ОПТИМАЛЬНИЙ СПІВВІДНОШЕННЯ ЦІНА / ЯКІСТЬ

Скільки може в середньому коштувати мобільний додаток для бізнесу?

Ціна додатка

Вартість розробки МОБІЛЬНИХ ДОДАТКІВ Ціна додатка

Щоб приблизно зорієнтуватися в середній вартості розробки мобільного додатка, умовно розглянемо три варіанти проєкту по складності.

AVADA-MEDIA

Простий додаток AVADA-MEDIA

Такі додатки створюються під одну з платформ, вони не містять великої кількості екранів, мають невеликий набір опцій і функцій. Користувачі в таких додатках можуть здійснювати мінімум дій. Ці проєкти не вимагають API і не потребують панелі адміністратора. Вони можуть мати опцію перегляду і відправки зображень, підтримувати реєстрацію та авторизацію через профілі в соціальних мережах, працювати з GPS і т.д. На розробку програми такого плану буде потрібно від одного до трьох місяців. Його вартість буде не менше $ 2500.

AVADA-MEDIA

Середній за складністю додаток AVADA-MEDIA

Додатки такого рівня зажадають середньої кількості часу на свою розробку. У них може бути передбачено створення API і панелі адміністратора. Такий додаток також може надавати можливість спілкування в чаті, включати в себе опцію оплати і т.п. На тривалість розробки продукту впливає не тільки складність наявних опцій, але і їх кількість. Подібний продукт може бути створений за період від 3-х до 6-ти місяців, а його вартість буде від $ 10000.

AVADA-MEDIA

Складні та витратні додатки AVADA-MEDIA

Серед функцій складних додатків можуть бути можливість обробки аудіо і відео матеріалів, синхронізація в реальному часі, значна кількість анімаційних рішень, що настроюються користувачем, інтеграція з численними сторонніми сервісами, робота з різними платформами, підтримка декількох типів користувачів і т.д. Також до категорії складних програм належать ті, які мають велику кількість екранів та багато контенту. Це не просто технічно складні проєкти. Вони справді великі. На розробку такого додатка потрібно не менше шести місяців. Вартість створення може починатися від $20000 для однієї платформи.

AVADA-MEDIA

Витрати на додаток після його запуску AVADA-MEDIA

Плануючи бюджет на створення програми необхідно пам’ятати і про кошти на його розвиток. Кожна програма періодично має отримувати оновлення. Необхідна служба підтримки для користувачів, не можна забувати і про серверну частину, хостинг, маркетинг та просування.

Кошти, необхідні на ці цілі, традиційно не включаються у вартість розробки програми. Але про них не можна забувати і, ні в якому разі не можна ігнорувати.

AVADA-MEDIA

Порядок оцінки вартості додатка AVADA-MEDIA

На першому етапі замовнику озвучується орієнтовна вартість, або діапазон ціни, ґрунтуючись на досвіді роботи з подібними проєктами. На наступному етапі все залежить від готовності замовника:

  • У замовника є розуміння того, як має виглядати додаток. Він має стратегію, готовий дизайн і навіть план просування. Це дозволяє відразу розрахувати точний бюджет на розробку.
  • Є функціональний опис, але немає дизайну. Замовник знає, що буде робити додаток і які типи користувачів потрібно буде обробляти.

Для складання кошторису проєкту буде потрібно провести аналітичний передпроєктний аналіз.

  • У замовника є приблизний опис, але немає чіткого бачення, хто буде використовувати додаток. Для точної оцінки вартості розробки необхідно провести ряд заходів, таких як прототипування і передпроєктний аналіз.
AVADA-MEDIA

Заключение AVADA-MEDIA

Фінальна вартість розробки програми включає в себе ціну аналізу, деталізацію, створення дизайну, написання коду, тестування і просування. Випуск додатка та його розміщення в відповідному магазині не є фіналом. Це тільки одна з відправних точок у роботі над продуктом, яка триває весь період його життя. Тому потрібно бути готовим до того, що з командою розробників у вас буде тісна і тривала співпраця.

Зв'яжіться з експертами

З'явилися питання?

Зв'яжіться з експертами З'явилися питання?

+
@
Згода на обробку персональних даних

Користувач, оформляючи заявку на сайті https://avada-media.ua/ (далі – Сайт), погоджується з умовами цієї Згоди на обробку персональних даних (далі – Згода) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”. Прийняттям (акцептом) оферти Згоди є відправка заявки з Сайту або замовлення у Оператора за телефонами Сайту.

Користувач дає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Дане Згода дається на обробку персональних даних як без, так і з використанням засобів автоматизації. </ Li>
  2. Згода поширюється на наступну інформацію: ПІБ, телефон, електронна пошта. </ Li>
  3. Згода на обробку персональних даних дається з метою надання Користувачу відповіді на заявку, подальшого укладення та виконання зобов’язань за договорами, здійснення клієнтської підтримки, інформування про послуги, які, на думку Оператора, можуть представляти інтерес для Користувача, проведення опитувань і маркетингових досліджень . </ li>
  4. Користувач, надає Оператору право здійснювати наступні дії (операції) з персональними даними: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знеособлення, блокування, видалення і знищення, передача третім особам, з згоди суб’єкта персональних даних і дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу. </ li>
  5. Персональні дані обробляються Оператором до завершення всіх необхідних процедур. Також обробка може бути припинена за запитом Користувача на електронну пошту: info@avada-media.com.ua </ li>
  6. Користувач підтверджує, що, даючи Згода, він діє вільно, своєю волею і в своєму інтересі. </ Li>
  7. Справжнє Згода діє безстроково до моменту припинення обробки персональних даних з підстав, зазначених у п.5 даного документа. </ Li>
    </ Ol>
Долучайтеся до нас

Надіслати резюме

+
@
Файли cookies
Будь ласка, дозвольте використання cookies для більш ефективної роботи з сайтом