полягає в описі проєкту, вивченні конкурентів і цільової аудиторії. Пропустивши цей важливий етап можна створити чудовий мобільний додаток, яким ніхто не буде користуватися через його непотрібність.

Одночасно з функціональним наповненням додатка дуже важливий і його дизайн. Саме за зовнішнім виглядом користувач створює своє перше враження про додаток.

Іконка і призначений для користувача інтерфейс повинні бути зручні і зовні привабливі. Над цим завданням також працюють певні фахівці – дизайнери. Вони створюють схематичну розмітку екрана, мають у своєму розпорядженні елементи додатка до Ваших потреб, забезпечуючи функціональність і юзабіліті. Щоб користувачеві було зручно працювати з програмою, ретельно продумується як зовнішній вигляд кнопок управління, так і їх місце розташування на екрані. Після цього створюється дизайн-концепція, що дає можливість отримати перше враження про те, як буде виглядати і працювати додаток.

Висновки

Висновок Висновки

Створити мобільний додаток одному надзвичайно складно. Крім того що потрібно бути фахівцем в багатьох сферах, доведеться витратити на роботу величезну кількість часу. Економія на оплаті послуг професіоналів – вірний крок до того, що вашим продуктом люди користуватися не будуть. Навіть якщо додаток завантажать і встановлять, то з високим ступенем ймовірності через короткий проміжок часу видалять.

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Файли cookies
Будь ласка, дозвольте використання cookies для більш ефективної роботи з сайтом